VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Sähköinen pour-overI vedenkeitin TIMEMORE ”Fish Smart”, 800 ml

 • Vain verkosta
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Loppuunmyyty

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää * 89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä.

Sähköinen pour-overI vedenkeitin TIMEMORE ”Fish Smart”, 800 ml
Sähköinen pour-overI vedenkeitin TIMEMORE ”Fish Smart”, 800 ml
Varastossa
139.00 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Tämä eleeganttinen vedenkeitin ainutlaatuisenmuotoisella nokalla yhdistää klassisen designin viimeisimpiin teknolohioihin. Sekä hienostuneen tyylin että älykkäiden keittiölaitteiden fanit tulevat rakastumaan tähän nykyaikaiseen mestariteokseen!

NOPEUS JA ERINOMAINEN TARKKUUS

Vedenkeittimen testaamisen jälkeen, valmistajat ovat päätelleet, että se on paljon nopeampi kuin muut markkinoilla olevat vedenkeittimet. Tässä laitessaa 600 ml vettä saavuttaa 90 °​C lämpötilan vain 2 minuutissa ja 15 sekunnissa! Sen lisäksi, vedenkeittimen lämpötilamittari on erittäin tarkka: STRIX teknologian ansiosta eittimen ilmoittama lämpötila eroaa oikeasta veden lämpötilasta vain 1 °​C verran.

KÄTEVÄ LED KOSKETUSNÄYTTÖ

Keitintä hallitaan älykkäällä kosketusnäytöllä, joa on saumattomasti intgroitu laitteen pohjaan. Tarvittavien tietojen selvän esittelyn lisäksi, näyttö antaa sinun hallita myös kiehumisprosessia: kosketa sitä laittaaksesi keitin päälle tai pyyhkäise säätääksesi veden lämpötilaa. Valitse 40 ja 100 °​C väilillä.

HELPOSTI NAPATTAVA KÄDENSIJA

Ergonominen kädensija tekee tästä kannusta entistä kätevämmän. Se on erittäin mukava kädessä ka auttaa käyttäjiä kaatamaan vettä tasiasesti ja helposti. 

LAADUKKAAT MATERJAALIT JA KUUMENEMATON KANSI

Tämä laite on valmistettu elintarvikelaatuisesta 304 ruostumattomasta teräksestä, joka on erittäin kestävä ja kestää korkeita lämpötiloja. Vedenkeittimellä on myös kuumenematon kansi: sen tuplaseinämä suojaa sormisasi kuuman höyryn aiheuttamista palovammoista. 

TIMEMORE: ANTAA SINULLE ENEMMÄN AIKAA NAUTTIA MAUKASTA KAHVIA

Muutaman kahvin ystävän vuonna 2012 perustettu TIMEMORE on aika nuori kiinalainen yhtiö joka on jo lyönyt laineita kahvimaailmassa. Heidän tuotteet on luotu specialty kahvin faneille, ketkä haluavat valmistaa kahvia kotonaan. Manuaalisista myllyistä ja vaaoista vedenkeittimiin ja ranskalaisiin kahvinkeittimiin saakka, TIMEMORE yhdistää huolellisen designin ja harkitun ammattitaidon jokaisessa valmistetussa kahvinkeittimessä ja lisäosassa. TIMEMORE näkee tätä työtä taiteena. Heidän tuotteet antavat kahvin ystäville kaikkialla maailmassa mahdollisuuden relata hetken ja ottaa aikaa maukkaan asiantuntevasti valmistetun juoman nauttimiseksi.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Sähköinen pour-overI vedenkeitin TIMEMORE ”Fish Smart”, 800 ml”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi