Pour-over vedenkeitin TIMEMORE ”Fish Youth Pink”, 700 ml

  • uusi
  • Ny
  • Vain verkosta
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
49.00 
  • Toimitus 1-3 työpäivää

Tuotekuvaus

Tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa klassinen TIMEMORE-vedenkeitin voi olla juuri sitä mitä tarvitset. Vedenkeittimen patentoidun nokan useiden säätöjen ja keittimen ainutlaatuisen tasaisen virtausrakenteen ansiosta kahvin ystävät voivat nyt hallita veden virtausta helpommin kuin koskaan ennen.

VEDENKEITIN, JOKA SAA SINUT TUNTEMAAN ITSESI MESTARI BARISTAKSI

Tämän keittimen erityisen tasaisen vedenvirtauksen salaisuus on sen patentoitu tasainen virtausrakenne ja erinomainen nokka. Käyttömukavuutta lisää entisestään vedenkeittimessä oleva reikä, joka on suunniteltu erityisesti TIMEMORE-lämpömittarin sauvaa varten – tämän työkalun avulla voit tarkkailla ja hallita keittolämpötilaa täysin.

ERGONOMINEN MUOTOILU

Tämän vedenkeittimen kahva on suunniteltu sopimaan täydellisesti ihmisen käden muotoon. Luota meihin: siitä on erittäin mukava pitää kiinni!

LAADUKKAAT MATERIAALIT

Keittimen sisäpuoli on päällystetty kestävällä kuparipinnoitteella, kun taas ulkopuolella on käytetty titaanipinnoitetta. Itse runko on valettu 304 ruostumattomasta teräksestä. Tämä kaikki varmistaa, että vedenkeitin on tukeva, miellyttävä koskea ja helppo puhdistaa.

TIMEMORE: ANTAA SINULLE ENEMMÄN AIKAA NAUTTIA MAUKASTA KAHVIA

Muutaman kahvin ystävän vuonna 2012 perustettu TIMEMORE on aika nuori kiinalainen yhtiö joka on jo lyönyt laineita kahvimaailmassa. Heidän tuotteet on luotu specialty kahvin faneille, ketkä haluavat valmistaa kahvia kotonaan. Manuaalisista myllyistä ja vaaoista vedenkeittimiin ja French Presseihin saakka, TIMEMORE yhdistää huolellisen designin ja harkitun ammattitaidon jokaisessa valmistetussa kahvinkeittimessä ja lisäosassa. TIMEMORE näkee tämän työn taiteena. Heidän tuotteensa antavat kahvin ystäville kaikkialla maailmassa mahdollisuuden rentoutua hetken ja ottaa aikaa maukkaan asiantuntevasti valmistetun juoman nauttimiseksi.

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tuotteet Vedenkeittimet
Valmistaja Timemore
Väri Vaaleanpunainen
Takuu 24 kuukautta
Tilavuus 700 ml
Materiaali Ruostumaton teräs
Alkuperämaa Kiina
EAN 6959493503885

Mitat ja paino

Paino 542 g

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Pour-over vedenkeitin TIMEMORE ”Fish Youth Pink”, 700 ml”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi