Orgaaniset vaaleat pilkulliset pavut Chalo, 400 g

Ei enää tuoteta

Lisätiedot

Chalon orgaaniset vaaleat ja pilkulliset pavut erottuvat makealla maullaan ​​ja soveltuvat monenlaisiin ruokiin.

Valmistusmenetelmä:

– Liota papuja vedessä 8 – 12 tuntia ja huuhtele sitten huolellisesti.
– Keitä noin 1 tunti tai kunnes pavut saavuttavat hyvän koostumuksen.
– Valuta ja tarjoile.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Paino
0.4 kg (kilogramma)
Valmistaja
Energia, kJ
Energia, Kcal
Kokonaisrasva
Kokonaisrasva, josta tyydyttynyttä
Hiilihydraatteja
Hiilihydraatteja, josta sokereita
Proteiini
Suola

Paino

Käyttö ja huolto

Ei vielä kysymyksiä.

Arviot

0
0 arvostelut
0%
0%
0%
0%
0%

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Orgaaniset vaaleat pilkulliset pavut Chalo, 400 g”