Chalon orgaaniset vaaleat ja pilkulliset pavut erottuvat makealla maullaan ja soveltuvat monenlaisiin ruokiin.
Valmistusmenetelmä:
– Liota papuja vedessä 8 – 12 tuntia ja huuhtele sitten huolellisesti.– Keitä noin 1 tunti tai kunnes pavut saavuttavat hyvän koostumuksen.– Valuta ja tarjoile.
Chalo
1408
337
1.06 g
0.6 g
61.29 g
2.1 g
22.53 g
5
5415331001766
400 g
Ei vielä kysymyksiä.
Tuotearvioita ei vielä ole.
Kommenttisi
Nimi
Sähköposti
Voit valita, mitä evästeitä haluat meidän käyttävän. Osa niistä ovat välttämättömiä, eikä niitä siksi voi kytkeä pois päältä.
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustomme toimisi oikein, eikä niitä voi kytkeä pois päältä. Ne eivät kerää käyttäjän tunnistetietoja.
Näiden evästeiden avulla voimme optimoida verkkosivustoamme ja nähdä sivuston liikenteen lähteet. Käytämme tähän tarkoitukseen Google Analytics -alustaa. Kerätyistä tiedoista ei voi tunnistaa sinua, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Näiden evästeiden salliminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää live chat -toimintoa ja vastaanottaa siten apua konsulteiltamme.
Kukaan ei pidä mainoksista internetissä – varsinkaan täysin epäolennaisista mainoksista. Näiden evästeiden avulla pystymme tunnistamaan tarpeesi ja tuomaan esille vain olennaisimmat tarjoukset. Näet mainoksia, vaikka et ottaisi näitä evästeitä käyttöön, mutta silloin niitä ei ole räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.