TOP-kahvitarjous

Manuaalinen kahvimylly TIMEMORE Chestnut C3 Black

  • uusi
Tuote ei ole enään valikoimissamme
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Manuaalinen kahvimylly TIMEMORE Chestnut C3 Black
Manuaalinen kahvimylly TIMEMORE Chestnut C3 Black
Varastossa
89.00 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Tämä korkealaatuinen antistaattinen manuaalinen kahvimylly on ihanteellinen aloittelijoille.

PÄIVITETTY VERSIO “C2” KAHVIMYLLYSTÄ

Vuonna 2023 julkaistu “C3” jakaa saman kompaktin koon edeltäjänsä “C2”-mallin kanssa. Siinä on kuitenkin myös parannetut terästerät, jotka takaavat paremman suorituskyvyn, nopeuden ja virheettömän maun.

PATENTOIDUT “S2C660” TERÄT

Monien tutkimusten ja lukuisten säätöjen jälkeen TIMEMORE esittelee uudet, parannetut ja patentoimansa “S2C660” -terät. Terät ovat julkaisunsa jälkeen saaneet vain kiitosta baristoilta, jotka arvostavat pienennettyä kokoa, hienosäädettyjä parametreja ja parempia tuloksia yleisesti.

PORTAATON JAUHATUSKARKEUDEN SÄÄTÖ

Kierrä vain valitsinta, jotta jauhatus on hienompaa tai karkeampaa. Tämä yleiskäyttöinen käsimylly toimii hyvin kaikilla uuttomenetelmillä espressosta pour-overiin tai French pressiin.

UPEAN NÄKÖINEN JA TUNTUINEN

Yhdistämällä kätevän 52 mm:n halkaisijan ainutlaatuiseen liukastumista estävään rakenteeseen, tämä manuaalinen kahvimylly istuu taatusti mukavasti käteesi. Ergonomisesti muotoiltu kampikahva pyörii tasaisesti, jolloin voit jauhaa tarpeeksi papuja suureen kahvikupilliseen jopa minuutissa.

KESTÄVÄT, LAADUKKAAT MATERIAALIT

Tämän kahvimyllyn runko on valmistettu alumiiniseoksesta, mikä tekee siitä erinomaisen, kevyen jauhamistyökalun, joka sopii matkustamiseen tai retkeilyyn. Kestävyyden takaavat ruostumattomasta teräksestä valmistettu kampikahva, vetoakseli ja kartiomaiset terät.

KOMPAKTI, MUTTA KÄYTÄNNÖLLINEN

473 g painava mylly on helppo pitää kiinni ja kuljettaa. Siihen mahtuu sopiva määrä jauhettua kahvia (20-25 g), joten valmistat kupin tai pari sen avulla vaivattomasti.

TIMEMORE: ANTAA SINULLE ENEMMÄN AIKAA NAUTTIA HERKULLISESTA KAHVISTA

Useiden kahvin ystävien vuonna 2012 perustama TIMEMORE on suhteellisen nuori kiinalainen yritys, joka on jo kuitenkin onnistunut aiheuttamaan aaltoja kahviteollisuudessa. Heidän tuotteensa on suunnattu specialty -kahvien ystäville, jotka nauttivat juomiensa uuttamisesta käsin kotona. Käsimyllyistä ja kahvivaaoista vedenkeittimiin ja french presseihin, TIMEMORE yhdistää huolellisen suunnittelun ja harkitun käsityön jokaisessa valmistamassaan kahvinkeittimessä tai lisävarusteessa. TIMEMORE:lle tämä työ on taidetta. Heidän tuotteensa auttavat kahvin ystäviä kaikkialla maailmassa hidastamaan hetkeksi ja nauttimaan herkullisesta, asiantuntevasti valmistetusta juomasta.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Manuaalinen kahvimylly TIMEMORE Chestnut C3 Black”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi