Kannettava espressokeitin WACACO “Nanopresso Grey”

  • uusi
  • -15%
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
79.00  67.15 
  • Toimitus 1-3 työpäivää

Tuotekuvaus

Harkitset sitten vaeltamista, telttailua tai yötä hotellissa, tai haluat vain nautiskella mahtavasta kahvikupillisesta kotona tai toimistolla, kannettava käsikäyttöinen espressokeitin “Nanopresso” WACACO:lta tuo kahvilatasoisen kahvin mukanasi mihin vain. WACACO:n kanssa koko maailma on kahvilasi!    

TÄYDELLINEN ESPRESSO ON HELPPO VALMISTAA      

Koe korkealaatuisen espresson nautinto, ensimmäisestä siemauksesta viimeiseen pisaraan, missä tahansa oletkin. Ainoa mitä tarvitset on jauhettua kahvia, kuumaa vettä ja “Nanopresso” laitteesi.   

MAKSIMAALISTA TEHOA 18 BAARIN MAKSIMI PAINEELLA      

Äskettäin patentoidun uuttojärjestelmän ympärille rakennettu “Nanopresso” pystyy saavuttamaan käsiesi avulla enimmäispaineen 18 baaria uuttamisen aikana, saavuttaen näin vertaansa vailla olevan kahvin laadun. Se on varmasti enemmän kuin useimmat kotikäyttöiset espressokeittimet voivat tarjota!

JAUHETUSTA KAHVISTA TAIVAALLISEKSI JUOMAKSI

Täydellisen espresson saavuttaminen on harvoin helppo suoritus, koska useat tekijät vaikuttavat uuttamiseen. Tasalaatuisuus voi osoittautua tosin vieläkin haastavammaksi. Innovatiivisen rakenteensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta “Nanopresso” auttaa sinua keittämään täydellisen kahvin, jossa on aina upea kermainen vaahto pinnalla.  

HELPOMPAA KUIN KOSKAAN: KÄYTÄ 15% VÄHEMMÄN VOIMAA

“Nanopresso” toimii parhaiten kun käytät hienoksi jauhettua kahvia, joka on tiivistetty voimakkaasti. Se on ilahduttavan helppokäyttöinen ja laitteen käyttäminen vaatii 15 % vähemmän voimaa verrattuna edellisiin malleihin. “Nanopresson” voima piileekin laitteen sisällä.

VAIN 15,6CM KORKEA

“Nanopresso” laitteen ergonominen ja kompakti muotoilu tekevät siitä varmasti valitsemasi matkakumppanin. Se on helppo pakata ja pitää kädessä.

VIELÄ KEVYEMPI: PAINAA VAIN 336 GRAMMAA

Painaen vain 336 grammaa, “Nanopresso” on erittäin kevyt ja kulkee mukanasi mihin vain ja sen rakenne on suunniteltu kestämään.

SUUREMPI VESISÄILIÖ

“Nanopresso” -vesisäiliöön mahtuu jopa 80 ml vettä. Siinä on vuorattu ja suojattu irrotettava kahvikuppi. Molemmissa osissa on jäähdytyselementit, jotka suojaavat käsiäsi lämmöltä.

UUSI PORTAFILTER-SUODATIN HELPOTTAA PUHDISTUSTA

“Nanopresso” laitteen puhdistaminen vie vain muutaman sekunnin. Kaikki Portafilter-suodatinosat voi halutessaan purkaa osiin ja syväpuhdistaa.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ

Setti sisältää “Nanopresso” espressokeittimen, sisäänrakennetun espresso kupin, suodattimen, kahvimitan, puhdistusharjan, monikielisen käyttöohjeen, takuupaperit, kaksi tarraa sekä suojakotelon.

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Muut kahvinkeittimet
Valmistaja Wacaco
Väri Harmaa
Takuu 24 kuukautta
Käyttää Jauhettu kahvi
Ohjaus / Käyttö Manuaalinen
Vesipumpun paine 18 BAR
Alkuperämaa Kiina
EAN 4897066230122

Kapasiteetit

Vesisäiliö 80 ml

Mitat ja paino

Syvyys 62 mm
Korkeus 156 mm
Leveys 71 mm
Paino 336 g

Video

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kannettava espressokeitin WACACO “Nanopresso Grey””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi