left-image right-image
Aikaa ystävänpäivään:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

Osoita rakkautta ystävänpäiväkahvillamme nimeltä
"Be My Valentine ..."
bottom-image
Ystävänpäivänä
1+1 PARALLEL kahvipavut 1 kg. Löydät ne täältä.

Kahvivaaka TIMEMORE ”Black Mirror 2 Smart”

 • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
169.00 

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää * 89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä.

Kahvivaaka TIMEMORE ”Black Mirror 2 Smart”
Kahvivaaka TIMEMORE ”Black Mirror 2 Smart”
Varastossa
169.00 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

TIMEMORE:n päivitetty ”Black Mirror 2 Smart” pour-over kahvivaaka tarjoaa todella hienon uuttokokemuksen. Uuttotiedot näkyvät selvästi asteikolla, joten kaikki pour-over tiedot ovat nyt sinun hallinnassasi. Älysovellus on täysin päivitetty: kun se on liitetty vaakaan Bluetoothin kautta, älypuhelimessasi on myös kaikki tarvittavat tiedot valmiina. Lisäksi kätevän pour-over telineen ansiosta tämä vaaka on yhtä toimiva kuin kaunis!

ERINOMAISTA SUORITUSKYKYÄ JA VERRATONTA TARKKUUTTA

Uuttoprosessin aikana paino mitataan vaikuttavalla 0,1 gramman tarkkuudella. Myös tietoja päivitetään jatkuvasti, joten voit olla varma, että saat mahdollisimman tarkan lukeman.

AINUTLAATUINEN ”DUALSENSE” PAINOANTURI

”Black Mirror 2” yhdistää nerokkaasti kaksi painoanturia yhdeksi, mikä yksinkertaistaa monimutkaista tuplavaaka rakennetta ja parantaa vakautta.

SÄÄDETTÄVÄ TELINE

Tyylikäs pour-over teline voidaan kääntää tasaisesti oikealle tai vasemmalle. Kun mutterit on ruuvattu auki, sen korkeutta voidaan myös säätää. Kätevä, vakaa ja universaali, tämä teline tekee uuttorituaaleistasi yksinkertaisempia ja turvallisempia.

PÄIVITETTY AKUN IKÄ

Vaaka on varustettu sisäänrakennetulla, suuren kapasiteetin 2300 mAh litiumakulla. Optimoitu järjestelmäohjelmisto vähentää energiankulutusta. ”Black Mirror 2” voi toimia onnistuneesti yli 24 tuntia ilman taukoja ja yli kaksi kuukautta latausten välillä, jos käytät sitä noin 20 minuuttia joka päivä.

ÄLYSOVELLUS VÄLITÖNTÄ TIETOJEN HALLINTAA VARTEN

Päivitetty älysovellus sisältää nyt kattavan uutto-oppaan, joka on täydellinen aloittelijoille. Yhdistä sovellus vaakaan Bluetoothin kautta ja ihmettele kaikkia paino- ja virtaustietoja, jotka ovat käden ulottuvilla! On jopa mahdollisuus jakaa nämä tiedot ystäviesi kanssa tai lukea mestaribaristan tallentamia tietoja. Kuten luultavasti jo huomaat, ”Black Mirror 2” on paljon enemmän kuin pelkkä elektroninen vaaka: se on myös interaktiivinen oppimisalusta innokkaille kotibaristoille.

VEDENPITÄVÄ SILIKONITYYNY MUKANA

Suojaa vaaka vesipisaroilta ja tahroilta käyttämällä lämmönkestävää, liukumatonta silikonityynyä. Kun olet valmis, huuhtele tyyny juoksevan veden alla.

TIMEMORE: ANTAA SINULLE LISÄÄ AIKAA NAUTTIA HERKULLISESTA KAHVISTA

Useiden kahvin ystävien vuonna 2012 perustama TIMEMORE on suhteellisen nuori kiinalainen yritys, joka on jo kuitenkin onnistunut aiheuttamaan aaltoja kahviteollisuudessa. Heidän tuotteensa on suunnattu erikoiskahvin ystäville, jotka nauttivat juomiensa uuttamisesta käsin kotona. Käsimyllyistä ja haudutusvaaoista vedenkeittimiin ja french presseihin, TIMEMORE yhdistää huolellisen suunnittelun ja harkitun käsityön jokaisessa valmistamassaan kahvinkeittimessä tai lisävarusteessa. TIMEMORE:lle tätä työtä taiteena. Heidän tuotteensa auttavat kahvin ystäviä kaikkialla maailmassa hidastamaan hetkeksi ja nauttimaan herkullisesta, asiantuntevasti valmistetusta juomasta.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvivaaka TIMEMORE ”Black Mirror 2 Smart””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi