Kahvin ja teen uutin Barista & Co “Brew It Stick Charcoal”

  • uusi
  • Vain verkosta
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
12.99 
  • Toimitus 1-3 työpäivää

Tuotekuvaus

Unohda pikakahvi kiireessä – tuoreen kahvin valmistaminen on nyt yhtä helppoa! Palkintoja voittanut “Brew It Stick” on erinomainen lähtötason uutin niille, jotka eivät pidä liian vahvasta kahvista ja haluavat yhdistelmän pikakahvin kätevyyttä ja tuoreen kahvin makua. Tämä yhden kupin uutin mahdollistaa jokaisen juojan nauttimaan kahvinsa nopeasti ja ilman sotkua mukana tulevan tippakupin ansiosta. Se on täydellinen väline pitää kotona, tarjota toimistolla kahvikierros tai ottaa mukaan upeille luontoretkille.

VAIVATONTA KÄYTTÄÄ

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä valmistaaksesi herkullisen kupin kahvia (tai teetä), on lisätä sitä suodattimeen, kaataa kuumaa vettä päälle, sekoittaa kierrellen suodatinta ja antaa hautua.

SÄÄDÄ KAHVISI VAHVUUTTA

Vaikka tämä uutin oli alunperin kehitetty miedomman kahvin valmistamiseen ihmisille, jotka eivät pidä kahvistaan liian vahvana, voit silti helposti lisätä kahvisi vahvuutta kiertämällä uutinta kupissasi ja uuttamalla pidempään, jopa 8 minuutin ajan. 

KESTÄVÄ JA UUDELLEENKÄYTETTÄVÄ

Suunniteltu ja valmistettu Englannissa käyttäen kestävää kierrätettyä muovia, pidike ja suodatin ovat konepesun kestäviä ja niitä voi käyttää kerta kerran jälkeen uudestaan. Huomioi kuitenkin, että tippakuppi kestää vain käsipesua.


Kuinka laitetta käytetään?

 

1. Poista suodattimen alempi osa ja lisää Barista & Co mittalusikalla 15 g (noin yksi teelusikallinen) karkeampaa suodatusta olevaa kahvia suodattimeen. Kiinnitä alempi osa takaisin.

2. Laita suodatin pidikkeestä pitäen kuppiisi, kaada päälle juuri keitettyä kuumaa vettä ja sekoita kierrellen suodatinta kupissasi. Suosittelemme noin 4 minuutin haudutusaikaa. Jos haluat miedompaa kahvia, peitä pidikkeessä oleva pieni aukko. Jos taas haluat vahvempaa kahvia, jätä aukko peittämättä.

3. Kun olet uuttanut juomaasi maksimissaan 8 minuutin ajan, ota suodatin pidikkeineen pois kupista ja aseta tippakuppiin.

4. Nauti herkullista kahvia!

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Muut kahvinkeittimet
Valmistaja Barista & Co
Väri Musta
Käyttää Jauhettu kahvi
Alkuperämaa Iso-Britannia
EAN 5060433793554

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvin ja teen uutin Barista & Co “Brew It Stick Charcoal””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi