Kahvimylly TIMEMORE ”Chestnut X Black”

  • + lahja
  • uusi
  • Vain verkosta
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
329.00 
  • Toimitus 1-3 työpäivää
Ostaessasi tämän tuotteen saat 250 g Caprissimo "Fragrante" kahvia lahjaksi. Lahja lisätään automaattisesti. Kampanjoita ja alennuksia ei voi yhdistää. Rajoitettu erä. Kampanja voimassa 01.04.2022 asti.

Tuotekuvaus

Vuonna 2020 käsikäyttöinen ”Chestnut X” -kahvimylly sai Japan Institute of Design Promotionin Good Design Award -palkinnon. Se ei kuitenkaan tullut yllätyksenä: tämä mylly on mallinnettu ylistetyn ”Chestnut” -myllysarjan mukaan, ja siinä on taitettava kahva, jota kahvin asiantuntijat rakastavat kaikkialla maailmassa. Se ei ole vain mylly: se on alku globaalille huippuluokan myllyjen vallankumoukselle!

KORKEAN TARKKUUDEN METALLISUUNNITTELU

Tämän kahvimyllyn runko on valmistettu yhdestä palasta alumiiniseosta, joka on leikattu CNC-koneella. Siinä on myös hieno kuparinen TIMEMORE-logo, joka tekee tästä tuotteesta entistä tyylikkäämmän.

PATENTOIDUT S2C TERÄT

Kahvimylly on varustettu erityisen kestävillä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä, jotka kestävät kulutusta ja ruostetta.

ERITTÄIN TARKKA JAUHATUSSÄÄTÖ

Ei enää arvailua – mene suoraan ja tarkasti juuri tarvitsemaasi arvoon! Tämän myllyn huolellisesti kootut sisäiset komponentit saavat sen toimimaan kuin sveitsiläinen kello.

TIMEMORE: ANTAA SINULLE ENEMMÄN AIKAA NAUTTIA MAUKASTA KAHVIA

Muutaman kahvin ystävän vuonna 2012 perustettu TIMEMORE on aika nuori kiinalainen yhtiö joka on jo lyönyt laineita kahvimaailmassa. Heidän tuotteet on luotu specialty kahvin faneille, ketkä haluavat valmistaa kahvia kotonaan. Manuaalisista myllyistä ja vaaoista vedenkeittimiin ja French Presseihin saakka, TIMEMORE yhdistää huolellisen designin ja harkitun ammattitaidon jokaisessa valmistetussa kahvinkeittimessä ja lisäosassa. TIMEMORE näkee tämän työn taiteena. Heidän tuotteensa antavat kahvin ystäville kaikkialla maailmassa mahdollisuuden rentoutua hetken ja ottaa aikaa maukkaan asiantuntevasti valmistetun juoman nauttimiseksi.

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tuotteet Kahvimyllyt
Valmistaja Timemore
Väri Musta
Takuu 24 kuukautta
Terien tyyppi Ruostumaton teräs
Alkuperämaa Kiina
EAN 6959493500006

Kapasiteetit

Papusäiliön koko 35 g

Mitat ja paino

Paino 760 g

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvimylly TIMEMORE ”Chestnut X Black””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi