TOP-kahvitarjous

Käsikäyttöinen kahvimylly TIMEMORE Chestnut X Black

  • Vain verkosta
Tuote ei ole enään valikoimissamme
Käsikäyttöinen kahvimylly TIMEMORE Chestnut X Black
Käsikäyttöinen kahvimylly TIMEMORE Chestnut X Black
Varastossa
329.00 

Tekniset tiedot

Timemore Chestnut X-Black tuotekuvaus

Vuonna 2020 käsikäyttöinen “Chestnut X” -kahvimylly sai Japan Institute of Design Promotionin Good Design Award -palkinnon. Se ei kuitenkaan tullut yllätyksenä: tämä mylly on mallinnettu ylistetyn “Chestnut” -myllysarjan mukaan, ja siinä on taitettava kahva, jota kahvin asiantuntijat rakastavat kaikkialla maailmassa. Se ei ole vain mylly: se on alku globaalille huippuluokan myllyjen vallankumoukselle!

KORKEAN TARKKUUDEN METALLISUUNNITTELU

Tämän kahvimyllyn runko on valmistettu yhdestä palasta alumiiniseosta, joka on leikattu CNC-koneella. Siinä on myös hieno kuparinen TIMEMORE-logo, joka tekee tästä tuotteesta entistä tyylikkäämmän.

PATENTOIDUT S2C TERÄT

Kahvimylly on varustettu erityisen kestävillä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä, jotka kestävät kulutusta ja ruostetta.

ERITTÄIN TARKKA JAUHATUSSÄÄTÖ

Ei enää arvailua – mene suoraan ja tarkasti juuri tarvitsemaasi arvoon! Tämän myllyn huolellisesti kootut sisäiset komponentit saavat sen toimimaan kuin sveitsiläinen kello.

TIMEMORE: ANTAA SINULLE ENEMMÄN AIKAA NAUTTIA MAUKASTA KAHVIA

Muutaman kahvin ystävän vuonna 2012 perustettu TIMEMORE on aika nuori kiinalainen yhtiö joka on jo lyönyt laineita kahvimaailmassa. Heidän tuotteet on luotu specialty kahvin faneille, ketkä haluavat valmistaa kahvia kotonaan. Manuaalisista myllyistä ja vaaoista vedenkeittimiin ja French Presseihin saakka, TIMEMORE yhdistää huolellisen designin ja harkitun ammattitaidon jokaisessa valmistetussa kahvinkeittimessä ja lisäosassa. TIMEMORE näkee tämän työn taiteena. Heidän tuotteensa antavat kahvin ystäville kaikkialla maailmassa mahdollisuuden rentoutua hetken ja ottaa aikaa maukkaan asiantuntevasti valmistetun juoman nauttimiseksi.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Timemore Chestnut X-Black arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Käsikäyttöinen kahvimylly TIMEMORE Chestnut X Black”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi