KUUKAUDEN TARJOUS
2 yhden hinnalla
2 yhden hinnalla

Kahvimylly Eureka Oro ”Mignon Single Dose White”

  • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Loppuunmyyty

Tekniset tiedot

Video

Tuotekuvaus

”Eureka” 100-vuotisjuhlaperintö elävöitti EUREKA ORO:n: uuden sukupolven kahvimyllyt, jotka on varustettu uusimmalla teknologialla. Tämä on valio esimerkki kahvinjauhatusalan viimeisimmästä tekniikasta ja sopii täydellisesti kaikenlaiseen kahvin valmistukseen.

LITTEÄT TERÄT ESPRESSOON & UUTTOIHIN

Ammattimaiset litteät terät (65 mm) varmistavat ainutlaatuisen jauhatuskarkeuden. Niiden muotoilu toimii erinomaisesti sekä espressossa, että kaikissa vaihtoehtoisissa kahvin valmistusmenetelmissä.

ELR (ALHAINEN HÄVIKKI) -JÄRJESTELMÄ

Jauhatuskammion täydellinen kaltevuus (15°) yhdistettynä erityisiin teknisiin ratkaisuihin takaa hävikin pysyvän lähellä nollaa.

BLOW-UP PUHDISTUS

Blow-Up-mekanismin avulla voit valmistella seuraavaa kahviannostasi samalla kun jauhatuskammio pysyy aina tahrattoman puhtaana.

DIAMOND INSIDE

”Eurekan” patentoima Diamond Inside® -prosessi pitää annoskoon vakaana pidempään kuin mikään muu teräkäsittely.

KERTA-ANNOSTELIJA

Tämä puisella kannella ja pyörivällä metallikielekkeellä varustettu kompaktisti muotoiltu kerta-annostelija (45 g) jauhaa helposti kahvia yhteen annokseen.

”EUREKA” MOOTTORI

Tämä on markkinoiden ainoa kahvimylly, joka on varustettu AC-moottorilla, jota ammattibaristat käyttävät usein sen paremman tehokkuuden, kestävyyden ja pitkäikäisyyden vuoksi.

NOPEA TOIMIVUUS

Moottorin ja Diamond Inside® -terien ainutlaatuinen yhdistelmä takaa korkean tuottavuuden (2,3–2,8 g/s espressolle; 2,8–3,3 g/s uutoille).

HELPPO AKTIVOINTI (ON/OFF)

Myllyn kylkeen on asennettu manuaalinen aktivointikytkin – se tuottaa vastajauhettua kahvia yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla.

HILJAINEN TEKNOLOGIA

Taatusti erittäin hiljainen jauhatus (60 dB) ainutlaatuisen tärinänvaimennusratkaisun ansiosta.

AINUTLAATUISTA MUOTOILUA

Kahvimyllyssä on hienostunut puinen viimeistely, joka korostaa tämän tuotteen laatua ja sen valmistajalle ominaista äärimmäistä huomiota yksityiskohtiin.

PORTAATON MIKROMETRINEN SÄÄTÖ

Patentoitu ”Eureka”-järjestelmä tarjoaa loputtoman jauhatuskarkeuden säädön, jota parantaa erityisen kätevä nuppi.

ITALIALAISTA LAATUA

Firenzessä valmistetun myllyn laatu syntyy valitsemalla parhaimmat materiaalit ja siten saavutetaan ajan mittaan absoluuttinen luotettavuus.

***

Nykyään johtava kahvimyllyjen valmistaja ”Eureka” on suunnitellut moderneja ja tyylikkäitä myllyjä vuodesta 1920 lähtien. Aurelio Contin Firenzessä perustama yritys aloitti toimintansa espressomyllyihin erikoistuneena valmistajana – näistä tuli nopeasti vertaansa vailla olevan erinomaisen toiminnan symboli.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvimylly Eureka Oro ”Mignon Single Dose White””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi