Voit noutaa tilauksesi myymälästä. Aukioloajat löydät täältä

Kahvimylly De’Longhi “KG 89”

Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus
Tämä tuote on loppunut varastosta, mutta voit ottaa yhteyttä selvittääksesi, milloin se on taas saatavilla, tai saadaksesi tarjous samantapaisesta tuotteesta.

Tuotekuvaus

Tämä myllykivellä varustettu kahvimylly sopii jokaiselle kahvinystävälle. Lisää vain kahvipavut, valitse sopiva jauhatusaste (valmistettavan kahvin mukaisesti), säädä tarvittava kahvin määrä (2–12 kuppia) ja paina nappia. Voit haistaa välittömästi ihanan vastajauhetun kahvin tuoreen tuoksun! Tämän kahvimyllyn käyttäminen on erityisen turvallista integroidun Dual Safe -järjestelmän ansiosta. Se pysäyttää kahvimyllyn toiminnan, kun irrotat papujen tai jauhetun kahvin astian. Ruostumattomalla teräksellä päällystetty kahvimylly on kestävä ja toimii luotettavasti.

Tekniset tuotetiedot

Yleiset ominaisuudet

Tuotteet Kahvimyllyt
Valmistaja
Väri Musta
Kahvimyllyn tyyppi
Voimakkuus 110 W
Alkuperämaa
EAN 8004399324558

Kapasiteetit

Papusäiliön koko 120 g

Mitat ja paino

Paino 1.7 kg

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä kysymyksesi

Arviot
(1)
Facebook-kommentit
()
5.00
1 arvostelu(t)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
  1. Juhani
    October 8, 2019
    Näppärä ja kompakti kone. Jauhatusasetukset riittävät hyvin perinteisiin kahvinkeittimiin sekä espressokeittimiin. Ammattitasoisiin espressokoneisiin tässä myllyssä ei riitä jauhatusasetukset (ei saa tarpeeksi hienoa), mutta ei sitä tämän hintaiselta myllyltä voikaan odottaa. Kotikäyttöön erinomainen mylly hyvällä hinta-laatusuhteella!
    Oliko tämä kommentti hyödyllinen?