KUUKAUDEN TARJOUS
2 yhden hinnalla
2 yhden hinnalla

Kahvimylly Baratza ”Virtuoso+”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
279.00  265.00 

Toimitus arviolta 1-4 työpäivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 työpäivän sisällä.

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Jos haluat keittää kahvia kotona kuin ammattilainen, ”Virtuoso+” on kahvimylly sinulle!

Se on testattu ja laadukas mylly, jota useimmat baristat käyttävät kotona tai jopa kahviloissa! ”Virtuoso+” tarjoaa puhtaan, kahvilanlaatuisen maun korkean suorituskyvyn kartiomaisten terien setin ansiosta, joka tuottaa tasaisia ​​jauhehiukkasia tasapainoisille makuille.

Löydä täydellinen jauhatuskoko 40 yksilöllisellä asetuksella mihin tahansa haluamaasi valmistusmenetelmään, espressosta ranskalaiseen kahvinkeittimeen. Voit helposti hallita ja toistaa jauhatusmäärää digitaalisen näytön ja intuitiivisen käyttöliittymän avulla.

”Virtuoso+” mahdollistaa hiontaprosessin seuraamisen kirkkaan jauhesäiliön ansiosta, joka on taustavalaistu LED -valoilla. Se yhdistää muodon ja toiminnon, mikä johtaa tyylikkääseen kahvinvalmistustyökaluun, jonka avulla voit tutustua laajaan makuprofiilien valikoimaan. Kelaa kahvimatkaa eteenpäin johdonmukaisesti ja luotettavasti samalla kun täydennät kahviasetustasi!

TERÄT

Euroopassa valmistetut 40 mm: n kartiomaiset terät jauhavat kahvia nopeudella 1,5-2,4 g/s asetuksesta riippuen. ”Virtuoso+” -terät tosiasiallisesti erottaa toisista ​​kuitenkin se, että ne tuottavat erittäin tasaisen jauhatuksen, ja hienojakoisia hiukkasia on selvästi vähemmän koko jauhantataajuudella. Nämä terät sopivat täydellisesti espressoon, suodattimeen, manuaalisiin valmistusmenetelmiin sekä ranskalaiseen kahvinkeittimeen. Ne ovat kestävät ja pysyvät terävät monta vuotta. Terissä on tarkka kiinnitysjärjestelmä, joka varmistaa vakaan alustan tarkalle jauhatukselle.


VAIHDELAATIKKO

”Virtuoso+” käyttää yksinkertaista ja tehokasta suoravetoista vaihteiston voimansiirtoa voiman siirtämiseen tasavirtamoottorista pyöriviin teriin. Ylikuormitussuoja suojaa moottoria ylikuumenemiselta liiallisesta käytöstä- muista, että tämä mylly on tarkoitettu kotikäyttöön annos kerralla jauhamiseen!


JAUHATUKSEN SÄÄTÖ

Kun 40 asetusta saa kääntämällä suppiloa, voit siirtyä nopeasti espresson hienojakoisesta jauheesta ranskalaisen kahvinkeitiimen karkeaseen jauhatukseen. Jauhamisalue vaihtelee 200 – 1200 mikronin välillä.

MYLLYYN JÄÄ VÄHÄN TAI EI OLLENKAAN PURUJA

Maksimoidaksesi tuoreuden, ”Virtuoso+” minimoi jauhetun kahvin määrän.

KAHVIN VALMISTUS

”Virtuoso+” on loistava monikäyttöinen mylly, joka soveltuu useisiin valmistusmenetelmiin espressosta tai suodatinmenetelmästä aina ranskalaiseen kahvinkeittimeen.

MOOTTORI

Tehokas tasavirtamoottori pyörittää vaivattomasti teriä. Tämä moottori pyörii hitaasti, mikä johtaa viileään ja hiljaiseen toimintaan ja mahdollistaa pitkät jauhantajaksot. Piiri on varustettu automaattisesti palautuvalla lämpökatkaisimella.

DIGITAALINEN AJASTIN

Moottoria ohjataan 40 sekunnin digitaalisella ajastimella, joka on säädettävissä sekunnin kymmenesosaan, mikä mahdollistaa toistettavan annostelun.


KALIBROINTI

Innovatiivinen terien kalibrointijärjestelmä varmistaa, että jokainen mylly pystyy valmistamaan koko jauhanta-alueen. Tarvittaessa mylly voidaan myös kalibroida käyttäjälle.

NOPEUDEN HALLINAT

”Virtuoso+” käyttää vaihteen ja elektronisen nopeudenrajoituksen yhdistelmää ohjatakseen myllyn terien pyörimisen aina 550 r / min asti. Tämä hidas nopeus vähentää lämpöä, melua ja staattista tuotantoa myllyssä. Se auttaa myös papuja menemään tasaisesti teriin.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvimylly Baratza ”Virtuoso+””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi