Kahvikonesetti Lelit PL81T + PL043MMI + Parallel 12

Pyydä tarjous
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Kahvikonesetti Lelit PL81T + PL043MMI + Parallel 12
Kahvikonesetti Lelit PL81T + PL043MMI + Parallel 12
Varastossa
927.00  859.00 

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvinapit
icon
Alkuperämaa Italia
icon
2.7 l Vesisäiliö
icon
Mitat 22.5x38x27cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - musta/valkoinen
icon
Annoksen mustalle kahville - 2

Tuotekuvaus

Kahvikone “Lelit Grace PL81T”

“Lelit Vip” linjan osaa oleva kahvikone “Grace PL81T” on luotu niille, jotka eivät arvosta ainoastaan uusinta teknologiaa, mutta myös ainutlaatuista ulkonäköä ja tarkkoja yksityiskohtia. Sen kiillotetun ruostumattoman teräksen ja erittäin elegantintin designin ansiosta kone näyttää hyvin tyylikkäältä. Uusi integroitu elektroninen “Lelit” hallintakeskusjärjestelmä (LCC) antaa sinun hallita koko kahvinvalmistusprosessia erittäin kätevästi.

ELEKTRONINEN HALLINTAKESKUSJÄRJESTELMÄ

Uusi elektroninen “Lelit” hallintakeskusjärjestelmä tekee koko kahvinvalmistusprosessin hallinnasta entistä helpomman. Graafisella LCD näytöllä voit kätevästi katsoa ja hallita jokaista kahvivalmistukseen liittyvää asetusta: veden lämmittimen (boilerin) lämpötilaa, esiuuttoaikaa ja ajastinta. Hyväksikäytä järjestelmän neuvoja maukasta kahvikupillista varten.

UUSI SUODATINKORI

Uusi suodatinkorin pideke pysyy itse pöydällä pystyssä, joten erilliselle tampperinpidikkeelle ei ole tarvetta – voit vain suoraan käyttää tampperia. Suodatikorilla on myös patentoitu hevosenkengän muotoinen liukurata kahvin ulos virtaamista varten. Sen erikoisen rakenteen ansiosta on täydellisen espresson valmistaminen entistä helpompi ja kahvinvalmistuksen prosessin seuraaminen on ainutlaatuinen esteettinen kokemus.

MYÖS KORKEAT KUPIT SOPIVAT

Kahvikone on suunniteltu niin, että voit käyttää myös korkeida kuppeja. Koko setti sisältää kohotetun jalustan espressokuppeja varten. 

KUNINKAALLISEN ELEGANSSIN INSPIROMIA DESIGN

VIP linjan kahvikoneiden erikoisen designin ja eleganssin ansiosta, koristeltiin niistä jokainen kuningattaren/prinsessan nimellä. Tämä malli sai Grace Kellyn nimen, kuuluisa näyttelijä ja Monacon prinsessa.

Ominaisuudet:

– Laaja kupinlämmitysalusta

– Harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko

– Leveä ruostumattomasta teräksestä tippakaukalo helposti puhdistettavalla ritilällä

– Pyöreät valaistut napit ruostumattomasta teräksestä

– Höyry/vesi sauva, jota on helppo pyörittää

– Myös korkeat kupit sopivat (koko setti sisältää kohotetun alustan espressokuppeja varten)

– Valaistu painemittari kahvin paineen mittaamiseksi

– Elektroninen “Lelit” hallintakeskusjärjestelmä (LCC)

– 57 mm suodatinkorin pidike uudella suuttimella ja ergonoomisella kahvalla. 

– Tihkumaton kolmisuuntainen venttiilijärjestelmä — voit valmistaa monta juomaa peräkkäin

– 250 ml kuparinen vedenkuumennin jatkuvaa lämpötilaa varten. (välttämätön hyvää espressoa varten!)

– Graafinen merkki, joka varoittaa vesisäiliön vähäisestä vedestä

– Ohjelmoitava esiuutto

– Stand-by toiminto

– Korkearesoluutioinen graafinen LCD-näyttö

Ammatillinen mylly LELIT “Fred PL043MMI”

Ammattimaisuus teidän keittiössä? Se on enemmän kuin mahdollista. LELIT “Fred” tarjoaa huippuluokan jauhausta ja paljastaa kahvipapujen parhaita ominaisuuksia. Maista sitä kupissasi!

PIENI JA VANKKA

“Fred” sarjan kahvimyllyt takaavat hienon kahvinjauhauksen myös vuosien pituisen käytön jälkeen. Kartiomaiset teräksestä terät porrastetulla tai mikrometriasetusjärjestelmällä takaavat hienon jauhauksen, mikä on tärkeää todellisen espresson valmistuksessa. Viimeisenä mutta yhtä tärkeänä ominaisuutena on kompakti koko, mikä muuttaa Fredin täydelliseksi kotikäyttöiseksi myllyksi.

AMMATTIMAINEN LAATU

Kaikilla LELITin kahvimyllyillä on teräksestä terät, jotka takaavat hienon jauhauksen ja täysin ruostumattomasta teräksestä rungot, jotka takaavat pitkäikäisyyden.

KAHVIMYLLYN KÄYTÖN EDUT

Jos kahvin maku on teille tärkeintä, koneen vierelle kannattaa hankkia laadukas kahvimylly. Tässä on jotain, mitä teidän pitäisi ymmärtää kahvista: jauhettu kahvi menettää parhaimmat ominaisuutensa minuuteissa. Jos teillä on espressokone mutta ei myllyä, joudutte käyttämään valmiiksi jauhettua kahvia, mikä on joka tapauksessa jo menettänyt parhaimmat ominaisuutensa. Ette pysty valmistamaan hyvää espressoa kotona – tai missään muualla – jos teillä ei ole laadukasta kahvimyllyä.

Enemmän yksityistietoja tästä koneesta:

Kompakti;

Ruostumattomasta teräksestä runko;

38 mm kartiomaiset jauhinterät;

Asteeton jauhauksen säätäminen;

Kahvin laatta, suodattimen pidike ja jauhauksen kytkin ruostumattomasta teräksestä.

Takuu: 24 kuukautta kotikäytössä ja 12 kuukautta yritykskäytössä.

Kahvipavut “Parallel 12”, 1 kg

Koe Afrikan eksoottiset maut kahvikupissasi! “Parallel 12” on sekoitus arabica-papuja, kasvatettu Etiopian ja Tansanian alueilla. Näiltä alueilta peräisin oleva kahvi on kepeää, jossa marjojen, hedelmien, kukkien ja hivenen viinintuoksuisen trooppiset aromit.

“Parallel” kahvipavut valmistetaan specialty kahvipavuista, jotka sekoitetaan siten, että ne säilyttävät saman upean maun joka kerta. Ei lisättyjä makuja.

Pohjoisen ja etelän trooppisten maiden välistä vaakasuoraa kaistaletta kutsutaan Kahvi- tai Papuvyöksi. 25 ° N: n ja 25 ° S: n välissä sijaitseva Kahvivyö ympäröi päiväntasaajaa ja kulkee Keski- ja Etelä-Amerikan, Aasian ja Afrikan läpi.

Alueen maille on ominaista ihanteellinen valmius kahviplantaaseille. Tästä syystä olemme luoneet specialty pavuista sekoitetun Parallel sekoituksen, jotta saisit aina täydellisen makuisen kahvin.

Maanosasta riippuen, vähensimme keskenään vyön korkeimman pohjoisen osan ja alimman eteläisen osan ja saimme tulokseksi Parallel:t – 12 Etiopia ja Tansania, 17 Intia ja Papua-Uusi-Guinea sekä 36 El Salvador ja Brasilia.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikonesetti Lelit PL81T + PL043MMI + Parallel 12”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi