VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Kahvikone Nuova Simonelli ”Aurelia Wave Digit Black 380V”, 2 ryhmää

 • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Pyydä tarjous
Kahvikone Nuova Simonelli ”Aurelia Wave Digit Black 380V”, 2 ryhmää
Kahvikone Nuova Simonelli ”Aurelia Wave Digit Black 380V”, 2 ryhmää
Varastossa
1.00 

Tekniset tiedot

icon
Alkuperämaa Italia
icon
Mitat 802x537x605mm

Tuotekuvaus

”Nuova Simonelli Aurelia Wave” kahvikoneiden sarja on luotu heille, jotka haluavat tehokkuutta ja vaativat parhaita mahdollisia kahvituoloksia päivittäin. Viimeisimpien intgroitujen teknologioiden ja innovatiivisten toimintojen ansiosta nämä kahvikoneer ovat entistä luotettavammat, energiansäästävämmät ja taatut valmistamaan täydellistä kahvia päivästä päivään. Tämän sarjan kahvikoneet erottuvat joukosta niiden kaareva muotoilu, jota tosiesteetikot varmasti arvostavat.

”Aurelia Wave Digit” kosketusnäytöllä malli antaa baristojen hallita konetta kahvikonetta yhdellä kosketuksella. He pystyvät helposti  ohjelmoimaan annosten kokoja, boilerin painetta ja jopa energiansäästön asetuksia. Tämä malli sopii täydellisesti keskikokoisiin ja isoihin kahviloihin, joiden tarkoituksena on tarjoilla laadukkainta kahvia.

Ominaisuudet

– Korotetut kahviryhmät

– TFT kosketusnäyttö: baristat hallitsevat kaikkia kahvinvalmistuksen vaiheita: uuttaminen, valmistus, valuuttaminen, kuten myös koneen puhdistaminen. Heidän täytyy vain koskettaa koneen näyttöä

– Smart Water teknologia: tämän tkenologian ansiosta sisääntulevan veden pääparametrejä arvioidaan baristoja huomautetaan kaikenlaisista muutoksista pH tasossa ja liuenneista kiinteistä aineista. Sen tuloksena Smart Water teknologia suojaa konetta, pidentää sen elinikää, vähentää koneen kulutuksia ja parantaa valmistetun kahvin laatua. 

– Ohjelmoitu veden annostelu

– SIS (Soft Infusion System): tämä järjestelmä auttaa baristoja valmistamaan laadukasta kahvia ja korjaa virheet, mitä he saattavat tehdä tiivistämisen aikana

– Cool Touch (ei-polttvat) höyrysauvat: tämä takaa suojan palovammoilta ja tekee puhdistuksesta/huollosta helpomman.

-Auto-Purge järjestelmä: kahvin uutinpää huuhdellaan automaattisesti aina kun suodatinkahva irrotetaan. Tämä nopeuttaa kahvin valmistusprosessia ja parantaa valmistettujen juomien laatua

– Automaattinen puhdistusjärjestelmä

– Ruostumattomasta teräksestä ja ABS muovista runko

Lataa tuotteen ESITE
Lataa esite

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Nuova Simonelli ”Aurelia Wave Digit Black 380V”, 2 ryhmää”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi