left-image right-image
10. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

5% lisäalennus KahviKaveri specialty kahville
Alennuskoodilla: TASTE5
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

Kahvikone Melitta ”Latticia OT F300-100”

 • 🎁
 • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Osta tämä kahvikone ja saat 1 kg kahvipapuja lahjaksi. Kahvi lisätään automaattisesti.
Saatavilla olevia tuotteita ja lahjoja on rajoitettu määrä. Alennuksia ja kampanjoita ei voi yhdistää. Kampanja pätee ylläpitäjän hyksämällä listalla oleviin tuotteisiin. Yritys pidättää oikeuden muuttaa kampanjan ehtoja milloin tahansa. Kampanja päättyy 03.01.2023.
Etkö ole varma, onko tämä kone oikea sinulle? Poikkea myymäläämme saadaksesi ammattimaisen konsultaation.
Jos haluat varmistaa, että tämä malli on tällä hetkellä saatavilla myymälästämme, ota meihin yhteyttä etukäteen.
Pyydä tarjous

Tekniset tiedot

icon
Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
1.5 l Vesisäiliö
icon
Mitat 20x35.2x45.9cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 13.5 cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - musta/valkoinen
icon
Annoksen mustalle kahville - 2

Video

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato

Tuotekuvaus

Monet kahvin ystävät haaveilevat voivansa nauttia kotitekoisista maitopohjaisista juomista, jotka maistuisivat täsmälleen samalta kuin heidän suosikkikahviloissaan. Onneksi Melitta® ”Latticia® OT” -tuotteella se on nyt mahdollista! Uuden integroidun ”LATTEperfection” maitojärjestelmän ansiosta jokainen kahvi tulee varmasti maistumaan juuri siltä kuin sinä haluat. Konetta on myös erittäin helppo käyttää intuitiivisten yhden kosketuksen värillisten kuvapainikkeiden ansiosta. Double cup -valinta, erittäin suuri papusäiliö ja laajennettu vesisäiliö takaavat, että nautit runsaasti kahvia yhdellä napin painalluksella.

”LATTEPERFECTION” -JÄRJESTELMÄ

Kahdesti vaahdotettu, kaksi kertaa herkullisempi: uusi ”LATTEperfection” -järjestelmä toteuttaa kaikki maitovaahtotoiveesi napin painalluksella. Toisin kuin muut markkinoilla olevat integroidut maitojärjestelmät, tämä kone vaahdottaa maidon kahdesti. Tuloksena on ihanan hieno maitovaahto tarjoiltuna täsmälleen oikeassa lämpötilassa.

YKSI KOSKETUS RIITTÄÄ

Nauti café crèmestä, cappuccinosta ja latte macchiatosta yksinkertaisesti koskettamalla värillistä kuvapainiketta. Voit valmistaa maitovaahtoa tai annostella kuumaa vettä myös napin painalluksella.

ERITYISEN ISOT SÄILIÖT

”Latticia® OT” sisältää irrotettavan, erittäin suuren vesisäiliön (1,5 l) ja erittäin suuren papusäiliön (250 g), joten voit aina nauttia runsaasti kahvia ilman säiliöiden tyhjentämistä/täyttämistä. Vaikka laite on vain 20 cm leveä, se on riittävän tilava kahden maitopohjaisen juoman valmistamiseen kerralla.

SUPER HILJAINEN MYLLY

Nyt voit valmistaa itsellesi kahvia juuri jauhetuista pavuista herättämättä läheisiäsi! Tämä kahvikone on varustettu erittäin hiljaisella teräksisellä kartiomaisella myllyllä, joka jauhaa kahvipavut hiljaa ja tehokkaasti.

UUTON VAHVUUS JA JAUHATUSKARKEUS

Uuton voimakkuutta (kolme asetusta) ja jauhatustasoa (viisi asetusta) voidaan molempia säätää sopiakseen jokaisen yksilöllisiin mieltymyksiin.

JUOMIEN TILAVUUDEN SÄÄTÖ

Aseta haluamasi tilavuus sekä mustalle kahville että maitopohjaisille juomille. Juoman ulostulosuutin voidaan myös nostaa 135 mm korkeuteen, joten voit myös käyttää laseja tai erittäin suuria mukeja.

IDEAALINEN AROMI

Uusi pumpun ohjausjärjestelmä varmistaa, että vesi ja kahvi pysyvät kosketuksissa tarkalleen tarvitun ajan. Nauti klassisista espresso- ja café crème resepteistä, nyt virheettömän aromin kera!

AITOA ITALIALAISTA UUTTOA

Kahvi? Maito? Maitovaahto? Mikä se järjestys taas olikaan?… Kaikki ainekset lisätään takuulla oikeassa järjestyksessä aitojen italialaisten perinteiden mukaisesti.

ASETA NAARMUTTAMATTA

Tippa-alustassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tippalevy, jossa on laadukas integroitu naarmuuntumaton muoviosa.

”QUICK & CLEAN”

Uusi laite kannattaa ehdottomasti puhdistaa säännöllisesti, eli kun on valmistettu kaksi maitopohjaista juomaa. Onneksi uusi ”Quick & Clean” -maitojärjestelmän puhdistusohjelma tarjoaa sinulle virheettömän hygienian kahdessa yksinkertaisessa vaiheessa! Sinun tarvitsee vain upottaa maitoletku puhtaalla vesijohtovedellä täytettyyn astiaan ja käynnistää puhdistusohjelma. Koska maitoyksikkö on helppo purkaa ja puhdistaa, koko prosessi on entistä yksinkertaisempi.

AUTOMAATTINEN PUHDISTUS- JA KALKINPOISTO-OHJELMA

Tämä kahvikone ilmoittaa sinulle automaattisesti aina, kun se tarvitsee puhdistusta tai kalkinpoistoa. Huoltopainike tarjoaa helpon pääsyn puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelmaan, uuttolämpötilaan, veden kovuusasetuksiin ja kätevään automaattiseen sammutustoimintoon. Myös uutinyksikkö on helppo irrottaa tarvittaessa. Pääset taatusti käsiksi koneen sisäosaan ja puhdistat sen perusteellisesti ilman ongelmia.

VEDENSUODATTIMEN YHTEENSOPIVUUS

Käytä ”Melitta® Pro Aqua” -vedensuodattimia, jotta kahvisi olisi vieläkin maukkaampaa. Niiden avulla voit poistaa kahvikoneestasi kalkin vain kerran vuodessa.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Melitta ”Latticia OT F300-100””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi