Kahvikone Melitta F76/0-200 Barista TS SST

Pyydä tarjous
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Kahvikone Melitta F76/0-200 Barista TS SST
Kahvikone Melitta F76/0-200 Barista TS SST
Varastossa
1199.00  1049.00 

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet
Aseta:

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
1.8 l Vesisäiliö
icon
18 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 25.9x37.2x46.7cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 14 cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
21 Käyttäjän luomat reseptit

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Tuplaespresso
Tuplaespresso
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Americano
Americano
Latte
Latte
Lungo
Lungo
Long black
Long black
Caffè crema
Caffè crema
Café au lait
Café au lait
Tuplaristretto
Tuplaristretto
Latte Macchiato doppio
Latte Macchiato doppio

Tuotekuvaus

Täydellinen kahvikone todellisille kahvin ystäville. Tämä kahvikone sisältää kaikki toiminnot, jota tarvitset kahvin valmistamiseen kotona. Kone sopii erityisesti niille, jotka elävät toisten kahvin ystävien keskuudessa. Kahvikoneen perustoimintojen lisäksi tämä kone on erittäin helppo puhdistaa ja käyttää sekä sisältää monta ohjelmoitavaa kahvireseptiä (21 reseptiä, 8 eri profiilia). Kahvikoneeseen sisältyy maitotermos. Tämä kahvikone pystyy valmistamaan kaikkia kahvijuomia yhdellä napinpainalluksella (muun muassa maitokahveja sekä monia muita juomia).

KAKSI KAHVIPAPUSÄILIÖTÄ AUTOMAATTISELLA 

Kahvipapusäiliöt ovat yksi tämän koneen kaikkein parhaimmista eduista, jonkalaisia ei usein löydy toisista kotikoneista. Toiminto on kätevä erityisesti talouksissa, joissa asuu kaksi erilaista makutottumusta omaavaa kahvin ystävää. Melitta F76 -kahvikoneessa on erityisen hyvin suunniteltu tuplapapusäiliö, joka puhdistaa jauhimen jokaisen jauhannan jälkeen. Säiliöiden ansiosta voit täyttää koneen kahdella eri tyyppisellä kahvilla. Voit juoda sellaisia kahvijuomia kuten “punasilmä” tai “musta silmä” sekä käyttää kahta erilaista kahvilaatua kahvien valmistamiseen. Tämä on erinomainen lisätoiminto erityisesti niille, jotka haluavat juoda myös kofeiinitonta kahvia, koska voit säilyttää kofeiinittomat pavut toisessa säiliöistä.

21 KAHVIRESEPTIÄ JA JOPA 8 ERI ASETUSTA

Toistaen vielä kerran – tämä kahvikone sopii todella hyvin talouksiin, joissa elää useampi kahvinjuoja. Jokainen juoja (jopa 8) voi luoda koneeseen omat kahvireseptinsä ja muokata omia asetuksiaan. Ehkä haluat enemmän maitoa? Tai enemmän vettä? Esimerkiksi cappuccinon, jossa on mahdollisimman paljon maitovaahtoa? Jokainen profiili voidaan säätää haluamaasi muotoon – valitse esimerkiksi juoman lämpötila tai maidon ja veden määrä jokaiselle koneen 21 eri kahvijuomalle. Nauti kahvisi juuri sinun makusi mukaan valmistettuna!

VÄRILLINEN TFT-RUUTU

Jokainen koneen toiminto näkyy selkeästi koneen etupaneelissa värillisellä TFT-ruudulla. Kätevän ja intuitiivisen käyttöjärjestelmän ansiosta voit valmistaa juomat nopeasti ja vaivattomasti. Näyttö huomauttaa myös kaikista tarvittavista huoltotoimenpiteistä (puhdistuksesta, kalkinpoistosta sekä tyhjistä maito-, vesi- tai papusäiliöistä). Sinun täytyy vain seurata koneen ilmoituksia, jotta koneesi jatkaa mahdollisimman herkullisen kahvin valmistusta – omien mielteidesi mukaan!  

KAKSI HALUAMAASI KAHVIJUOMAA – YHDELLÄ NAPINPAINALLUKSELLA

Melitta F76 on hyvin tehokas kahvikone. Uusin teknologia sekä älykkäät koneratkaisut mahdollistavat kahden erilaisen kahvijuoman valmistamisen yhdellä napinpainalluksella (mukaanlukien maitokahvijuomat). Kahvikoneessa on myös säädettävä suutin, jonka ansiosta tilaa riittää kaikkien juomien valmistamiseen – yksittäisestä espressosta suuriin ja leveisiin laseihin valmistettavaan latte macchiattoon!

MAITOSÄILIÖ

Tämä kahvikone on varustettu kätevällä maitosäiliöllä. Melitta F76 -koneen maitosäiliö ei ole kiinnitetty kahvikoneeseen, jonka vuoksi voit yksinkertaisesti irrottaa maitosäiliön ja laittaa sen jääkaappiin, jos maitoa jää termokseen. Tällä tavalla maito ei pilaannu, vaan säilyy pidempään. Lisäksi koneen maitosäiliö on erittäin helppo puhdistaa ja huoltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Melitta F76/0-200 Barista TS SST”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi