TOP-kahvitarjous

Kahvikone Krups ”Krups EA8442”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Loppuunmyyty

Tekniset tiedot

Valmistaja
Annoksen mustalle kahville
Saako koneesta kuumaa vettä?
Kalkinpoisto-ohjelma
Automaattinen huuhtelu
Säädettävä kahvin määrä
Vesipumpun paine
Lue Lisää
Näytä vähemmän

About product

Tämä Krupsin kahvikone käyttää patentoitua „Thermoblock“-järjestelmää mikä takaa jatkuvan kuuman kahvin saamisen ja estää kalkin keräytymisen. Kartiomainen ruostumattomasta teräksestä kahvimylly parantaa tehokkuutta, koska sitä pystyy säätämään hienosta karkeaksi. Säädettävä kahvin koko, vahvuus ja lämpötila tarkoittaa sitä, että pystytte valmistamaan juuri teille sopivan kupillisen. Kosketusnäyttö-järjestelmä, automaattiset puhdistusohjelmat ja helppo „Super-Cappuccino“ lisävaruste poistavat epäjärjestyksen teidän aamuista.

LCD KOSKETUSNÄYTTÖ

Tämän koneen yksi parhaimmista ominaisuuksista on sen LCD kosketusnäyttö. Näyttö ohjaa teitä jokaisessa prosessissa – vedensuodattimen käyttöönotosta kahvin valmistukseen saakka. Se tiedottaa teitä jopa siitä, milloin vesisäiliötä pitää täyttää.

„THERMOBLOCK“-JÄRJESTELMÄ

Patentoitu “Thermoblock”-järjestelmä takaa juomanne oikean lämpötilan ja vahvuuden teidän tarpeiden mukaisesti. Vesisäiliötä ei tarvitse täyttää usein, koska siihen mahtuu 1,8 litraa vettä. Näiden ansiosta pystytte valmistamaan kahvia myös silloin kun teillä on paljon vieraita.

Lue Lisää
Näytä vähemmän