Kahvikone Jura Z6 Diamond Black

5.00
Tuote ei ole enään valikoimissamme
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Kahvikone Jura Z6 Diamond Black
Kahvikone Jura Z6 Diamond Black
Varastossa
2099.00  1899.00 

Video

Miten käyttää kahvikonetta?
Miten käyttää kahvikonetta?

Tuotekuvaus

Huippuluokan, ylellinen, täysautomaattinen kahvikone JURA “Z6 Diamond Black” on luotu parasta arvostaville. Professional Aroma -mylly varmistaa, että kahvin aromit avautuvat täydellisesti. Uusimmat JURA-tekniikat takaavat, että kahvi valmistuu parhaalla mahdollisella baristalaadulla. Intuitiivinen ohjaus ja automaattiset huolto-ohjelmat varmistavat, että kahvinkoneen käyttäminen on todellinen nautinto.

22 ERIKOISUUTTA NAPIN PAINALLUKSELLA

Valitse 22 eri juoma-erikoisuudesta! Rikkaan makuisia aromaattisia klassisia kahvijuomia ja muodikkaita maitomaisia kahvijuomia samettisella maidonvaahdolla – vain napin painalluksella.

BARISTALAATUISET KAHVIT

Parannetun nestejärjestelmän avulla voit valmistaa korkealaatuisia juomia, kuin ne olisi valmistanut oikea barista. Kuten maailman parhaimmissa kahviloissa, kuuma vesi sekoitetaan automaattisesti espressoon uuttamisen jälkeen. Tuloksena on erittäin täyteläinen ja herkullinen kahvijuoma. Integroitu fine foam-teknologia varmistaa maitopohjaisten juomien täydellisen koostumuksen.

AMMATTIMAINEN MYLLY

Professional Aroma Grinder säilyttää jopa 12,2% enemmän kahvin aromeista, kuin muut perinteiset kahvimyllyt ja varmistaa paremman jauhatuslaadun alusta loppuun. Paranneltu jauhatusgeometria saavuttaa optimaalisen jauhatuksen, joka tarkoittaa sitä, että hienojen hiukkasten suurempi osuus jauhetussa kahvissa paljastaa makuvivahteet niin hyvin kuin mahdollista.

INTUITIIVINEN HALLINTA

Keinotekoinen älytekniikka on integroitu kahvikoneen hallintaan ja juomien valmistusprosessiin. Kahvikone tunnistaa yleisimmin valitut juomat ja näyttää ne 3,5-tuumaisella TFT-näytöllä. Vielä kätevämpää käyttöä varten voit käyttää älysovellusta ja hallita laitetta suoraan älylaitteellasi.

P.E.P.® -TEKNOLOGIA TÄYDELLISEEN RISTRETTOON JA ESPRESSOON

Pulse Extraction Process (P.E.P.®) varmistaa, että ristretto ja espresso ovat baristalaatua – vesi virtaa kahvin läpi pidemmillä aikaväleillä, kun valmistetaan pienempiä juomia. Tämä pidentää uuttamisaikaa ja tekee valmistetun juoman koostumuksesta paksumman ja kahvista aromaattisempaa.

ÄLYKÄS VESIJÄRJESTELMÄ

Älykäs vesijärjestelmä tunnistaa asennetun vedensuodattimen automaattisesti, joten lisäohjelmointia ei tarvita. Säännöllisesti käytetyt ja vaihdetut Claris Smart -vedensuodattimet takaavat korkeimman veden laadun ja suojaavat kahvinkoneen vesijärjestelmää kalkilta.

ELEGANTTI SUUNNITTELU

Syvä musta väri ja timanttikiilto luo voimakkaan syvyyden tunteen – pelkästään jo kahvikoneen katsominen on nautinnollista.

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Sveitsi
icon
Smart app
icon
2.4 l Vesisäiliö
icon
20 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 32x37.5x45cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 15.3 cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
10 Käyttäjän luomat reseptit
icon
Kupin valaistus

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet
Aseta:
Lataa KÄYTTÖOHJEET
Lataa ohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Jos käytän ja vaihdan Claris Smart -vedensuodatinta säännöllisesti, täytyykö minun tehdä kalkinpoisto kahvikoneelle?

Kun käytät Claris Smart -vedensuodatinta ja vaihdat sen säännöllisesti, kahvikone ei koskaan pyydä sinua suorittamaan kalkinpoisto-ohjelmaa. Kokemuksemme perusteella suosittelemme kuitenkin, että poistat vedensuodattimen vähintään kerran vuodessa ja suoritat kalkinpoisto-ohjelman. Tämä toiminto poistaa kalkin vesisäiliöstä sekä kaikki mahdolliset jäännökset vesijärjestelmästä.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 1 0
Mitä tehdä, jos maidonvaahdotin ei enää tee kunnollista maitovaahtoa?

1. Tarkista, onko maidonvaahdotin puhdas. Suorita automaattinen maitojärjestelmän puhdistusohjelma. Irrota sitten maitovaahdotin (katso käyttöohjeet) ja huuhtele hyvin. Jos näet edelleen jäljellä olevia kuivahtaneita maitojäännöksiä, liuota kaikki osat maitojärjestelmän puhdistusaineessa ja huuhtele hyvin.
2. Tarkista, ettei maitoletkussa ole halkeamaa ja että kaikki maitojärjestelmän osat on asennettu oikein.
3. Jos käytät koneeseen sopivaa maitoastiaa tai JURA Cool Control -laitetta, yritä valmistaa maito upottamalla maitoletku maitopurkkiin tai kuppiin (astia tai Cool Control voi olla tukkeutunut).
4. Tarkista, että käyttämäsi maito edelleen tuoretta.
5. Muistutus: Päivittäisessä käytössä olevat maitoletkut sekä maidonvaahdottimen pienet osat kuluvat, joten on suositeltavaa vaihtaa ne kuuden kuukauden välein.
6. Jos ensimmäisistä vaiheista ei ole apua, kahvikoneessa voi olla kalkkia ja tämä voi vaikuttaa höyryn voimakkuuteen . Suosittelemme tekemään kalkinpoisto-ohjelmaa.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0
Kahviporosäiliö on tyhjä ja silti kahvikone pyytää tyhjentämään sen.

Jos säiliö tyhjennettiin koneen ollessa sammutettuna, kone ei rekisteröi sitä. Tyhjennä säiliö vain, kun laite on kytketty päälle. Nyt voit poistaa tippa-astian sekä porosäiliön ja asettaa ne takaisin.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 1 1

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

5.00
1 arvostelu(a)
100%
0%
0%
0%
0%
  • Vahvistettu käyttäjä
    1 lokakuun, 2020
    Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi