Kahvikone Jura X8

Tuote ei ole enään valikoimissamme
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Kahvikone Jura X8
Kahvikone Jura X8
Varastossa
2999.00 

Tuotekuvaus

Herkullisimmat kahvijuomat, peitettynä pehmeällä maitovaahdolla – vain parin napin takana… Nauti kaikista mahdollisuuksista yhdessä automaattisen kahvikoneen JURA “X8” kanssa!

Tämä kahvikone on suunniteltu paitsi kahvin ystäville, myös teen ystäville, sillä on mahdollista valmistaa kupillinen teetä kahdessa eri lämpötilassa. Jokaisella kahvin ystävällä löytyy varmasti oma suosikki kahvijuoma, koska valittavanasi on 21 kahvireseptistä. Valmistaaksesi täydellisen maitokahvin, kahvi ja maito olisi tarkoitus valmistaa samaan aikaan. JURA “X8”: n uusin tekniikka tekee juuri näin – kahvi ja maitovaahto valmistellaan samanaikaisesti. Voit valmistaa kaksi kupillista maitokahveja samanaikaisesti.

P.E.P.® -teknologia kuljettaa veden tuoreen jauhetun kahvin läpi sykkivällä liikkeellä, mikä mahdollistaa optimaaliseen vuorovaikutusajan veden ja kahvin välillä, tuloksena – korkealaatuiset Espressot ja Ristrettot. Värillinen TFT-näyttö ja helppokäyttöiset painikkeet mahdollistavat kahvikoneen toimintojen sujuvuuden hyvin yksinkertaisesti. Ohjauksen mukavuuden nostamiseksi entistä korkeammalle tasolle voit käyttää kahvkonettasi älypuhelimellasi erityisen sovelluksen välityksellä.

HELPPO HUOLENPITO

X-malliston kahvikoneiden huolto on yksinkertaista: niihin kaikkiin on integroitu automaattiset huuhtelu- ja puhdistusohjelmat. Maitojärjestelmän puhdistusohjelmat ovat myös automaattisia ja päällekytkeytyviä yhdellä napin painalluksella. Puhdistusohjelmien käynnistämisen painikkeet voidaan deaktivoida, jotta vältetään uudelleenohjelmointi tai vahingossa tapahtuva aktivointi. Tippakaukalo ja kahviporosäiliö on suunniteltu helposti irroitettaviksi ja puhdistettaviksi jopa yhdellä kädellä. Kaksoisuutin on helppo irrottaa helpottamaan kahvinkoneen puhdistusta ja takaamaan moitteeton puhtaus.

Tekniset tiedot

icon
Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Sveitsi
icon
5 l Vesisäiliö
icon
40 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 37.3x47x46.1cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 153 mm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet
Aseta:

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Jura X8”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi