TOP-kahvitarjous
Jura

Kahvikone Jura J6 Piano White

5.00
Tuote ei ole enään valikoimissamme
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Kahvikone Jura J6 Piano White
Kahvikone Jura J6 Piano White
Varastossa
1799.00  1490.00 

Tuotekuvaus

Monia arvostettuja suunnittelupalkintoja saanut kahvikone ei tee vaikutusta pelkällä ylellisyydellään, vaan valmistaa myös korkealaatuisia kahvijuomia. Integroidun fine foam-tekniikan ansiosta maitopohjaiset juomat ovat erityisen maukkaita. Intuitiivinen hallinta ja automaattiset huolto-ohjelmat varmistavat, että kahvikoneen käyttö on todellinen nautinto.

13 ERIKOISUUTTA NAPIN PAINALLUKSELLA

Kahvikone valmistaa 13 erilaista juomaa yhdellä napautuksella. Valitse laajasta mustien kahvien joukosta: ristretto, espresso, musta kahvi. Valmista kahvi maidolla: cappuccino, latte macchiato, flat white, espresso macchiato. Voit valmistaa myös maitovaahtoa, maitoa ja kuumaa vettä.

JURA FINE FOAM TECHNOLOGY

Integroitu hieno maidonvaahdotusteknologia mahdollistaa täydellisen maitovaahdon valmistamisen: samettinen koostumus, pehmeä, tiheä ja hienovaraisen makea. Maito vaahdotetaan kahdesti kahdessa eri osassa: ilmakuplat poistuvat kokonaan ja vaahdosta tulee silkkistä.

PALKITTU DESIGN

JURA J -sarjan kahvinkeittimet ovat voittaneet monia arvostettuja muotoilupalkintoja. Lumoavan selkeät, minimalistiset ja symmetriset muodot. Ylellisyyden vaikutelman luovat huolellisesti harkitut yksityiskohdat: lasinen kuppialusta, kromatut kahvisuuttimet ja kiertokytkin upealla sinisellä taustavalolla. Puhumattakaan toiminnallisuudesta: vaihdettava maitosuutin ja maitoletku voidaan säilyttää erityisessä säilytyslokerossa (molemmat lisävarusteet ovat aina käden ulottuvilla).

INTUITIIVINEN HALLINTA

Looginen ohjausrakenne tekee koneesta helpon ja simppelin käyttää. Valitse haluttu juoma nopeasti TFT-näytöllä ja kiertokytkimellä. Laitetta voidaan ohjata myös mobiilisovelluksella.

P.E.P.® -TEKNOLOGIA TÄYDELLISEEN RISTRETTOON JA ESPRESSOON

Pulse Extraction Process (P.E.P.®) varmistaa, että ristretto ja espresso ovat baristalaatua – vesi virtaa kahvin läpi pidemmillä aikaväleillä, kun valmistetaan pienempiä juomia. Tämä pidentää uuttamisaikaa ja tekee valmistetun juoman koostumuksesta paksumman ja kahvista aromaattisempaa.

UUDEN SUKUPOLVEN AROMA G3 -MYLLY

Uusi Aroma G3 -mylly ei ole vain kestävä ja pitkäikäinen, vaan myös paljon tehokkaampi – terien muuttuneen kulman ansiosta pavut jauhetaan kaksi kertaa nopeammin, säilyttäen parhaan kahvin aromin ja välttäen mahdollisen ylikuumenemisen jauhamisen aikana.

ÄLYKÄS VESIJÄRJESTELMÄ

Älykäs vesijärjestelmä tunnistaa asennetun vedensuodattimen automaattisesti, joten lisäohjelmointia ei tarvita. Säännöllisesti käytetyt ja vaihdetut Claris Smart -vedensuodattimet takaavat korkeimman veden laadun ja suojaavat kahvinkoneen vesijärjestelmää kalkilta.

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Sveitsi
icon
Smart app
icon
2.1 l Vesisäiliö
icon
16 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 28.5x34.2x43.3cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 11.1 cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
10 Käyttäjän luomat reseptit
icon
Kupin valaistus

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet
Aseta:
Lataa KÄYTTÖOHJEET
Lataa ohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Jos käytän ja vaihdan Claris Smart -vedensuodatinta säännöllisesti, täytyykö minun tehdä kalkinpoisto kahvikoneelle?

Kun käytät Claris Smart -vedensuodatinta ja vaihdat sen säännöllisesti, kahvikone ei koskaan pyydä sinua suorittamaan kalkinpoisto-ohjelmaa. Kokemuksemme perusteella suosittelemme kuitenkin, että poistat vedensuodattimen vähintään kerran vuodessa ja suoritat kalkinpoisto-ohjelman. Tämä toiminto poistaa kalkin vesisäiliöstä sekä kaikki mahdolliset jäännökset vesijärjestelmästä.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 1 0
Mitä tehdä, jos maidonvaahdotin ei enää tee kunnollista maitovaahtoa?

1. Tarkista, onko maidonvaahdotin puhdas. Suorita automaattinen maitojärjestelmän puhdistusohjelma. Irrota sitten maitovaahdotin (katso käyttöohjeet) ja huuhtele hyvin. Jos näet edelleen jäljellä olevia kuivahtaneita maitojäännöksiä, liuota kaikki osat maitojärjestelmän puhdistusaineessa ja huuhtele hyvin.
2. Tarkista, ettei maitoletkussa ole halkeamaa ja että kaikki maitojärjestelmän osat on asennettu oikein.
3. Jos käytät koneeseen sopivaa maitoastiaa tai JURA Cool Control -laitetta, yritä valmistaa maito upottamalla maitoletku maitopurkkiin tai kuppiin (astia tai Cool Control voi olla tukkeutunut).
4. Tarkista, että käyttämäsi maito edelleen tuoretta.
5. Muistutus: Päivittäisessä käytössä olevat maitoletkut sekä maidonvaahdottimen pienet osat kuluvat, joten on suositeltavaa vaihtaa ne kuuden kuukauden välein.
6. Jos ensimmäisistä vaiheista ei ole apua, kahvikoneessa voi olla kalkkia ja tämä voi vaikuttaa höyryn voimakkuuteen . Suosittelemme tekemään kalkinpoisto-ohjelmaa.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0
Kahviporosäiliö on tyhjä ja silti kahvikone pyytää tyhjentämään sen.

Jos säiliö tyhjennettiin koneen ollessa sammutettuna, kone ei rekisteröi sitä. Tyhjennä säiliö vain, kun laite on kytketty päälle. Nyt voit poistaa tippa-astian sekä porosäiliön ja asettaa ne takaisin.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 1 1

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

5.00
1 arvostelu(a)
100%
0%
0%
0%
0%
  • Vahvistettu käyttäjä
    3 heinäkuun, 2020
    Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi