TOP-kahvitarjous
Jura

Kahvikone Jura Giga 6

Tuote ei ole enään valikoimissamme
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Kahvikone Jura Giga 6
Kahvikone Jura Giga 6
Varastossa
3799.00 

Jura GIGA 6 tuotekuvaus

Ammatillinen kahvikone Jura “Giga 6” on luotu kotitaloukseen, missä sitä eniten arvostetaan. Huippuluokan Sveitsiläinen kahvikoneiden tuottaja JURA on laittanut kaikki tietämykset ja kokemukset tähän kahvikoneeseen: täydellinen minimalistinen muotoilu viimeiseen yksityiskohtaan saakka, korkeimman laadun yleelliset materiaalit, toteudetut uudet teknologiat. Kaikki mahdollistettu täydellisen kahvikoneen luomista varten, kahvikoneen, mikä vastaa tarkkaavaisimmien kahvin rakastajien odotuksia.

KAKSOISVOIMA TÄYDELLISEEN KAHVIN VALMISTUKSEEN (JOPA 28 RESEPTIÄ!)

Kaksi lämmitysjärjestelmää ja kaksi pumppua antavat valmistaa kahvia ja maitoa tai maitovaahtoa samanaikaisesti. Tämä antaa mahdollisuuden valmistaa monia trendikkäitä kahvijuomia – olkoon se sitten flat white, cortado, latte tai muut. Sen lisäksi on mahdollista valmistaa 2 annosta jokaista valittua juomaa samanaikaisesti. Voit valita 28 reseptin seasta!

2 KERAAMISTA MYLLYÄ KAHVIVALIKOIMAA VARTEN

2 elektronisesti säädettävää korkealaatuista myllyä antavat mahdollisuuden käyttää kahta eri lajia papuja. Eli ei tarvitse enään tehdä kompromisseja perheenjäsenien kanssa siitä, minkälaista kahvia valita tällä kertaa – juo aina lemppariasi! Lisäksi – JURA “Giga 6” antaa sinun luoda oma kahvisekoitus sekoittamalla papuja molemmista myllyistä haluammallasi suhteella.

MODERNI OHJAUS

Laaja (4.3 tuuman) värillinen kosketusnäyttö antaa ohjata kahvikonetta nautinnollisesti. Sisäänrakennettu tekoäly tunnistaa jokaisen käyttäjän mieltymykset ja säätää reseptit, mitä näytöllä kuvataan sen mukaan. JURA älysovellus J.O.E.® anta sinun ohjata konetta alypuhelimellasi tai jopa Apple älykellolla. Tämä antaa sinulle enemmän aikaa nauttia kahvistasi.

P.E.P.® TEKNOLOGIA ERINOMAISTA RISTRETTOA JA ESPRESSOA VARTEN

Pulse Extraction Process (P.E.P.®) varmistaa, että ristretto ja espresso ovat baristalaatua – vesi virtaa kahvin läpi pidemmillä aikaväleillä, kun valmistetaan pienempiä juomia. Tämä pidentää uuttamisaikaa ja tekee valmistetun juoman koostumuksesta paksumman ja kahvista aromaattisempaa.

ÄLYKÄS VESIJÄRJESTELMÄ

Älykäs vesijärjestelmä tunnistaa asennetun vedensuodattimen automaattisesti, joten lisäohjelmointia ei tarvita. Säännöllisesti käytetyt ja vaihdetut Claris Smart -vedensuodattimet takaavat korkeimman veden laadun ja suojaavat kahvikoneen vesijärjestelmää kalkkeutumiselta.

YLELLINEN MINIMALISMI

Kahvikone on valmistettu korkeimman laadun materiaaleista minimalistisella muotoilulla: selkeät ja suorat linjat, minimaalisesti yksityiskohtia. Vakaa esipaneeli on tehty 3 mm paksuisesta alumiinista ja ylellinen kroomattu, painevalettu aromia säilyttävät suojat luovat ylellisen vaikutelman. Ylellinen minimalismi on myös huomattavissa valikossa: vain täysin välttämättömät juomien toiminnot ja symbolit on jätetty (niiden nimiä voi vaihtaa tai jopa piilottaa).

VIIDEN TÄHDEN LAATU

Jopa pienimmät yksityiskohdat on kunnolla harkittu. Uusi uudelleen muotoiltu tippakaukalo (astianpesukoneen kestävä!) on helposti poistettava, tyhjennettävä ja uudelleen paikoilleen laitettava yhdellä kädellä ilman että pitäsi murehtia läiskymistä.

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Sveitsi
icon
Smart app
icon
2.6 l Vesisäiliö
icon
20 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 32x41.5x48cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 158 mm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
Kupin valaistus

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet
Aseta:
Lataa KÄYTTÖOHJEET
Lataa ohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Missä tämä kahvikone on tuotettu?

JURA GIGA 6 kahvikone kuuluu ylellisimään JURA kahvikone luokkaan ja sitä tuotetaan Sveitsissä.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0
Onko JURA GIGA 6 malli kotiin tarkoitettu?

Kyllä, se on ylellisin, korkealaatuinen JURA kahvikoneiden malli kotiin. Myös hyvä köyttää kauneussalongeissa ja pienissä toimistoissa.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Jura GIGA 6 arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Jura Giga 6”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi