VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Kahvikone JURA ”GIGA 10 Diamond Black (EA)”

 • +Lahja 50€
 • uusi
 • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Kun ostat tämän kahvikoneen, saat 50€ lahjakortin seuraavaa ostostasi varten.
Kun paketti on kerätty ja valmis toimitettavaksi, lahjakortti lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen (tässä voi kestää muutama päivä maksun jälkeen). Kampanjoita ja tarjouksia ei voi yhdistää. Zniżka dotyczy wszystkich produktów z wyjątkiem ekspresów do kawy. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä. Kampanja on voimassa 28.02.2023. asti.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Määrä
Lisätakuu
3899.00 
Kysy tuotteesta

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää * 89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä.

Kahvikone JURA ”GIGA 10 Diamond Black (EA)”
Kahvikone JURA ”GIGA 10 Diamond Black (EA)”
Varastossa
3899.00 

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Sveitsi
icon
Smart app
icon
280 g Toinen kahvipavun kapasiteetti
icon
2.6 l Vesisäiliö
icon
20 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 32x41.5x49.6cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
35 Käyttäjän luomat reseptit
icon
Kupin valaistus

Video

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Tuplaespresso
Tuplaespresso
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Americano
Americano
Kahvikannu
Kahvikannu
Lungo
Lungo
Cappuccino doppio
Cappuccino doppio
Cortado
Cortado
Caffè latte
Caffè latte
Cold brew
Cold brew
Latte Macchiato doppio
Latte Macchiato doppio

Tuotekuvaus

Ainutlaatuisen kahvielämyksen ruumiillistuma. ”GIGA 10” on korkealuokkainen automaattinen erikoiskahvikone, joka asettaa suorituskyvylle uuden standardin ja määrittelee uudelleen, mitä kahvin tulee olla.

Kaksi papusäiliötä, joissa kummassakin on oma myllynsä, vallankumouksellinen kylmäuuttoprosessi, innovatiivinen panoraamapaneeli helppokäyttöisyyteen ja intuitiivinen uusi käyttökonsepti, ”GIGA 10” tarjoaa laajemman valikoiman erikoisjuomia kuin koskaan ennen. Siinä on upea muotoilu, joka korostaa vaikuttavasti tämän ainutlaatuisen koneen tehoa. ”GIGA 10” luo uudelleen kokemuksen baristan valmistamasta kahvista kotona ja muuttaa keittiösi kahvilaksi vain napin painalluksella.

ENEMMÄN VALINTOJA, LISÄÄ MUKAUTUSVAIHTOEHTOJA

Yhteensä 35 erikoiskahvia sisältävä ”GIGA 10” tarjoaa laajimman valikoiman kaikista JURA-kahvikoneista. Voit myös säätää ”GIGA 10” -laitettasi omien mieltymystesi mukaan: innovatiivinen käyttöliittymä tarjoaa käytännössä rajattomat mukautusmahdollisuudet. Mikset esimerkiksi nauttisi flat white kahvia extra annoksella intensiivisesti valmistettua kahvia? Vallankumouksellinen kylmäuuttoprosessi kaksinkertaistaa juomavalikoiman, joka antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa minkä tahansa erikoisuuden cold brew -versiona. Kaiken lisäksi uuden kylmän veden ohituksen avulla voit luoda pitkiä baristaerikoisuuksia. Ole barista ja nauti aidosta kahvilakokemuksesta kotona!

KAKSI KERAAMISTA LEVYTERÄÄ LISÄÄMÄÄN HERKULLISUUTTA

Maksimaalista ammattimaisuutta varten ”GIGA 10”:ssä ei ole vain yksi, vaan kaksi tehokasta kahvimyllyä, jotka on valmistettu pitkäikäisestä, korkealaatuisesta keraamisesta materiaalista. Kaksi eleganttia turbiinimuotoista papusäiliötä on yhdistetty erilliseen myllyyn, joten voit valita ihanteellisen kahvityypin tai optimaalisen sekoituksen jokaista kuppia varten. Voit esimerkiksi valita intensiivisemmän, tummapaahtoisen kahvin aromaattisen espresson valmistukseen ja keskipaahtoisen kahvin miedolle lungolle tai maitokahville.

PANORAAMA KAHVIPANEELI ANTAA TÄYSIN UUDEN KÄYTTÖKOKEMUKSEN

Maksimaalisen selkeyden ja entistä intuitiivisemman käytön takaamiseksi ”GIGA 10”:ssä on uusi kosketuskäyttöinen paneeli laajassa panoraamamuodossa. Uuden panoraamapaneelin avulla näet kaiken yhdellä silmäyksellä. Navigoi intuitiivisesti uuden käyttöliittymän laajan asetusvalikoiman läpi. Yksinkertaisesti napauta ja liu’uta mukauttaaksesi ja valmistaaksesi suosikkijuomasi: ”GIGA 10”:n avulla kahvin kokoa ja voimakkuutta sekä suhdetta maitoon tai maitovaahtoon voidaan helposti säätää.

KORKEAA SUORITUSKYKYÄ, KANTAA OTTAVAA SUUNNITTELUA

”GIGA 10”:n pelkkä teho ja suorituskyky ilmenevät täydellisesti sen vaikuttavassa suunnittelussa. Elegantti timantinmusta etupaneeli kromiyksityiskohtineen ja vaikuttava panoraamakahvipaneeli luovat hiljaisen mutta erehtymättömän ilmeen. Kaksi papusäiliötä turbiinimuotoiluineen tuovat mieleen urheiluauton tehokkaan moottorin, mikä herättää ylellisyyden ja suorituskyvyn tunteen. Uudelleen suunniteltu kuppisäleikkö täydentää harmonisen ilmeen. ”GIGA 10” edustaa silmiinpistävää muotoilua, puhdasta arvovaltaa ja tuottaa todella poikkeuksellista kahvia, joka on valmistettu täydellisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone JURA ”GIGA 10 Diamond Black (EA)””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi