Kahvikone JURA “E8 Piano White”

 • + lahja
 • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Tuote ei ole enään valikoimissamme
Osta tämä kahvikone ja saat lahjaksi 6 kg kahvia. 2 kg jokaista "Caprissimo Fragrante", "Caprissimo Italiano" ja "Caprissimo Belgique" kahvipavut lisätään automaattisesti. Rajoitettu erä. Kampanja voimassa 04.01.2022 asti.

Tuotekuvaus

JURA “E8” on täysin automaattinen kahvikone, joka tarjoaa 15 erilaista juomaa, kaikki vain yhden napin painalluksen päässä. Uusimmat tekniikat takaavat täydellisen kahvin maun. Erittäin yksinkertaisen käytön, värillisen TFT-näytön ja integroitujen automaattisten huolto-ohjelmien ansiosta koneen käyttö on nautinto. Lisäksi kahvikone on niin tyylikäs, että se on todellinen sisustuselementti.

15 ERIKOISUUTTA NAPIN PAINALLUKSELLA

Voit valita 15 erilaisen juoman joukosta ja valmistaa kunkin niistä yhdellä painalluksella. Valitse laajasta mustien kahvien joukosta: ristretto, espresso, musta kahvi ja espresso doppio. Valmista kahvit maidolla: cappuccino, latte macchiato, flat white, espresso macchiato. Voit myös valmistaa annoksen maitovaahtoa ja kuumaa vettä, joka sopii esimerkiksi vihreään teehen. Erityisen kahvitoiminnon avulla voit luoda ja tallentaa oman kahvireseptin.

FINE FOAM FROTHER GEN2

Tämä toisen sukupolven JURA -maidonvaahdotin on suunniteltu valmistamaan täydellisen silkkinen maitovaahto. Lisäksi maidonvaahdotin näyttää erittäin tyylikkäältä, on erittäin kestävä sekä se on helppo irrottaa osiin puhdistusta varten.

P.E.P.® -TEKNOLOGIA TÄYDELLISEEN RISTRETTOON JA ESPRESSOON

Pulse Extraction Process (P.E.P.®) varmistaa, että ristretto ja espresso ovat baristalaatua – vesi virtaa kahvin läpi pidemmillä aikaväleillä, kun valmistetaan pienempiä juomia. Tämä pidentää uuttamisaikaa ja tekee valmistetun juoman koostumuksesta paksumman ja kahvista aromaattisempaa.

UUDEN SUKUPOLVEN AROMA G3 -MYLLY

Uusi Aroma G3 -mylly ei ole vain kestävä ja pitkäikäinen, vaan myös paljon tehokkaampi – terien muuttuneen kulman ansiosta pavut jauhetaan kaksi kertaa nopeammin, säilyttäen parhaan kahvin aromin ja välttäen mahdollisen ylikuumenemisen jauhamisen aikana.

ÄLYKÄS VESIJÄRJESTELMÄ

Älykäs vesijärjestelmä tunnistaa asennetun vedensuodattimen automaattisesti, joten lisäohjelmointia ei tarvita. Säännöllisesti käytetyt ja vaihdetut Claris Smart -vedensuodattimet takaavat korkeimman veden laadun ja suojaavat kahvinkoneen vesijärjestelmää kalkilta.

UPEA MUOTOILU

Minimalistisella muotoilulla, selkeillä ja suorilla linjoilla valmistettu kahvikone näyttää erittäin tyylikkäältä. Ainutlaatuisen ja ylellisen säväyksen tuo vesisäiliön design ja korkealaatuisen kromatun kuppipialustan innovatiivinen muotoilu.

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Tuplaespresso
Tuplaespresso
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Lataa KÄYTTÖOHJEET
Lataa ohjeet

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

+ tuote(tta):

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Automaatti
Valmistaja Jura
Takuu 24 kuukautta
Käyttää Jauhettu kahvi, Kahvipavut
Näyttö Värinäyttö
Maidonvaahdottimen tyyppi Automaattinen maitoletku järjestelmä
Kahvimyllyn tyyppi Teräs
Käyttäjän luomat reseptit 15
Voimakkuus 1450 W
Vesipumpun paine 15 BAR
Alkuperämaa Portugali
EAN 7610917153060

Hallinta

Valikko kieli Englannin, Italia, Kielen, Latvialainen, Lituan, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomalainen, Venäjän, Virolainen
Ohjaustyyppi Painikkeet
Smart app Kyllä (Smart Connect lisäkappaleella)

Kapasiteetit

Vesisäiliö 1.9 l
Papusäiliön koko 280 g
Korkeus-säädettävä kahvisuutin 15 cm
Porosäiliö (annokset) 16

Asetukset

Annoksen mustalle kahville 2
Annoksen säätö maitokahville 1
Säädettävä jauhatuskarkeus (tasot) 5
Annoskoko Ohjelmoitava
Kupin valaistus Kyllä
Kahvin vahvuus (tasot) 8
Kahvin lämpötila (tasot) 2

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelma Kyllä
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma Kyllä
Automaattinen huuhtelu Kyllä

Mitat ja paino

Syvyys 44.4 cm
Korkeus 34.6 cm
Leveys 28 cm
Paino 9.8 kg

Reseptimäärä

Muut Kuuma vesi, Kuuma vesi vihreällä teelle, Maitovaahto
Kahvi Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Latte Macchiato, Musta kahvi, Ristretto, Tuplaespresso

Pakkaus sisältää

Pakkaus sisältää (*Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa settiin kuuluvia tuotteita ilman ennakkoilmoitusta*), Kahvilusikka, Maitojärjestelmän puhdistaja, Maitojärjestelmän puhdistusastia, Maitoletku, Puhdistustabletit, Vedenkovuuden mittausliuska, Vedensuodatin

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

+ tuote(tta):

Kahvikoneen tarvikkeet

Näiden kahvinkone tarvikkeiden avulla kahvin valmistusprosessi on entistä kätevämpi ja miellyttävämpi, ja valmistettu kahvi on varmasti maukkaampaa.

+ tuote(tta):

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on maksimaalinen kahvin vahvuus, minkä voit valita yhdelle annokselle?

JURA E8 kahvikoneellla on 8 kahvin vahvuusastetta: 5 – 16 g.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
5.00
2 arvostelu(a)
100%
0%
0%
0%
0%
 • 18 heinäkuun, 2020

  Ammattimainen kahvinjuoja ja täysin “noviisi kotibarista” täällä. Nyt pari päivää konetta käyttäneenä voin erittäin vahvasti suositella tätä!

  Asentaminen on erittäin helppoa ja kone opastaa jokaisessa vaiheessa asennusta. Ja käyttöohjeiden lukemisen jälkeen myös pikkusäädöt on todella helppoja tehdä. Crema ei muodostu kunnolla? Jauhimen ollessa käynnissä jauhatusasteen säätö käy portaattomasti. Kahvia liian vähän? Määrän säätäminen pysyvästi & tilapäisesti onnistuu yhdellä napilla (tai vaihtoehtoisesti voi ottaa myös tuplat). Liian laihaa? Vahvuutta voi säätää lennossa.

  Aivan mahtava kone! Ainoa oikeastaan mikä peruspaketista uupuu on erillinen maitojääkaappi. Perus kannullakin pärjää hyvin sillä maitoletku pysyy hyvin maidon pinnan alla, mutta onhan se maitojääkaappi aika <3 etenkin jos olet Latte Machiaton ystävä. Itselläni ainakin lähtee maitojääkaappi tilaukseen piakkoin 🙂

  Kone ei anna tehdä täysin omia juomia, mutta 12 mukana tulevan vaihtoehdon kanssa pärjää ainakin minun kaltainen kotibarista enemmän kuin hyvin (etenkin kun jokaista vaihtoehtoa saa säätää vahvuuden, määrän, taukojen ym. suhteen).

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi