Kaikki Mokito kahvit -40%

Kahvikone JURA “E8 Piano White”

 • uusi
 • vau
Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus

Reseptimäärä

Cappuccino Espresso Espresso Macchiato Kuuma maito Kuuma vesi Latte Macchiato Musta kahvi Ristretto Tuplaespresso
Quantity
1199.00  1190.00  Säästä 9.00 
 • Toimitus noin 1-5 arkipäivää

Tuotekuvaus

Historian menestyksekkäin Jura:n kahvikone – entistäkin helpompi käyttää, laajemmalla juomavalikoimalla ja entistä hienostuneemmalla designilla. Uusin JURA-tekniikka tarjoaa “E8 Piano White” -koneen, joka tarjoaa vaikuttavan valikoiman erikoiskahveja napin painalluksella.

“G2” MAIDONVAAHDOTIN

Maidonvaahdotin on valmistettu parhaista materiaaleista ja se on upean näköinen. Suunniteltu erityisesti erikoiskahvien valmistukseen maidolla ja maitovaahdolla, se valmistaa latte macchiatoon ja muihin maitokahveihin aina parhaan laatuista vaahtoa joka kerta.

ENEMMÄN KAHVIJUOMIA

“E8 Piano White” valmistaa 12 erilaista juomaa napin painalluksella. Se tarjoaa myös kuumaa vettä – teetä, espresso-doppioa ja espresso macchiato juomia varten. Koneella voit valmistaa yksilöllisiä kahveja omien reseptien mukaisesti vain napin painalluksella.

TYYLIKKÄÄMPI KUIN KOSKAAN ENNEN

Kahvikoneen poikkeuksellisen tiukkalinjainen vesisäiliön muotoilu, metallinen kahva korostaa koneen korkeaa laatua. Krominen alusta on ihanteellinen kahvikupin sijoittamiselle. Koneen etuosan painikkeet ja moderni TFT-näyttö tekevät toiminnasta uskomattoman yksinkertaista. Integroidut huolto-ohjelmat ja uusi vaihdettava maitoletku takaavat maksimaalisen hygienian.

P.E.P.® TEKNOLOGIA

Innovatiivinen P.E.P.® (Pulse Extraction Process) optimoi uuttoajan ja tarjoaa täyteläisen ja rikkaan maun ja aromin ristrettolle ja espressolle.

“AROMA G3” KAHVIMYLLY

Valitessasi haluamasi kahvijuoman, automaattinen kahvikone jauhaa pavut ensin. Tämä on avain herkullisen kuppillisen kahvia luomiseen, joten JURA-kahvikoneissa on laadukkaat kartionmuotoiset terät, jotka valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja joille on ominaista vaikuttava kestävyys. “Aroma G3” -myllyn terät pyörivät hitaammin jauhamisen aikana, jonka ansiosta pavut eivät ylikuumene ja mahdollisimman suuri osa aromista ja mausta säilyy.

JURA “Claris Smart” vedensuodatin takaa hyvän vedenlaadun ja tarjoaa kahvillesi puhtaimman maun. Intelligent Water Systemin (I.W.S.®) ansiosta JURA-kahvikone tunnistaa suodattimen automaattisesti, kun suodatin on asetettu paikalleen.

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

Tekniset tuotetiedot

Yleiset ominaisuudet

TyyppiAutomaatti
ValmistajaJura
Takuu24 kuukautta
KäyttääJauhettu kahvi
NäyttöVärinäyttö
Maidonvaahdottimen tyyppiAutomaattinen maitoletku järjestelmä
Kahvimyllyn tyyppiTeräs
Saako koneesta kuumaa vettä?Kyllä
Käyttäjän luomat reseptit15
Voimakkuus1450 W
Vesipumpun paine15 BAR
AlkuperämaaPortugali
EAN7610917153060

Hallinta

Valikko kieliEnglannin, Latvialainen, Lituan, Saksa, Suomalainen, Venäjän, Virolainen

Kapasiteetit

Vesisäiliö1.9 l
Papusäiliön koko280 g
Korkeus-säädettävä kahvisuutin15 cm
Porosäiliö (annokset)16

Asetukset

Annoksen mustalle kahville2
Annoksen säätö maitokahville1
Säädettävä annos/kuppi kokoKyllä
Säädettävä kahvin vahvuusKyllä
Ohjelmoitava veden lämpötilaKyllä

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelmaKyllä
Maitojärjestelmän puhdistusohjelmaKyllä
Automaattinen huuhteluKyllä

Mitat ja paino

Syvyys44.4 cm
Korkeus34.6 cm
Leveys28 cm
Paino9.8 kg

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

Kahvikoneen tarvikkeet

Näiden kahvinkone tarvikkeiden avulla kahvin valmistusprosessi on entistä kätevämpi ja miellyttävämpi, ja valmistettu kahvi on varmasti maukkaampaa.

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä kysymyksesi

Arviot
(2)
Facebook-kommentit
()
5.00
2 arvostelu(t)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
 1. Jouni
  July 18, 2020
  Ammattimainen kahvinjuoja ja täysin "noviisi kotibarista" täällä. Nyt pari päivää konetta käyttäneenä voin erittäin vahvasti suositella tätä! Asentaminen on erittäin helppoa ja kone opastaa jokaisessa vaiheessa asennusta. Ja käyttöohjeiden lukemisen jälkeen myös pikkusäädöt on todella helppoja tehdä. Crema ei muodostu kunnolla? Jauhimen ollessa käynnissä jauhatusasteen säätö käy portaattomasti. Kahvia liian vähän? Määrän säätäminen pysyvästi & tilapäisesti onnistuu yhdellä napilla (tai vaihtoehtoisesti voi ottaa myös tuplat). Liian laihaa? Vahvuutta voi säätää lennossa. Aivan mahtava kone! Ainoa oikeastaan mikä peruspaketista uupuu on erillinen maitojääkaappi. Perus kannullakin pärjää hyvin sillä maitoletku pysyy hyvin maidon pinnan alla, mutta onhan se maitojääkaappi aika <3 etenkin jos olet Latte Machiaton ystävä. Itselläni ainakin lähtee maitojääkaappi tilaukseen piakkoin :) Kone ei anna tehdä täysin omia juomia, mutta 12 mukana tulevan vaihtoehdon kanssa pärjää ainakin minun kaltainen kotibarista enemmän kuin hyvin (etenkin kun jokaista vaihtoehtoa saa säätää vahvuuden, määrän, taukojen ym. suhteen).
  Oliko tämä kommentti hyödyllinen?
 2. Jouni Tuovinen
  Vahvistettu osto
  August 1, 2020
  Oliko tämä kommentti hyödyllinen?