Café Liégeois “Venezia Corsato” kahvipavut -40%

Kahvikone JURA “E8 Piano White”

(2)
Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus
Saat 1 kg Caprissimo Espressoa lahjana kun hankit kahvikoneen. Lahja lisätään tilaukselle automaattisesti. Kampanjoita ja alennuksia ei voi yhdistellä. Rajoitettu erä. Kampanja voimassa 31.08.2020 asti.

Reseptimäärä

Espresso Macchiato Musta kahvi Ristretto Tuplaespresso
1179.00
  • Leverans tar 1 - 3 arbetsdagar

Suosittelemme lisäämään myös nämä

Yhteensä: 353.98

Säästä

Tekniset tuotetiedot

Weight9.8 kg
Dimensions44.4 × 28 × 34.6 cm
TyyppiAutomaatti
ValmistajaJura
Takuu24 kuukautta
KäyttääJauhettu kahvi
NäyttöVärinäyttö
Valikko kieliLatvialainen, Lituan, Suomalainen, Venäjän, Virolainen
Vesisäiliö1.9 l
Papusäiliön koko280 g
Maidonvaahdottimen tyyppi
Kahvimyllyn tyyppiTeräs
Annoksen mustalle kahville2
Annoksen säätö maitokahville
Säädettävä annos/kuppi kokoKyllä
Saako koneesta kuumaa vettä?
Säädettävä kahvin vahvuusKyllä
Käyttäjän luomat reseptit15
Korkeus-säädettävä kahvisuutin15 cm
Ohjelmoitava veden lämpötilaKyllä
Kalkinpoisto-ohjelma
Maitojärjestelmän puhdistusohjelmaKyllä
Automaattinen huuhtelu
Porosäiliö (annokset)16
Voimakkuus1450 W
Vesipumpun paine15 BAR
Syvyys44.4 cm
Korkeus34.6 cm
Leveys28 cm
AlkuperämaaPortugali
EAN7610917153060
Paino9.8 kg
Lue lisää
Näytä vähemmän

Tuotekuvaus

Historian menestyksekkäin Jura:n kahvikone – entistäkin helpompi käyttää, laajemmalla juomavalikoimalla ja entistä hienostuneemmalla designilla. Uusin JURA-tekniikka tarjoaa “E8 Piano White” -koneen, joka tarjoaa vaikuttavan valikoiman erikoiskahveja napin painalluksella.

“G2” MAIDONVAAHDOTIN

Maidonvaahdotin on valmistettu parhaista materiaaleista ja se on upean näköinen. Suunniteltu erityisesti erikoiskahvien valmistukseen maidolla ja maitovaahdolla, se valmistaa latte macchiatoon ja muihin maitokahveihin aina parhaan laatuista vaahtoa joka kerta.

ENEMMÄN KAHVIJUOMIA

“E8 Piano White” valmistaa 12 erilaista juomaa napin painalluksella. Se tarjoaa myös kuumaa vettä – teetä, espresso-doppioa ja espresso macchiato juomia varten. Koneella voit valmistaa yksilöllisiä kahveja omien reseptien mukaisesti vain napin painalluksella.

TYYLIKKÄÄMPI KUIN KOSKAAN ENNEN

Kahvikoneen poikkeuksellisen tiukkalinjainen vesisäiliön muotoilu, metallinen kahva korostaa koneen korkeaa laatua. Krominen alusta on ihanteellinen kahvikupin sijoittamiselle. Koneen etuosan painikkeet ja moderni TFT-näyttö tekevät toiminnasta uskomattoman yksinkertaista. Integroidut huolto-ohjelmat ja uusi vaihdettava maitoletku takaavat maksimaalisen hygienian.

P.E.P.® TEKNOLOGIA

Innovatiivinen P.E.P.® (Pulse Extraction Process) optimoi uuttoajan ja tarjoaa täyteläisen ja rikkaan maun ja aromin ristrettolle ja espressolle.

“AROMA G3” KAHVIMYLLY

Valitessasi haluamasi kahvijuoman, automaattinen kahvikone jauhaa pavut ensin. Tämä on avain herkullisen kuppillisen kahvia luomiseen, joten JURA-kahvikoneissa on laadukkaat kartionmuotoiset terät, jotka valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja joille on ominaista vaikuttava kestävyys. “Aroma G3” -myllyn terät pyörivät hitaammin jauhamisen aikana, jonka ansiosta pavut eivät ylikuumene ja mahdollisimman suuri osa aromista ja mausta säilyy.

JURA “Claris Smart” vedensuodatin takaa hyvän vedenlaadun ja tarjoaa kahvillesi puhtaimman maun. Intelligent Water Systemin (I.W.S.®) ansiosta JURA-kahvikone tunnistaa suodattimen automaattisesti, kun suodatin on asetettu paikalleen.

Lue lisää
Näytä vähemmän

Kysymykset ja keskustelu

Anna arvostelusi
Arviot (2)
5.0
  1. Jouni

    Ammattimainen kahvinjuoja ja täysin "noviisi kotibarista" täällä. Nyt pari päivää konetta käyttäneenä voin erittäin vahvasti suositella tätä! Asentaminen on erittäin helppoa ja kone opastaa jokaisessa vaiheessa asennusta. Ja käyttöohjeiden lukemisen jälkeen myös pikkusäädöt on todella helppoja tehdä. Crema ei muodostu kunnolla? Jauhimen ollessa käynnissä jauhatusasteen säätö käy portaattomasti. Kahvia liian vähän? Määrän säätäminen pysyvästi & tilapäisesti onnistuu yhdellä napilla (tai vaihtoehtoisesti voi ottaa myös tuplat). Liian laihaa? Vahvuutta voi säätää lennossa. Aivan mahtava kone! Ainoa oikeastaan mikä peruspaketista uupuu on erillinen maitojääkaappi. Perus kannullakin pärjää hyvin sillä maitoletku pysyy hyvin maidon pinnan alla, mutta onhan se maitojääkaappi aika <3 etenkin jos olet Latte Machiaton ystävä. Itselläni ainakin lähtee maitojääkaappi tilaukseen piakkoin :) Kone ei anna tehdä täysin omia juomia, mutta 12 mukana tulevan vaihtoehdon kanssa pärjää ainakin minun kaltainen kotibarista enemmän kuin hyvin (etenkin kun jokaista vaihtoehtoa saa säätää vahvuuden, määrän, taukojen ym. suhteen).

  2. Jouni Tuovinen