Kahvikone Elektra ”Nivola W-R”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10€ lahjakorttia tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Pyydä tarjous

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi
icon
Alkuperämaa Italia
icon
1.5 l Vesisäiliö
icon
Mitat 35x37.5x30cm
icon
Näyttö - ei näyttöä
icon
Annoksen mustalle kahville - 2

Tuotekuvaus

Nivola on espanjalainen espressokone, joka on valmistettu niille kahvinystäville, jotka tavoittelevat kaikkein korkealaatuisinta kahvia. Tämä malli on Elektran uusin luomus, jossa yhdistyvät vuosien kokemus kahviperinteestä sekä viimeisin kahvikoneteknologia.

DYNAAMISEN JA MODERNIIN KOTIIN

Tässä kahvinkeittimessä yhdistyvät moderni design ja viimeisin teknologia, joka tekee kahvin valmistuksesta erittäin helppoa ja miellyttävää. Tämä ensiluokkainen espressokone pitää aina veden ja höyryn juuri sopivassa lämpötilassa. Jos vesisäiliössä ei ole tarpeeksi vettä, kahvinkeitin ilmoittaa asiasta ja pysäyttää kaikki toiminnot, kunnes vettä lisätään. Tämä toiminto suojaa kahvinkeitintä vaurioilta ja pidentää sen käyttöikää.

YKSINKERTAINEN KÄYTTÖ

Nivolan kahvinkeitintä ohjataan nupilla. Valot ilmaisevat, milloin kahvinkeitin on saavuttanut oikean lämpötilan espresson valmistamista varten ja varoittavat, kun vesisäiliössä ei ole tarpeeksi vettä. Laitteen käyttäminen on hyvin yksinkertaista – käännä nuppia myötäpäivään kahvijuomien valmistamiseksi tai vastapäivään maidon vaahdottamiseksi..

DESIGN

Kahvinkeittimen pinta on päällystetty kiillotetulla alumiinilla ja ruudukko/ritilä on valmistettu korroosionkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Boileri ja suodatinkahva on valmistettu messingistä varmistaa, jotta ne kestäisivät aikaa paremmin. Kahvikoneen yläosassa on lämmitetty taso kahvikupeille, jota ympäröi kuppeja suojaava pleksilasi.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Elektra ”Nivola W-R””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi