left-image right-image
9. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

-30% suklaasta koodilla: SWEET
Koodi pätee tuotteisiin, jotka eivät ole alennuksessa
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

Kahvikone De’Longhi ”La Specialista Prestigio EC 9355.M”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Pyydä tarjous

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Kiina
icon
2 l Vesisäiliö
icon
Mitat 38x44.5x37cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 12 cm
icon
Vesipumpun paine - 19 bar
icon
Näyttö - ei näyttöä

Video

Tuotekuvaus

Valmista juomia todellisen baristan tavoin ja nauti täydellistä kahvin makua! De’Longhi lisäsi uuden ”La Specialista Prestigio” mallin sen La Specialista sarjaan, joka koostuu laadukkaimmista puoliautomaattisista koneista. Tämä malli tarjoaa kahvin ystäville enemmän mahdollisuuksia säätää kahvin valmistusta käyttämien papujen mukaan: jauhatusta, jauhetun kahvin annoksen kokoa ja lämpötilan asetuksia pystyy hallitsemaan helposti. ”La Specialista Prestigio” koneella on jopa 8 jauhatuksen astetta, 3 lämpötilaprofiilia, uusi Dynamic Pre-infusion teknologia, ammattimainen höyrysauva joka on täydellinen latte artilla eskperimentoimiseen, kuten myös ammattimaisia suodattimia (12 ja 21 g vetävyydellä, ihan kuten ammattimaisissa kahvikoneissa). Ei ole väliä mitkä pavut tai minkä juoman valitset – tämä kone takaam että saat kaikki aromit ja maut joka tapauksessa.

3 ESIASETETTUA RESEPTIÄ

Ohjauspaneelista voit valita 3 reseptiä: espresso, musta kahvi ja americano. Kuuman veden suuttimen ansiosta, joka on heti kahvisuuttimen vieressä, vesi lisätään automaattisesti valmistettuun kahviin americanoa valmistaessa.

LEMPIKAHVISI LEMPIKUPISTASI

Käyttämällä MY toimintoa, voit muuttaa kolmen esiasetetun reseptin asetuksia. Nauti kahvia lempikupistasi (jopa 12 cm korkea) ja hyödynnä integroitua kuppiritilää (sopiva enintään 8 cm korkuisille kupeille) espressoa valmistaessa, taataksesi, että valmistettu juoma on täydellisen täyteläinen.

MY LATTE ART JÄRJESTELMÄ

”La Specialista Prestigio” malli ei ole varustettu vain erillisellä maidon vaahdottamiseen tarkoitetulla lämmitysjärjestelmällä (koneen ei tarvitse jäähtyä kahvin valmistamisen jälkeen – voit vaahdottaa maidon heti), mutta sillä on myös kätevämpi, ammattimaisempi höyrysauva. Voit nyt ekspermentoida latte artilla kuin todellinen barista! 300 ml maitokannu on tulee koneen mukana.

SENSORILLA JAUHATUSTEKNOLOGIA JA ENTISTÄ ENEMMÄN JAUHATUKSEN ASETUKSIA

Mylly on varustettu sensoreilla, jotka takaavt, että jokainen papu jauhetaan täydellisesti: jauhatus on yhtäläistä, annoksen koko on aina tarkkaa ja jauhtausaste on juuri oikea. Kun papusäiliö on tyhjä, näytölle ilmestyy kuvake, pyytäen lisää papuja ja auttaen välttymään tyhjiltä uuttosykleiltä. ”Prestigio” malli antaa valita entistä laajemmasta valikoimasta jauhatuksen asetuksia – niitä on jopa 8!

AKTIIVINEN LÄMPÖTILAN HALLINTATEKNOLOGIA JA 3 LÄMPÖTILAPROFIILIA

Aktiivinen lämpotilan hallintateknologia takaa tasaisen veden lämpötilan koko kahvinvalmistusprosessin aikana. Kolme erillistä lämpötilaprofiilia antavat ekperimentoida kahvin mauilla vielä enemmän.

DYNAAMINEN ESIUUTTO-TEKNOLOGIA

Tässä mallilla käytetään erilaisia esiuuttosyklejä riippuen kahvin määrästä. Tämä takaa sen, että koko kahvi kostuutean tasaisesti. Sen ansiosta kahvin aromi ja maku ovat hyvin täyteläisiä.

ÄLYKÄS TAMPPAUS

Kun pavut on jauhettu, sinun täytyy vetää tamppausvipua vain itseesi päin: integroitu tampperi tamppaa automaatisesti jauhetun kahvin portafiltteriin. Heti kun saavutetaan tarvittava tamppauspaine, vipu pysähtyy. Tämä älykäs tamppausteknologia takaa kupillisen täydellisen täyteläistä kahvia. Sen lisäksi, se pitää keittiön tasot puhtaana ja sinun ei tarvitse murehtia irtonaisia kahvipuruja kaikkialla kahvikoneen ympärillä.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone De’Longhi ”La Specialista Prestigio EC 9355.M””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi