TOP-kahvitarjous

Kahvikone Bosch “TES60729RW”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Tuote ei ole enään valikoimissamme

Tekniset tiedot

Mitat 45.8 × 30.1 × 38.5 cm (senttimetri)
Tyyppi
Valmistaja
Väri
Takuu
Käyttää
Näyttö
Valikko kieli
Vesisäiliö
Papusäiliön koko
Maidonvaahdottimen tyyppi
Terien tyyppi
Annoksen mustalle kahville
Annoksen säätö maitokahville
Saako koneesta kuumaa vettä?
Valmistaako kuumaa maitoa?
Käyttäjän luomat reseptit
Korkeus-säädettävä kahvisuutin
Kalkinpoisto-ohjelma
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma
Puhdistusohjelma
Automaattinen huuhtelu
Porosäiliö (annokset)
Säädettävä kahvin määrä
Voimakkuus
Vesipumpun paine
Syvyys
Korkeus
Leveys
Alkuperämaa
EAN
Paino
Lue Lisää
Näytä vähemmän

About product

Tehokas Boschin kuudennen sarjan kahvikone valmistaa laadukkaita kahvijuomia helposti vain yhdellä napinpainalluksella. Koneen korkealaatuisen teknologian ansiosta voit säätää helposti kahvin kokoa, vahvuutta ja valmistettavien kuppien määrää. Helppokäyttöinen, ergonominen ja moderni kahvikone, joka ilahduttaa jokaista kahvin ystävää ja yllättää joka kerta juomien täydellisellä maulla sekä aromilla!

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Voit valmistaa kaksi kupillista espressoa tai latte macchiatoa helposti vain hetkessä. “SensoFlow”-järjestelmän ansiosta kone lämmittää veden juuri sopivaksi valmistettavaa juomaa varten. “SinglePortion”-puhdistusjärjestelmä pitää koneen puhtaana, jotta voit aina nauttia vastajauhetuista pavuista valmistetusta maukkaasta kahvista!

JOKAISEEN MAKUUN

Tällä kahvikoneella voi valmistaa vain yhdellä napinpainalluksella herkullisen espresson ja mustan kahvin lisäksi myös latte macchiatoa, lattea ja cappuccinoa. “AromaDouble Shot”-järjestelmän ansiosta pavut jauhetaan tarkasti kahteen kertaan, jotta 19 barin paine uuttaisi niistä vain parhaat makuominaisuudet. Nauti vahvaa ja aromaattista kahvia ilman kitkeryyttä!

HYGIEENISUUS

Tässä Boschin kahvikoneessa on automaattinen huuhtelu, joka pitää koneen aina puhtaana. Järjestelmän huolto on helppoa, sillä kone tiedottaa sinulle, kun se tarvitsee jonkinlaista huoltoa. Sinun täytyy ainoastaan tyhjentää kahviporolaatikko ja puhdistaa maitovaahdotin.

Lue Lisää
Näytä vähemmän