VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Nespresso® koneisiin sopivat kahvikapselisetti Café Liégeois

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Pyydä tarjous
Nespresso® koneisiin sopivat kahvikapselisetti Café Liégeois
Nespresso® koneisiin sopivat kahvikapselisetti Café Liégeois
Varastossa
49.50  34.00 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Kahvikapselit Café Liégeois ”Sublime”, 10 kpl.

Vuorien ja sademetsien sekä auringon ja sateen välissä oleva Guatemala on suotuisa paikka kahvin kasvattamiseksi. Alueesta riippuen on kahvipavuilla hedelmäisiä, kukkaisia tai jopa hunajaisia tuoksuja.

Pähkinäinen aromi hunajan makeuden vivahteilla. Maussa löytyvät vahvat karamellin, kaakaon ja hunajan vivahteet. Pitkäkestoinen suklaan jälkimaku.

Ei lisättyjä makuaineita.

Kahvikapselit Café Liégeois ”Discret Deca”, 10 kpl.

Aasialainen alkuperä antaa tälle kahville voimakkaan, uniikin maun, jossa mausteet ja paahdetun viljan sävyt yhdistyvät täydellisen harmoniseksi mauksi.

Tuoksu on makea ja lämmin, pehmeä ja vaniljamainen. Maussa ei ole lainkaan happamuutta tai katkeruutta. Kahvin kruunaa herkullinen kevyen vaniljainen jälkimaku.

Ei lisättyjä makuaineita. Kofeiininton.

Kahvikapselit Café Liégeois ”Puissant”, 10 kpl.

Tuliperäinen ja monimutkainen Indonesian maaperä muuttaa kahvin erittäin täyteläiseksi ja vahvan makuiseksi. Paikallinen kahvi erottuu sen paksulla koostumuksella sekä voimakkaalla puisella ja makeiden mausteiden maulla.

Sekä aromissa että maussa löytyy puunkuoren ja mausteiden vivahteita. Maku on pikemminkin voimakasta, vahvaa ja liköörimäistä. Jälkimaussa miellyttävä kaakaon katkeruus.

Ei lisättyjä makuaineita.

Kahvikapselit Café Liégeois ”Magnifico”, 10 kpl.

Kolumbiassa kasvatetaan kahvipuita erittäin korkealla, yli 1200 metriä merenpinnan yläpuolella. Ilmaston täydelliset olosuhteet antavat kolumbialaiselle kahville monimuotoisen ja täyteläisen maun.

Tuoksu on erittäin lämmin, makeaa ja ”viskoosinen”. Sekä tuoksussa että maussa voi aistia makeiden vadelmien ja suklaan sävyjä. Kevyt marjainen happamuus yhdistetyy suklaan katkeruuteen. Kahvikupillisen jälkeen voi maistaa pitkäkestoisen suklaisen jälkimaun.

Ei lisättyjä makuaineita.

Kahvikapselit Café Liégeois “Subtil”, 10 kpl.

Etiopiassa, kahvin syntymäpaikassa, kasvavat parhaimmat kahvipensaat. Kahvia kasvatetaan korkeuksissa, jossa auringot ja kosteat pilvet pääsevät ravitsemaan kasveja. Etiopialaisissa kahveissa on hedelmäisiä ja mausteisia vivahteita.

Aromi on kukkaisen raikas ja siinä on sitrushedelmien happamuutta. Maku on erittäin kevyt ja pehmeä, eikä siinä ole lainkaan katkeruutta tai happamuuta. Täydellinen valinta miedon kahvin ystäville.

Ei lisättyjä makuaineita.

Kahvikapselit Café Liégeois ”Caramel”, 10 kpl.

Tässä herkullisessa kahvissa on erittäin makea, karamellinen tuoksu. Maussa nousee esille yhdistelmä karamellin katkeruutta ja makeutta. Täydellinen valinta makean kahvin rakastajille.

Kahvikapselit Café Liégeois ”Chiapas”, 10 kpl

Kun valitsette tämän kahvin, tuette pieniä Meksikossa olevan Chiapas-alueen kahvitiloja. Sen lisäksi saatte nauttia ekologista (sertifoitua) kahvia.

Aromi on makeaa, lämmintä ja marjamaista. Maku on voimakasta, täynnä pehmeää hedelmien happamuutta ja mausteita.

Ei lisättyjä makuaineita.

Kahvikapselit Café Liégeois ”Kivu”, 10 kpl.

Kongon ja Rwandan välissä on Kivu-järvi, minkä vieressä paikalliset kasvattavat laadukasta kahvia. Korkeus, kostea trooppinen ilmasto ja rikas maaperä antavat kahville täyteläisen maun.

Aromissa paljastuvat ensimmäisenä marsipaani ja kuivatut taatelit. Maku on voimakasta, aluksi tunnette hedelmäistä happamuutta, mikä muuttuu myöhemmin tumman suklaan katkeruudeksi. Tunnette erittäin miellyttävää jälkimakua suussanne. Yksi valikoiman parhaimmista kahvikapseleista.

Ei lisättyjä makuaineita.

Kahvikapselit Café Liégeois ”Mano Mano”, 10 kpl.

Bolivia – maa täynnä vuoria ja sademetsiä, erottuu sen biologisella monimuotoisuudella. 8000 pientä kahvintuottajaa asuu Yungasin alueella, missä Andien vuoristo yhdistyy Amazonjokeen. Siinä rikkaassa maaperässä kasvaa laadukas hedelmäinen kahvi.

Aromi on raikasta, kukkaista ja hedelmäisen happamuuden vivahteilla. Maussa löytyy hieman omenaista happamuutta.

Ei lisättyjä makuaineita.

Kahvikapselit Café Liégeois ”Noisette”, 10 kpl.

Tuoksusta voi löytää voimakkaita ”Nutella”-suklaalevitteen vivahteita. Maku on kevyt, makea ja siinä on pitkäkestoinen suklainen katkeruus. Kahvin kruunaa erittäin miellyttävä makea jälkimaku.

Kahvikapselit Café Liégeois ”Equilibre”, 10 kpl.

Kongon ja Rwandan välissä on Kivu-järvi, minkä vieressä paikalliset kasvattavat laadukasta kahvia. Equilibre on peräisin juuri sieltä. Korkeus, kostea trooppinen ilmasto ja rikas maaperä antavat kahville täyteläisen maun.

Sekä aromissa että maussa on pehmeitä ja makeita metsämansikoiden vivahteita. Mausta löytyy hieman happamuutta ja makeutta. Pitkäkestoinen makea metsämansikoiden jälkimaku.

Ei lisättyjä makuaineita.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Nespresso® koneisiin sopivat kahvikapselisetti Café Liégeois”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi