KUUKAUDEN TARJOUS
2 yhden hinnalla
2 yhden hinnalla

Espressokone Ascaso „Steel Duo PID Inox&Wood“

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10€ lahjakorttia tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Määrä
1499.00 

Toimitus 4 - 8 viikossa * 88% tilauksista toimitetaan 3 työpäivän sisällä.

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Ascaso ”Steel Duo PID” espressokeitin kuuluu Ascason puoliammattilaismallistoon. Se on suunniteltu sekä koti- että toimistokäyttöön (on tehokkaampi, koska siinä on erilliset höyryn ja kahvin valmistusjärjestelmä sekä erillinen kuumavesisuutin). Suunniteltu niille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja haluavat juoda täydellistä kahvia joka kerta. PID teknologian avulla valmistat kahvisi entistä ammattilaisemmin.

PID LÄMPÖTILAN SÄÄTELY JA ENTISTÄ KÄYTÄNNÖLLISEMPI HALLINTA

Pääset kokeilemaan entistä laajemmin ja tarkemmin kahvin erilaisia makumaailmoja tämän keittimen integroidun elektronisen lämpötilansäätimen (säädettävissä yhden asteen tarkkuudella) ja painemittarin avulla. Lisäksi koneessa integroitu ajastin, stand-by toiminto, ohjelmoitava pre-infuusio-toiminto (0-5 s) ja 5 varoitussignaalia. Kahvin annosasetuksia saatavana kaksi: pienille ja isoille kupillisille (säätelemällä metallikytkimiä).

PUINEN AMMATTILAISSUODATINKAHVA, RUOSTUMATON TERÄS SUODATTIMET JA AMMAITTILAISTAMPERI

Puu viimeistellyn ammattilaissuodatinkahvan (60mm) ansiosta tunnet itsesi aidoksi baristaksi. Tee kokeiluja 5 ruostumattomasta teräksestä valmistetun suodattimen avulla: 2 perinteistä (1 ja 2kupin), 2 paineistettua (1 ja 2 kuppillista) sekä 1 suodatin kahvinapeille/tableteille (E.S.E). Tiivistät kahvin mukana tulevalla alumiinisella ammattilaistamperilla. Blind filter puhdistusta varten tulee myös mukana.

ERITYINEN HÖYRYSAUVA SEKÄ TEHOKAS HÖYRYJÄRJESTELMÄ TÄYDELLISTÄ MAITOVAAHTOA VARTEN

Erityismuotoiltu höyrysauva jon helposti liikuteltavissa kaikkiin suuntiin ja on lämpöeristetty. Tehokas höyryjärjestelmä takaa tarvittavan höyrytuoton.

AINUTLAATUINEN INDUSTRIAL-TYYLINEN DESIGN JA PARHAAT MATERIAALIT

Tätä konetta varten Ascason suunnittelutiimi on valinnut suunnittelun pohjaksi teollisuustyylin, joka sopii mihin tahansa sisätilaan. Kahvinkeitin on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista: alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja messingistä.

VALAISTU KAHVINVALMISTUSALUE

Valmistaessasi kahvia, kahvinvalmistusalue on valaistu – se ei ole ainoastaan erityisen kätevä (etenkin jos valmistat kahvia pimeässä), vaan myös erittäin kaunista.

KUPIN LÄMMITIN

Jotta kahvisi pysyisi lämpöisenä pidempään ja paljastasi makunsa paremmin, lämmitä kuppisi koneen päällä olevalla iso kokoisella lämmittimellä (270 mm * 315 mm).

KÄYTÄNNÖLLINEN IRROITETTAVA VESISÄILIÖ

Iso 2 litran vesisäiliö on helppo irroittaa ja kätevä täyttää sekä puhdistaa. Vesisäiliön täyttöaste on selkeästi näkyvissä.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
5.00
1 arvostelu(a)
100%
0%
0%
0%
0%
  • 28 heinäkuun, 2022

    Poikkeuksellisen kaunis ja myös kompakti laite. Käyttö vaatii hieman totuttelua. Mukana tulee 14g suodatin tuplaespressolle, mutta itse laitan 16,5g espressoa, jotta saan optimaalisen creman. Suosittelen.

    Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi