TOP-kahvitarjous

Kaupalliset kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa kaupallisista kahvikoneista

Kaupalliset kahvikoneet eroavat kaikista muista kahvikoneista sen puolesta, että niiden omistajat voivat tarjoilla kahvia monelle kahvin ystävälle. Nämä ammattimaiset koneet ovat täydellisiä kokoushuoneisiin, ateriapalveluun ja kaikkiin paikkoihin, jotka tarjoavat kahvia mukaan, olkoot ne kahvilat, ravintolat tai hotellit.

Niiden toimintaperiaatteiden perusteella kaupalliset kahvikoneet jaetaan vielä kahteen ryhmään: ammattimaiset puoliautomaattiset kahvikoneet ja ammattimaiset täysautomaattiset kahvikoneet. Ensimmäisten käyttöön tarvitsee ammattimaisen baristan taitoa ja kiintymystä, kun taas toiset pärjäävät hyvin ilman baristan apua.

Ammattimaiset puoliautomaattiset kahvikoneet

Ammattimaiset puoliautomaattiset koneet ovat ammattimaisten baristojen suunnittelemat ja käyttämät. Useimmiten tällaisia laitteita näkee kahviloissa ja ravintoloissa, jotka pitävät laadukasta kahvia oleellisena osana ruokalistasta tai jopa yhtenä sen nurkkakivistä. Mikäli tämä pitää paikkaansa sinun yrityksessäsi, sinun täytyy ehdottomasti tarjota täydellistä alan ammattilaisten valmistamaa kahvia, joka täyttää kaikki vaatimukset – ja sen saavuttamiseksi tarvitset ehdottomasti ammattimaisen puoliautomaattisen kahvikoneen.

Miten valita ammattimainen puoliautomaattinen kahvikone?

Mikä tulee oikean ammattimaisen puoliautomaattisen kahvikoneen valintaan, ensinnäkin kannattaa kiinnittää huomiota sen tuottavuuteen. Kysy itseltäsi monta annosta tulet valmistamaan päivän kiireisimpänä aikana, sitten valitse boilerin koko, kuten myös ryhmien ja höyrysauvojen määrä, riippuen vastauksesta.

Sen jälkeen on tärkeää määritellä uuden koneen arvioitu budjetti. Tämä ohjaa sinut joko keskiluokan tai Premium koneiden suuntaan. Premium kaupallisille laitteille on ominaista erittäin kätevä ohjaus (näyttö ja ohjelmointimahdollisuudet), paljon toimintoja, jotka antavat hallita jokaista kahvinvalmistuksen vaihetta (esim. esiuuttoa, valmistuspainetta, veden lämpötila jne.), kuten myös automaattiset huolto-ohjelmat. Ne yleensä myös näyttävät ylellisiltä, joka tekee tällaisista koneista huomiota herättäviä sisustuselementtejä tai jopa huomion keskipisteitä.

KahviKaverin valikoimassa on sekä edullisemman pään ammattimaisia puoliautomaattisia koneita sekä erittäin ylellisiä kaupallisia malleja. Valitse tunnetuimpien merkkien joukosta: Lelit, Expobar, Magister, Rancilio, Nuova Simonelli.

Ammattimaiset täysautomaattiset kahvikoneet

Ammattimaiset täysautomaattiset kahvikoneet ovat luotu paikkoihin, jotka haluavat tarjota paljon maukasta kahvia nopeasti ja kätevästi – tämä tarkoittaa juomia pelkällä napinpainalluksella. Mikä erottaa nämä laitteet kotikäyttöön tarkoitetuista täysautomaattisista kahvikoneista, on niiden tuottavuus ja säiliöiden koko. Suurimman osan kaupallisista kahvikoneista voi yhdistää vesijärjestelmään ja niihin voi laittaa viemärijärjestelmän kahviporoja ja vettä varten. Tällaisia laitteita voi nähdä usein toimistoissa, hotelleissa, bensa asemilla, pikaruokapaikoissa, itsepalvelualueilla ja kahvikioskeissa. 

Miten valita ammattimainen täysautomaattinen kahvikone?

Eli, mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota, kun olet valitsemassa oikeaa ammattimaista täysautomaattista kahvikonetta yrityksellesi? Listattiin tärkeimmät kriteerit tässä alhaalla.

Tuottavuus. Ihan kuten ammattimaisten kahvikoneiden tapauksessa, ensimmäinen kysymys on, kuinka monta kuppia haluat valmistaa päivittäin. Valitse kahvikone sen tuottavuuden perusteella: löydät suositeltavan päivittäisen annosten määrän koneen tuotekuvauksesta tai sen teknisistä tiedoista. Aika, mikä koneella menee kahden annoksen valmistamiseen, on myös usein tuotu esiin.

Mustat kahvijuomat ja/vai maitopohjaiset juomat? On tärkeää päättää, tarvitsetko vain mustia kahvijuomia (ehkä toimistossasi on vain espresson fanit?) vai aiotko tarjota työntekijöillesi tai asiakkaillesi myös maitopohjaisia juomia. Jotkut kaupalliset mallit kuten Saeco “Royal Black” ja Saeco “Aulika Evo Black” tai JURA “WE6 Piano Black” ja JURA “X6”, eivät pysty vaahdottamaan maitoaja ovat suunniteltu mustan kahvin ystäville. Jos kuitenkin maitopohjaiset juomat ovat yhtä tärkeitä, sinin tulisi valita kaupallinen kone, jossa on maitojärjestelmä.

Mahdollisuus liittää kahvikone vesijärjestelmään. Seuraavaksi sinun tulisi miettiä aiotko käyttää irrotettavia säiliöitä vai haluatko liittää koneesi vesiverkkoon ja käyttää viemärijärjestelmää kahviporoja ja vettä varten. Joitakin kaupallisia kahvikoneita saa molempana versiona – yhden voi yhdistää vesiverkkoon ja toinen on irrotettavilla säiliöillä – joten sinun tulisi tehdä päätös ennen koneen ostamista.

Kahvimyllyt ja papusäiliöt. Tällaisissa kahvikoneissa voi olla yksi tai monta myllyä ja yksi tai monta papusäiliötä. Valintasi riippuu siitä, kuinka tärkeää sinulle on mahdollisuus valmistaa juomia eri kahvilajikkeita, siten käyttää eri makuja.

Muut kuumat juomat. Onko haluamassasi koneessa lisäsäiliöitä muita kuumia juomia varten? Esimerkiksi jotkut kaupalliset kahvikoneet voivat valmistaa myös kaakaota erillisen kaakaojauheen säiliön avulla.

Kylmät juomat. Kylmät kahvijuomat ovat kasvattaneet suosiotaan viime aikoina, joten saatat olla kiinnostunut kaupallisesta kahvikoneesta, joka pystyy tekemään myös kylmää maitovaahtoa kylmiä maitopohjaisia kahvijuomiasi varten.

Lisävarusteet. Niille, jotka haluavat valmistaa kahvia helpommalla ja kätevämmin on saatavilla erilaisia ammattimaisia lisävarusteita. Maitojääkaapit ja kupinlämmittimet ovat erittäin käytännöllisiä. Ensimmäinen on välttämätön niille, jotka päättävät valita maitojärjestelmällä kahvikoneen, mutta jälkimmäisestäkin on varmasti hyötyä: kahvi tunnetusti jäähtyy hyvin nopeasti ja se varmasti maistuu parhaalta, kun se tarjoillaan mukavan lämpimänä.  

Mainosten näyttämisen mahdollisuus. Jotkut kaupalliset laitteet antavat sinun näyttää näytöllä omia mainoksia. Tämä on mahtava ominaisuus niille, jotka haluavat mainostaa kätevästi omia palveluita tai tuotteita yhteistyökumppaneille tai asiakkaille.

KahviKaverin valikoimasta löydät ammattimaisia täysautomaattisia kahvikoneita eri hintaluokissa, olkoot se edullinen kaupallinen Saeco kaupallinen kone tai ylelliset JURA, WMF tai Franke mallit. Mikäli olet kiinnostunut yksityiskohdista tai haluat saada yrityksellesi henkilökohtaisen tarjouksen yrityksellesi, älä epäile ottaa yhteyttä KahviKaverin asiakaspalvelijoihin: he vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja varmistavat, että sekä sinä että sinun asiakkaasi voivat nauttia aina maukasta, laadukkainta kahvia. 

Lue lisää