Telttailu kumppani - tuore kahvi - Kahvikaveri

Telttailu kumppani – tuore kahvi

Antti
Kahviopas

Kotona istuminen ei enään ole vaihtoehto. Sään parantuessa päivittäin ihmiset siirtyvät nauttimaan luonnosta tai valmistelevat pitkään odotettuja lomia. Mutta ongelmaksi saattaa muodostua laadukkaan kahvin saaminen myös kodin ulkopuolella? Kahvikavereina kerromme sinulle kuinka pääset nauttimaan rakastamastasi kahvista keskellä erämaata tai pitkällä roadtripilla auton kanssa. Täältä löydät muutamat vinkit.

Telttaretki yhdessä kannettavan kahvinkeittimen kanssa

Valmistelemassa viikonloppua poissa kaupungista yhdessä ystävien tai perheen kanssa? Kuuma kuppi kahvia aamupalalle tai myöhäis illan keskusteluihin iltanuotiolla. Ja tiedät vielä että kahvi on parhaimmillaan vastajauhettuna, ei hätää – tämä on mahdollista!

Joten jätä piknikkassiin hieman tilaa kompaktille Cafflano “Klassic Coffee Red” kahvinkeittimelle. Se on varustettu keraamisella myllyllä jossa taittuva kahva, mylly mahdollistaa sinulle vastajauhetun kahvin niin vuoren rinteillä kuin tyynen järven rannalla. Keittimessä lisäksi lämpöä eristävä säiliö/mukiosa joten voit unohtaa kylmät kahvit.

Rauhallisiin kesäiltoihin KahviKaverit suosittelevat kokeilemaan 100% arabica kahvipapuja nimeltään Café Liégeois “Venezia Corsato”. Raikastava aromi kesän kukista, mintusta ja mustaherukan lehdistä muistuttaa kukoistavasta keväästä ja luonnon heräämisestä. Kuuman päivän päätteeksi pitkä jälkimaku täydentää kesäillan raikkaalla aistikkuudella.

Tehtävälista melkein tyhjä työpaikalla ja pitkä loma odottaa, mutta kuinka selviytyä ilman päivittäistä espressoa? Tähän ongelmaan löytyy ratkaisu kompaktilla Cafflano “Kompresso” kahvinkeittimellä, mikä sopii hyvin myös matkaseuraksi. Korkeapaineteknologian ansiosta pääset nauttimaan tasokkaasta espressosta missä tahansa, kuin se olisi valmistettu baristan tai automaattisen kahvikoneen toimesta.

Huolettomiin päiviin mökillä

Kesäloma tai viikonloppu mökillä on mahdollista myös nauttia erilaisista kahvijuomista helposti. Kompaktit, tyylikkäät ja helppokäyttöiset kapselikahvikoneet valmistavat haluamasi kahvit nopeasti eivätkö vaadi kovinkaan paljon huolenpitoa.

Monipuolisiin juomiin, espressosta karamelli macchiattoon tai jopa kaakao ja jäätee, KahviKaveri suosittaa NESCAFÉ Dolce Gusto “Jovia” kahvinkeitintä. Maitokahveihin tämä kone valmistaa paksun ja silkkisen vaahdon. “NESCAFÉ Dolce Gusto” tai “Café Liégeois” kapselivalikoimasta löydät varmasti suosikkisi. Niille jotka nauttivat espressosta tai mustasta kahvista on elegantti kaksikko – “Nespresso” kahvikone ja useat “Café Liégeois” kapselikahvi maut!

Roadtripille autolla – erityinen kahvin valmistus

Yleensä kesäloma matkat alkavat autolla. Vältellässäsi pysähtymisiä huoltoasema kahvia varten – voit nyt nauttia lempikahvistasi autossasi! Kompakti ja erityisesti matkailuun suunniteltu – Handpresso “Auto Capsule” kahvinkeitin vaatii ainoastaan 12V pistokkeen ja valmistaa muutamassa minuutissa sinulle laadukkaan espresson valitsemastasi kahvikapselista.

Kahvinkeitin sopii hyvin yhteen ”Café Liégeois“ kahvikapseleiden kanssa. Näin sinun ei tarvitse huolehtia sotkusta ja käytetyn kahvinporoista. Nautit puhtaudesta, mukavuudesta ja tietysti laadukkaasta kahvista, mikä on valmistettu hieman mielenkiintoisemmin ja erilailla.

Uudelleen käytettävät kupit – joka päiväinen kumppani

Ystävät kutsuneet sinut veneilemään? Tai suunnitteilla piknik puistossa eikä kompaktia kahvinkeitintä? Termosmukeista muodostuu näille matkoille vastustamaton ystävä.

Ne eivät ole ainoastaan kestäviä ja tyylikkäitä vaan myös säilyttävät lämmön sekä mukavia käyttää. Lisäyksenä ne myös pitävät myös kylmät juomat myös viileinä, joten jääkahvisi raikastaa sinua pidempään.

Jos valinta on vaikea, KahviKaveri suosittelee “The Mighty Mug” termosmukeja. Näiden mukien kanssa unohdat roiskeet ja kahvin läikkymisen, kiitos “Smartgrip” teknologian joka estää mukin kaatumisen vaikka vahingossa tönäisisit sitä. Unohda kertakäyttökupit ja korvaa ne kestävillä ja ympäristöystävällisillä “KeepCup” kupeilla.