-40% alennus Redbeans "Gold Label Organic" kahvipavuista

Kolme askelta omien reseptien luontiin

Parvekkeella tai omalla terassilla siemailtu kylmä ja raikastava drinkki ei voisi enempää kuulua kesään. Jopa silloin kuin ei edes ole vielä yhtä kuuma kuin elokuussa, on mukava nauttia auringosta ja rentoutua raskaan työpäivän jälkeen. Täältä löydät parit vinkit raikastavien kesädrinkkien loihtimiseksi.

Miten päästä alkuun?

Tietenkin valitset lempikuppisi tai -lasisi! Kaverille kanssa? Valitse vedenkeitin tai automaattinen kahvikone, vaihtoehtoja löytyy. Kokeile perinteistä espressoa jäillä ja raikkaalla limelohkolla tai kokeile eksoottista ja mausteista jääkylmää intialaista chai-lattea.

VAIHE 1

Valitse valmistusmenetelmä

Päivän maku

Tarvitsetko energia vai virkistystä? Tai miksei molempia! Heittäydy villiksi ja kokeile vahvaa kahvicocktailia, joka sekoitettu Russchian Schweppesista ja hedelmäisestä makusiirapista. Kuplat ja kofeiini pitävät energisenä pitkän päivän jälkeen tai piristävät kesäbileitä varten. Mutta jos etsit kevyempää juomaa, kokeile lasillista jääteetä joka valmistetty luonnollisista pyreistä - yllätyt iloisesti.

VAIHE 2

Valitse juoma

Viimeinen silaus

Oli se sitten ripaus kaakaota tai tippa suosikki siirappiasi, jonkin on tehtävä siitä ainutlaatuinen. Testaile makuja ja kokeile jotain uutta. Nyt esittelemme sinulle Dalgona kahvin - helposti valmistuva silkkinen jääkahvijuoma. Resepti on helppo, kaikkea kaksi: 2 teelusikallista pikakahvia, sokeria ja vettä. Sekoita ja kaada valitsemasi kasvipohjaisen maidon ja jäiden sekaan.

VAIHE 3

Lisukkeet kruunuksi

Tägää @kahvikaveri.fi ja esittele oma kesädrinkki reseptisi!

Hinnat on ilmoitettu valmistajan suosittelemalla vähittäismyyntihinnalla tuotteen julkaisuvuonna. Tämä hinta voi poiketa vähittäismyyntihinnasta markkinoilla. Sama tuote voi olla ja on ehkä myyty eri hinnoilla muissa kaupoissa. Kampanja ei koske suodattimia. Kampanjoita ja alennuksia ei voi yhdistää. Rajoitettu erä. Kampanjat ovat voimassa 01.06.20 asti.