Hyvää Kansainvälistä Kahvipäivää! Kaikki kahvit jopa -30%

Maista täyteläistä kahvia, joka omaa tasapainoiset hedelmäiset aromat. Aprikoosien, maitosuklaan ja karamellin makeat vivahteet sopivat täydellisesti aamukupilliseen, joka antaa sinulle energiaa koko päiväksi. Kokeile Guatemala La Hermosa erikoiskahvia ja nauti korkealaatuisesta kahvista kotonasi.

 

LAJIKE
Caturra, Catuai, Pache
Nämä Arabica-kahvipavulajikkeet yleensä kypsyvät nopeammin. Lisäksi nämä lajikkeet kestävät paremmin huonoja sääolosuhteita tai bakteereita. Catuai on korkeatuottoinen kahvipensas, kun taas Pachellalla on huomattavan suuret kahvihedelmät, mikä johtaa täydelliseen yhdistelmään.
KÄSITTELY
Washed
Märkäkäsittelyn aikana kahvipavut erotetaan marjasta vedellä. Seurauksena on, että kahvilla on erittäin puhdas maku, se paljastaa hedelmien ja marjojen vivahteet. Tällä tavalla prosessoitaessa vallitsevat makuvivahteet on helpompi määrittää.
SCA ARVIOINTI
84/100
Specialty Coffee Associationin (SCA) asteikon mukaan sertifioidut kahviarvostelijat arvioivat kahvin laadun: alkuperä, vihreiden papujen ulkonäkö (puutteet), valmistetun kahvin aromit ja makuominaisuudet. Kahvi saa "Specialty"-statuksen vain, kun se saa yli 80 pistettä 100:sta.
ALUE
Acatenango
Alueella on alhainen lämpötila, ja Tyynenmeren tuulet tuovat helpotusta Keski-Amerikan kuumuuteen. Tämä yhdessä eri vuodenaikojen kanssa mahdollistaa kahvin kuivatuksen auringossa. Acatenango-kahvilla on huomattava happamuus, aromikas tuoksu, tasapainoinen maku ja puhdas viipyilevä jälkimaku.
KASVUKORKEUS
1600-1800 m
Mitä korkeammalla kahvi kasvaa, sitä monimutkaisempi, syvempi ja mielenkiintoisempi maku on.
PAAHTOASTE
Keskipaahto
Kahvipavut paahdetaan tasolle, missä kaikki parhaimmat kahvin vivahteet paljastuvat, mutta yksikään niistä, samoin kuin kahvipavut, eivät ole ylipalaneita.

LAJIKE

Caturra, Catuai, Pache

Nämä Arabica-kahvipavulajikkeet yleensä kypsyvät nopeammin. Lisäksi nämä lajikkeet kestävät paremmin huonoja sääolosuhteita tai bakteereita. Catuai on korkeatuottoinen kahvipensas, kun taas Pachellalla on huomattavan suuret kahvihedelmät, mikä johtaa täydelliseen yhdistelmään.

KÄSITTELY

Washed

Märkäkäsittelyn aikana kahvipavut erotetaan marjasta vedellä. Seurauksena on, että kahvilla on erittäin puhdas maku, se paljastaa hedelmien ja marjojen vivahteet. Tällä tavalla prosessoitaessa vallitsevat makuvivahteet on helpompi määrittää.

SCA ARVIOINTI

84/100

Specialty Coffee Associationin (SCA) asteikon mukaan sertifioidut kahviarvostelijat arvioivat kahvin laadun: alkuperä, vihreiden papujen ulkonäkö (puutteet), valmistetun kahvin aromit ja makuominaisuudet. Kahvi saa "Specialty"-statuksen vain, kun se saa yli 80 pistettä 100:sta.

ALUE

Acatenango

Alueella on alhainen lämpötila, ja Tyynenmeren tuulet tuovat helpotusta Keski-Amerikan kuumuuteen. Tämä yhdessä eri vuodenaikojen kanssa mahdollistaa kahvin kuivatuksen auringossa. Acatenango-kahvilla on huomattava happamuus, aromikas tuoksu, tasapainoinen maku ja puhdas viipyilevä jälkimaku.

KASVUKORKEUS

1600-1800 m

Mitä korkeammalla kahvi kasvaa, sitä monimutkaisempi, syvempi ja mielenkiintoisempi maku on.

PAAHTOASTE

Keskipaahto

Kahvipavut paahdetaan tasolle, missä kaikki parhaimmat kahvin vivahteet paljastuvat, mutta yksikään niistä, samoin kuin kahvipavut, eivät ole ylipalaneita.

SPECIALTY KAHVIPAVUT

Guatemala
La Hermosa, 1 kg

29.00 €

Suositellut valmistusmenetelmät

Aeropress - nopeaan kahvikupilliseen

Mukavan ja kompaktin suunnittelun ansiosta tämä valmistusmenetelmä on ihanteellinen mihin tahansa keittiöön, matkoille ja jopa retkeilyyn. Se valmistaa 1 - 3 kupillista kahvia noin minuutissa ja on puhdas sekunneissa. Kuulostaa täydelliseltä kumppanilta kupilliselle täyteläistä ja pehmeää kahvia ilman kitkeryyttä, eikö niin?

French Press - koko perheelle

Yksi yksinkertaisimmista ja helpoimmista kahvin valmistusmenetelmistä kotonasi. French Press vapauttaa specialty kahvin luonnolliset ja vahvat maut.
Ja tehdeksesi kahvin valmistuksesta vieläkin erityisempää, käytä Hario vedenkeitintä tunteaksesi itsesi aidoksi ammattilais baristaksi kotonasi. Jauhatuskarkeudeksi suosittelemme karkeata, tällä valmistusmenetelmälle.

Puoliautomaattinen kahvikone - todelliseen barista kokemukseen

Puoliautomaattiset kahvikoneet ovat yksi parhaista tavoista valmistaa kahvia kotona aivan kuten todellinen barista valmistaisi kahvilassa. Valmistusprosessin täydellinen hallinta antaa sinun mukauttaa juomaasi ja saat täydellisen kupillisen kahvia joka kerta. Riippumatta siitä, valitsetko klassisen espresson tai makean espresso machiatton - tulos on virheetön. Puoliautomaattiset kahvikoneet myös näyttävät todella tyylikkäiltä ja sopivat mihin tahansa sisustukseen.

Kampanjoita ja alennuksia ei voi yhdistellä. Rajoitettu erä. Kampanja voimassa 28.09.2020 asti.