Café Liégeois “Venezia Corsato” kahvipavut -40%
Miele

Miele uutiset


Miele tietoa


Miele

"Miele" tuotteet - voimakkaita ja kestäviä

Miele perustettiin vuonna 1899 ja siitä asti yritys on seurannut "Ikuisesti Parempi" tavaramerkin lupausta. Miksi sellainen slogan? Koska me teemme kaikkemme, jotta olisimme parempia kuin kilpailijat ja myös ennestään parempia. Siksi ihmiset ovat luottaneet Mieleen vuosikausia. Miele valintana tarkoittaa yleensä, että ollaan Miele tuotteiden kanssa koko elinaika.

"Miele" tavaramerkki

"Miele on useassa maassa suosikkien joukossa. Miele sai parhaan brändin palkinnon Saksassa vuonna 2013. Mitä voidaan sanoa Mielen asiakkaista? He arvostavat mukavuutta ja tehokkuutta, he välittävät designista ja ympäristöstä. Asiakkaat pysyvät uskollisina Mielelle hyvien laadukkaiden tuotteiden ansiosta ja nehän näyttävät hyviltä myös!

"Miele" laatu

Yli 100 vuoden ajan Miele on todistanut asiakkailleen, että he voivat luottaa Mieleen. Loistava laaduntakuu jokaiselle laitteelle - pesukoneista kuivaajiin, astianpesukoneista uuneihin - Miele varmistaa jokaisen laitteen testillä varovasti, jotta ne kestäisivät 20 vuoden ajan käytössä! Valitse Miele kerran ja ihastu loppuiäksesi. Uskolliset Mielen asiakkaat suosittelevat ongelmitta heidän suosikki tuotteitaan myös muille. Laatu ja pitkäikäisyys ovat Mielen tärkeimmät prioriteetit!

"Miele" soveltuvuus

Uskomme että meidän laitteemme ovat hyvin helposti käsiteltävissä. Klassinen kierto kosketin, hienovaraiset sensorit, teräväpiirto kosketusnäyttö mahdollistaa helpon laitteiden käytön. Hyvin kehitetyt automaattiset ohjelmat mahdollistaa parhaiden tuloksien saavuttamisen. Valitse Miele ja tee elämästäsi helpompaa.

"Miele" design

"Miele uskoo puhtaisiin linjoihin ja ajattomaan eleganssiin. Uniikin iso valikoma laitteita, johdonmukainen design, ja paljon värimahdollisuuksia tekee Mielestä hyvän valinnan jokaiselle asiakkaalle. Miele käyttää aikaa ja energiaa jokaiseen muotoiluun - upeita design laitteita joka kodin keittiöön.

"Miele" kestävyys

Arvomme ja filosofiamme mahdollistaa kestävien ideoiden sisällyttämisen tuotteisiimme. Kestävyys on yksi Mielen isoista eduista. Miele on mukana JT kestävyys ohjelmassa ja osallistuu aktiivisesti kestävyys aiheisiin aktiviteetteihin ja seuraa kestävyys periaatteita. Miele esittelee kestävyys raporttinsa aina kerran kahdessa vuodessa.

"Miele" historia

Mielen historia alkoi vuonna 1899 Saksassa, tarkemmin Herzebrockin kaupungissa. Insinööri Carl Miele ja liikemies Reinhard Zinkann perustivat yrityksen yhdessä, joka on toiminut jo yli 100 vuoden ajan ja yritys on aina pysynyt samojen sukujen omistuksessa - Mielen ja Zinkannin. Miele filosofia perustuu voimakkaasti lausahdukseen "Immer Besser", tarkoittaen aina parempaa, joka motivoi yritystä saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen.