11+ vuotta kokemusta | > 1 milj. iloista asiakasta | Asiakasarvio 9.29/10
Kuukauden tarjous
Kahvikone Siemens "TQ505R09" + runsaasti lisävarusteita

Nauti maukkaasta kotona valmistetusta kahvista päivittäin

Kaikki, mitä tarvitset kahvikoneen huoltamiseen

Säästä aikaa ja rahaa

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan
 • 00

  P.

 • 00

  T.

 • 00

  Min.

 • 00

  Sek.

TÄYSAUTOMAATTINEN KAHVIKONE ELÄMÄN HELPOTTAMISEKSI

Mikäli haluat aamulla maukasta kahvia ilman vaivannäköä, Siemens "TQ505R09" malli on oikea valinta. Automattinen kahvinvalmistus, automaattiset huolto-ohjelmat... Tämä kahvikone hoitaa kaiken, antaen sinun rentoutua ja nauttia mahtavista juomista.

LEMPIJUOMASI NAPINKOSKETUKSELLA

Tämä kahvikone valmistaa suosituimpia kahvijuomia - espressosta latte macchiatoon - yhdellä kosketuksella. Valitse haluttu resepti värinäytöltä ja kupillinen erittäin maukasta kahvia on valmis sekunneissa.
Maitopohjaiset juomat
Cappuccino, Latte Macchiato, Flat white, Espresso macchiato
Mustat kahvit
Espresso, Kahvi, Americano

TÄYDELLINEN MAKU

"iAroma" järjestelmä yhdistää eri elementit, jotka lopulta muodostavat täydellisen aroman ja maun. Keraaminen mylly jauhaa pavut tasaisesti säilyttäen niiden ainutlaatuiset maut. Älykäs "SensoFlow" lämmitysjärjestelmä takaa optimaalisen, tasaisen kahvinvalmistuksen lämpötilan. Lopulta, 15 baarin paine valmistaa erittäin aromaattisia ja täyteläisiä juomia.

ERITTÄIN HELPPO HUOLTO

Avaamalla etupaneelin saat koneesta helposti pois tippakaukalon, porosäiliön ja uutinyksikön. Kun integroitu maitosäiliö ei ole käytössä, sitä voi säilyttää kätevästi jääkaapissa. Ainutlaatuinen huuhteluohjelma "autoMilk Clean" huuhtelee maitojärjestelmän perusteellisesti jokaisen maitopohjaisen juoman valmistuksen jälkeen. Voit unohtaa järjestelmän manuaalisen huuhtelemisen!
MEISTÄ KIRJOITTAVAT
Valitse kokonaisuus