Café Liégeois “Venezia Corsato” kahvipavut -40%

Jääkahvin valmistamiseen kotonasi

KAHVI


Jauhettu kahvi -30%

Jauhettu kahvi on avain täydelliseen kupilliseen cold brew-kahvia. Koska meillä on laaja valikoima makuja, uskomme, että jokainen löytää täydellisen vaihtoehdon itselleen.

Jääkahvi "Viaggio Espresso" -20%

Cold Brew -kahvinvalmistusmenetelmällä valmistettu kahvi on mieto ja makea ilman katkeruutta. Viaggio Espresso -kahvivalikoiman avulla voit nauttia virkistävästä juomasta heti!

Sweetbird frappe sekoitukset -25%

Herkullinen, makea ja odottamattoman virkistävä. Frappe-cocktail on täydellinen makean ystäville lämpiminä ja mukavina kesäiltapäivänä. Tutustu mahdollisuuksiin erilaisilla frappesekoitteilla, et tule pettymään.

KAHVINKEITTIMET


Asobu cold brew -25%

Kannettava ja helppokäyttöinen 2in1 cold brew-kahvinkeitin, jota ei tarvitse viilentää ollenkaan. Markkinoiden mukavin vaihtoehto.

Goat story "Gina" kahvinkeittimet -15%

Kahvinkeitin, jonka avulla voit valmistaa kahvisi suodattamalla, hauduttamalla ja kylmäuutolla. Tehokasta, eikö? Sopii mihin tahansa tilanteeseen tai kahvitarpeeseen päiväsi aikana.

Slow Drip Brewer Hario "Shizuku" -15%

Innovatiivinen kahvinvalmistustarvike, jota käytetään hitaasti tippuvan, cold brew-kahvin valmistukseen. Säilyttää suosikkikahvisi kaikki parhaat ominaisuudet ilman kitkeriä happoja tai rasvoja.

Kampanjoita ja tarjouksia ei voi yhdistää. Rajoitettu erä. Kampanjat ovat voimassa 29.06.2020 asti.