Skip to content
[siteorigin_widget class=”Turbo_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]

Kenya Karirun makeus muistuttaa kypsiä vadelmia ja omenoita ja myös hiven punaviinimarjaista happamuutta. Kahvi erottuu pitkäkestoisella marjaien makealla jälkimaulla, joten se on täydellistä tasapainoiseen espressoon tai pidempään mustaan kahviin.

 

[siteorigin_widget class=”Custom_Info_Block_List_Widget”][/siteorigin_widget]

LAJIKE

SL 34, SL 28

Kenian yleisimpiä lajikkeita, jotka hyvin vastustuskykyisiä kahvimarja taudeille ja tarjoavat korkealaatuisen kupillisen kahvia.

KÄSITTELY

Washed

Märkäkäsittelyn aikana kahvipavut erotetaan marjasta vedellä. Seurauksena on, että kahvilla on erittäin puhdas maku, se paljastaa hedelmien ja marjojen vivahteet. Tällä tavalla prosessoitaessa vallitsevat makuvivahteet on helpompi määrittää.

SCA ARVIOINTI

87.5/100

Specialty Coffee Associationin (SCA) asteikon mukaan sertifioidut kahviarvostelijat arvioivat kahvin laadun: alkuperä, vihreiden papujen ulkonäkö (puutteet), valmistetun kahvin aromit ja makuominaisuudet. Kahvi saa ”Specialty”-statuksen vain, kun se saa yli 80 pistettä 100:sta.

ALUE

Kirinyaga

Kenian Kirinyagan alueen kahvi kukoistaa rikkaassa, tulivuoriperäisessä maaperässä ja valikoidun poiminnan jälkeen kahvi jalostetaan Kamwetijoen makeassa vedessä. Makeat monivivahteiset maut, eloisa happamuus ja täyteläisen samettinen koostumus luovat ominaisia makuvivahteita, joita jotkut kutsuvat klassisiksi kenialaisiksi mauiksi.

KASVUKORKEUS

1800-1900 m

Mitä korkeammalla kahvi kasvaa, sitä monimutkaisempi, syvempi ja mielenkiintoisempi maku on.

PAAHTOASTE

Keskipaahto

Kahvipavut paahdetaan tasolle, missä kaikki parhaimmat kahvin vivahteet paljastuvat, mutta yksikään niistä, samoin kuin kahvipavut, eivät ole ylipalaneita.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

SPECIALTY KAHVIPAVUT

Kenya Kariru, 250 g

13.00 €

[siteorigin_widget class=”Custom_Button_with_url”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Suositellut valmistusmenetelmät

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Kahvisuodatin Hario V60

Tämä manuaalinen valmistusmenetelmä antaa sinulle täydellisen hallinnan uuttoaikaan ja lämpötilaan, joten kahvi valmistuu juuri haluamallasi tavalla.

[siteorigin_widget class=”Custom_Product_Slider_List_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Kahvinkeitin Goat Story Gina

Gina on palkittu älykäs kahvinkeitin, joka tekee kahvinvalmistamisesta erityisen kokemuksen. Astian suuren kapasiteetin ansiosta pystyt keittämään jopa 750 ml juomaa kerralla, joten se soveltuu erinomaisesti perheen aamuihin tai mukavaan yhdessäoloon ystävien kanssa.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Custom_Product_Slider_List_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Automaattinen kahvikone Jura J6

Automaattinen kahvikone valmistaa vaivatta täydellisen kupillisen kahvia vain napin painalluksella. Pulse Extraction Process (P.E.P.®) -tekniikka optimoi uuttoajan parhaan aromin saavuttamiseksi, erityisesti lyhyille erikoiskahveille, kuten espressolle ja ristrettolle.

[siteorigin_widget class=”Custom_Product_Slider_List_Widget”][/siteorigin_widget]