Kuukauden tarjous
Charles Liégeois "Venezia" Kahvisetit

Osta enemmän, maksa vähemmän ja nauti maukasta kahvia pidempään

Rajoitetun ajan tarjous
 • 00

  pv.

 • 00

  h.

 • 00

  Min.

 • 00

  S.

Alennukset joa 45%
Asiakkaidemme arvostelut Charles Liégeois "Venezia" kahvista
Hyviä ovat
Hyvä aromikas maku, ei moittimista!
Hyvä oeruskahvi

Charles Liégeois "Venezia" kahvipavuista

Parallel 36 kahvisetit

Paahdettu Charles Liégeois paahtimolla Belgiassa, "Venezia" yhdistää kahvipapuja kolmelta eri alueelta: Sumatra, Guatemala ja Brasilia. Tämä 100% arabica lajike on varmasti ihana yllätys kiitos sen intensiivisen maun, täyteläisyyden ja hienovaraisen luonnollisen makeutensa ansiosta. Kun maistelet kahvia valitsemassasi kupissa, voit löytää suklaan, manteleiden ja paahdettujen viljojen aromeita.

 

ALKUPERÄ

Sumatra, Guatemala ja Brasilia

KAHVILAJIKE

100% Arabica papusekoitus

PAAHTOTASO

Medium

MAKUMAAILMA

Suklaa, Mantelit, Paahdetut viljat

MEISTÄ KIRJOITTAVAT

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli vielä mietit, kannattaako sinun ostaa kahvisettiä, meidän vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin saattavat auttaa.

Kahvisetin ostaminen antaa sinun ostaa enemmän kahvia halvemmalla ja nautta siitä pidempään.

Toisin kuin suurin osa ruuista, kahvi ei oikeastaan pilaannu. Valmistajat ilmoittavat kuitenkin yleensä suositellun parasta ennen päivämäärän - siihen asti kahvi säilyttää täyden aromin ja maun. Yleensä noin 12-18 kuukautta paahtamisen jälkeen.

Kahvia tulisi säilyttää kuivassa, viileässä paikassa, suojattuna suoralta auringonvalolta. Erityisen tyhjiösäiliön käyttäminen on myös hyvä idea - se suojaa kahviasi auringon, kosteuden ja ilman vaikutuksilta, siten pitäen kahvin pidempään tuoreeena.

Kaikki riippuu kahviannoksesta, mitä käytät yhden kupillisen valmistamiseen. Yleensä tarvitset noin 10 g kahvia yhden annoksen valmistamiseen. Siten, 1 kg pavuista saat 100 annosta. Jos laitat juomiisi tupla-annoksen kahvia, saat annoksia puolet sadasta.

Kahvia valitessa harkitse näitä:

1. Kahvin tyyli. Jos etsit heinovaraisia makuja, valitse 100% arabica sekoitus. Jos olet intensiivisen maun ystävä, valitse arabica ja robusta sekoituksia. Mikäli etsit oikein erityisiä makuelämyksiä, voisit kokeilla single-origin kahvia.
2. Kahvin kasvatusalue. Jos tykkäät eniten perinteisistä kahvin mauista, Etelä-Amerikan tai Aasian lajikkeet ovat sinulle parhaita. Hedelmäisten, marjaisten, eksoottisten vivahteiden ystävät eivät pety Afrikasta ja Keski-Amerikasta peräisin oleviin kahveihin.
3. Käsittelymenetelmä. Jos olet päättänyt ostaa single-origin kahvia, älä unohda katsoa käsittelymenetelmää: kuivakäsitelty kahvi on makeampi ja mehukkaampi, kun taas pesty (washed) menetelmä antaa kahvipavuille hedelmäisyyden, vivaihteikkuuden ja makujen puhtauden.
4. Paahtotaso. Mitä tummempi paahto, sitä enemmän papujen maku muistuttaa italiantyylistä kahvia, jolle on ominaista intensiivisyys ja pehmeys. Mitä vaalempi kahvi, sitä marjaisempi ja katkerampi siitä tulee.
5. Makuvivahteet. Kahvin valitseminen dominoivien makuvivahteiden perusteella on helpointa. Mikä yhdistelmä kuulostaa kiehtovammalta: suklaa, kaakao ja karamelli, vai mustikat, mustaherukat ja vanilja?