TOP-kahvitarjous

Nivona kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Nivona-kahvinkeittimistä

Nivona-kahvikoneet erottuvat kilpailijoistaan innovatiivisilla uuttoteknologioillaan, helppokäyttöisyydellään, houkuttelevalla muotoilullaan, helppohoitoisuudellaan sekä erinomaisella hinta-laatusuhteellaan.

Nivona-kahvikoneet – täynnä erinomaisia toimintoja

Täysautomaattinen Nivona-kahviautomaatti on vuosien kehitystyön tulos, jonka suunnittelussa on keskitytty kahteen keskeiseen päämäärään: poikkeuksellisen hyvään kahviin ja helppokäyttöisyyteen. Nivonan laitteet tarjoavat lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joista jokainen edesauttaa edellä mainittujen päämäärien saavuttamista:

Aromatica-järjestelmä takaa kahvin aromikkuuden

Kaikki Nivona-kahvikoneet sisältävät ruostumattomasta teräksestä valmistetun kartiomyllyn, jonka avulla haluttu jauhatuskarkeus on helppo saavuttaa. Kahvi tampataan ja uutetaan sitten thermoblock-järjestelmän ja tärinäpumpun tuottamalla kuumalla vedellä. Kun käytössäsi on kahvikone myllyllä, voit valmistaa juomia sekä kahvipavuista että valmiiksi jauhetusta kahvista.

Aroma Balance -järjestelmä

Näiden ominaisuuksien avulla saat kahvista esiin uusia makuja – tiesitkö, että jokaisessa kahvipavussa on jopa 800 erilaista aromia! Uuttoprosessia muokkaamalla kahvipapujen sisällä piilevät erilaiset yhdisteet, kuten aromiaineet, lipidit, kitkerät yhdisteet, hapot ja mineraalit, pääsevät esiin ja tuloksena on lukematon määrä erilaisia makuja. Nivona-kahviautomaatti mahdollistaa kolmen erilaisen makuprofiilin hyödyntämisen: valitse Dynamic, Constant tai Intense. Dynamic-makuprofiili tuottaa tasapainoisia makuja, joissa on kevyttä happamuutta ja hedelmäisyyttä. Constant-profiililla saat esiin kitkeriä ja makeita aromeita, kun taas Intense-profiili tuottaa täyteläistä, vivahteikasta ja miellyttävän kitkerää kahvia.

Erinomainen maitovaahto

Nivona-kahvikone maidonvaahdottimella tuottaa herkullista maitovaahtoa kolmen erilaisen toiminnon avulla: Spumatore, Easy Spumatore ja OneTouch Spumatore. Spumatore-toiminto aktivoidaan painamalla höyrypainiketta ja kääntämällä nuppia, kun taas Easy Spumatore -toiminto aktivoidaan erillisellä valinnalla cappuccinon reseptin asetuksista. OneTouch Spumatore -toiminto taas tuottaa täydellisen maitovaahdon yhdellä napin painalluksella. Nivona-kahvikoneet Series 7 -sarjasta eteenpäin sisältävät Cappuccino Connaisseur -toiminnon, jonka avulla voit itse päättää kahvin ja maidon annostelujärjestyksen.

Kätevät ominaisuudet ja mahdollisuus käyttää laitetta etänä

Nivona-kahviautomaatti sisältää My Coffee -toiminnon, jonka avulla voit luoda omia reseptejäsi. Nivona-kahvikone on myös helppokäyttöinen ja joustava, sillä sitä voi käyttää älysovelluksen avulla. Tarjolla on erilaisia näyttövaihtoehtoja, kuten graafinen näyttö tai kosketusherkkä TFT-värinäyttö, ja useimpia malleja voidaan ohjata suoraan älylaitteesta.

Nivona CafeRomatica -kahvikoneet

Nivona CafeRomatica -malleja on saatavilla laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Series 5 ja 6 -sarjojen laitteet (kuten Nivona CafeRomatica 550 tai 695) ovat lähtötason malleja. Ne on suunniteltu mustan kahvin vannoutuneille ystäville, jotka haluavat silloin tällöin herkutella myös maitopohjaisilla kahvijuomilla.

Series 7 -sarjan Nivona-kahvikoneet (esimerkiksi Nivona CafeRomatica 790) ovat kaikkein suosituimpia. Niillä valmistat hetkessä maitopohjaisia juomia, ja laitteita voi ohjata värillisen TFT-näytön, kiertonupin tai Nivona-älysovelluksen avulla.

Jos olet klassisemman ilmeen ystävä, harkitse Series 8 -sarjan laitteita (Nivona CafeRomatica 820 tai 825), jotka ovat vielä käytännöllisempiä ja tarjoavat mahdollisuuden valmistaa kaksi maitopohjaista juomaa samalla kertaa.

Series 9 -sarjan Nivona-kahvikoneet (kuten Nivona CafeRomatica 970 tai 930) on suunnattu kahvin ystäville, jotka etsivät äärimmäistä helppokäyttöisyyttä: näissä laitteissa on huippuluokan innovaatioita ja ominaisuuksia, kuten mahdollisuus muuttaa juoman lämpötilaa, voimakkuutta, annoskokoa ja maitovaahdon koostumusta.

Nivona ei ole unohtanut myöskään suurempia kotitalouksia ja pieniä toimistoja: Series 10 -sarja (Nivona CafeRomatica 1040) on luotu tällaisia tarpeita silmällä pitäen. Tämä Nivona-kahvikone on suunniteltu palvelemaan suurempia ryhmiä ja Coffee 2×4 -toiminnon avulla se pystyy valmistamaan neljä tupla-annosta peräkkäin. Lisäksi se on varustettu aktiivisella kupin lämmitystoiminnolla ja pitää kahvin täydellisen lämpöisenä.

Nivona-kahvikone puhdistus ja lisävarusteet

Kuten useimmat automaattiset kahvikoneet, myös Nivona-kahvikoneet ovat äärimmäisen helppoja huoltaa. Huoltotoimenpiteet on täysin automatisoitu ja kone huolehtii kalkinpoistosta, uutinyksikön puhdistuksesta ja maitojärjestelmän huuhtelusta. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi ohjelma ja seurata näytöllä näkyviä ohjeita. Jokainen Nivona-laite huuhtelee maitojärjestelmän automaattisesti kuuman höyryn avulla: aseta maitoletku tippakaukaloon ja valitse huuhteluohjelma. Jos haluat pitää kahvinkeittimesi hyvässä kunnossa, käytä sille suunniteltuja Nivona puhdistustarvikkeet. Kun käytössäsi on Nivona-kahvikone, voit hyödyntää myös lukuisia lisävarusteita, kuten Nivona-maitosäiliötä tai maidonjäähdytintä.

Voimmeko olla avuksi?

Nivona-kahvikoneet tulevat lukuisissa eri malleissa. Voit tutustua yksittäisiin malleihin lukemalla tuoteselosteen. Jos valinta tuottaa vaikeuksia, voit kääntyä myös KahviKaverin ammattilaisten puoleen ja luottaa siihen, että ammattilaiset tietävät millainen on juuri sinulle sopiva kahvikone!

Lue lisää