TOP tarjous!
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous!

Täysautomaattinen kahvikone laatutietoisille kahvin ystäville: Siemens EQ900 TQ903R09

Sanoisitko, että kahvi on sinulle intohimo? Silloin varmasti tiedätkin, että pienilläkin yksityiskohdilla voi olla suuri merkitys silloin, kun tavoitteena on herkullinen kupillinen kahvia. Entä oletko kyllästynyt täysautomaattisiin kahvikoneisiin, koska niiden valmistama kahvi ei pysty täysin täyttämään kaikkia kahville asettamiasi toiveita, mutta käytät sellaista silti, koska arjesta ei löydy riittävästi aikaa kotibaristana toimimiseen? Ehkä olet myös innovaatioiden ystävä ja etsit jatkuvasti uusia keinoja varmistaa kahvin ensiluokkainen laatu? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, edustat juuri sellaista ihmistä, jolle uusi Siemens TQ903R09 -kahvikone on suunniteltu. Se edustaa yrityksen tähän mennessä edistyksellisintä sarjaa ja on luotu täyttämään kaikkein laatutietoisimpienkin kahvin ystävien tarpeet.

BaristaMode: toiveidesi mukaan valmistettua kahvia

Monet ihmiset ovat yhä siinä käsityksessä, että täysautomaattinen kahvikone tarjoaa käyttäjälleen vain sellaista kahvia, jonka kaikki asetukset on valmiiksi ohjelmoitu. Joustavuuttakaan ei juuri ole – paitsi ehkä pienten yksityiskohtien kuten annoskoon tai kahvin määrän suhteen. Kahvikulttuurin voimistuessa ja laatutietoisten kahvin ystävien määrän kasvaessa yhä useammat valmistajat tunnustavat kuitenkin tarpeen tarjota entistä laajemmat säätömahdollisuudet täysautomaattisten kahvikoneiden yhä valveutuneemmille ostajille.

Uudessa Siemens TQ903R09 -kahvikoneessa on erityinen baristaMode-ominaisuus, jonka avulla voit säätää jopa kuutta erilaista juomaparametria oman makusi mukaiseksi juuri ennen kahvin valmistusta. Säätömahdollisuus koskee kahvin ja maidon määrää, annoskokoa, uuttolämpötilaa, uuton kestoa ja jauhatuskarkeutta. Parasta säätömahdollisuudessa on se, että valinnat tehdään yhdellä napin painalluksella! Avaa ovi uusien mahdollisuuksien maailmaan: tee kokeiluja erilaisilla kahvipavuilla ja houkuttele lempilajikkeissasi piilevät hienovaraiset maut esiin. Kun löydät täydellisten asetusten yhdistelmän, voit helposti tallentaa reseptin suosikkeihisi.

Emme liioittele tippaakaan väittäessämme, että tämä kahvikone on kuin henkilökohtainen kotibarista, joka tarjoilee sinulle juuri sellaista kahvia, josta pidät – pienintä yksityiskohtaa myöden.

Innovatiivisuutta kätesi ulottuvilla: valmista kupillinen kahvia älykellon, puhelimen tai virtuaaliavustajan avulla

Jotkut meistä ovat tyytyväisiä saadessaan eteensä herkullisen kupillisen kahvia, kun taas toiset ovat jatkuvasti etsimässä sellaisia innovatiivisia ratkaisuja, joilla helpottaa omaa arkea. Tämä Siemensin kahvikone tarjoaa sekä herkullista kahvia että innovatiivisuutta! Voit keittää kahvia vaikuttavan, korkearesoluutioisen 6,8 tuuman kosketusnäytön avulla tai käyttää sen sijaan jotakin itsellesi mieluista älylaitetta. Lataa kahvikoneen käyttöä varten suunniteltu Home Connect -sovellus ja ohjaa kahvikonettasi suoraan puhelimestasi tai älykellostasi. 

Eikä innovatiivisuus siihen lopu: yhdistä sovellus Amazon Alexa -virtuaaliavustajaan, niin voit tilata kahvia ääniohjauksella. Pyynnöstäsi Alexa tilaa kahvikoneelta kupillisen suosikkikahviasi. Home Connect -sovelluksesta löydät myös lisää reseptejä! Kokeile maailman eri kolkista tulevia kahvijuomia, esimerkiksi sellaisia kuin American Red Eye, Wiener Melange tai Café Cortado. Valitse sovelluksesta haluamasi resepti ja valmistaudu kahvinautintoon.

Ensiluokkaista laatua, joka näkyy kauas: tyylikäs, kompakti ja hiljainen

Sen lisäksi, että Siemens EQ900 TQ903R09 tarjoilee laatutietoisten kahvinautiskelijoiden tiukat vaatimukset täyttäviä juomia ja useita älykkäitä ratkaisuja, se on valmis tekemään vaikutuksen myös ylellisellä muotoilullaan ja hiirenhiljaisella toiminnallaan. Metalloidut ylä- ja sivupaneelit antavat tälle koneelle elegantin ilmeen ja moderni, leveä, tablettia muistuttava värinäyttö kutsuu tekemään tarkempaa tuttavuutta. Papusäiliö, vesisäiliö ja jauhesäiliö ovat helppokäyttöisiä ja tilavia, mutta kahvikone on silti yllättävän kompakti.

Vielä yksi pieni yksityiskohta ansaitsee ehdottomasti erillisen maininnan: tämä täysautomaattinen kahvikone on yksi markkinoiden hiljaisimmista. Optimoitu äänieristys eliminoi lähes kaikki uutosta syntyvät äänet, joten voit huoletta keittää itsellesi kupin kahvia aikaisin aamulla herättämättä koko perhettä.

Yhteenvetona...

Tämä Siemensin kahvikone nostaa käsitteen “täysautomaattinen kahvikone” aivan uudelle tasolle. Siitä ei ole epäilystäkään. Tässä on mahdollisuutesi tehdä todeksi kaikki kahvia koskevat toiveesi yhdellä napin painalluksella (tai jopa yhdellä sanalla!). Oletko valmis päästämään tämän parasta premium-laatua tarjoavan baristan töihin omassa kotikeittiössäsi?