T.
Min.
Sek.
Barista Ingan tarjous toukokuulle:
-40%
BRAZIL SANTA LUZIA -specialty-kahvipavuista
Kokeile BRAZIL SANTA LUZIA -kahvia
KahviKaverin suosituin specialty-kahvi saapuu meille Fazenda Santa Luzian kuuluisalta erikoiskahvitilalta, joka sijaitsee Brasiliassa Minas Geraisin alueella. Tämän kahvin tasapainoisessa maussa yhdistyvät maitosuklaan ja kinuskin makeat vivahteet sekä virkistävä, ihastuttavan hienovarainen kypsien hedelmien aromi.
Tietoa BRAZIL SANTA LUZIA -kahvista
MAA: Brasilia
ALUE: Cerrado Mineiro, Minas Gerais
TILA: Fazenda Santa Luzia
KORKEUS: 1200 m
LAJIKE: Red Catuai
PROSESSI: Natural
PAAHTOASTE: Keskipaahto
MAKUMAAILMA: Maitosuklaa, Kinuski, Kypsät hedelmät
SCA: 84/100
Baristan suosittelema valmistustapa
Inga suosittelee kokeilemaan Chemex-kahvinkeitintä. Tällä upealla keittimellä (joka on muuten esillä New Yorkin Museum of Modern Artin näyttelyssä!) voit valmistaa herkullista kahvia sekä itsellesi että vieraillesi. Tämän kahvin valmistus Chemex-kahvinkeittimellä tuo esiin sen hienovaraisia suklaan ja kuivattujen hedelmien (erityisesti luumujen!) vivahteita.
Voit valita, mitä evästeitä haluat meidän käyttävän. Osa niistä ovat välttämättömiä, eikä niitä siksi voi kytkeä pois päältä.
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustomme toimisi oikein, eikä niitä voi kytkeä pois päältä. Ne eivät kerää käyttäjän tunnistetietoja.
Näiden evästeiden avulla voimme optimoida verkkosivustoamme ja nähdä sivuston liikenteen lähteet. Käytämme tähän tarkoitukseen Google Analytics -alustaa. Kerätyistä tiedoista ei voi tunnistaa sinua, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Näiden evästeiden salliminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää live chat -toimintoa ja vastaanottaa siten apua konsulteiltamme.
Kukaan ei pidä mainoksista internetissä – varsinkaan täysin epäolennaisista mainoksista. Näiden evästeiden avulla pystymme tunnistamaan tarpeesi ja tuomaan esille vain olennaisimmat tarjoukset. Näet mainoksia, vaikka et ottaisi näitä evästeitä käyttöön, mutta silloin niitä ei ole räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.