Parallel kahvipavut -50%! Tutustu

Äitienpäivätarjoukset jopa

-30%

Äitienpäivätarjoukset jopa

-30%

Äitienpäivä

Lähestymässä on vielä yksi kaunis kevään juhla - äitienpäivä. Siinä on mahdollisuus hoivata äitiäsi ja näyttää hänelle rakkauttasi. Monilla on kuitenkin hankaluuksia keksiä, miten yllätää äitejämme, vieläpä jos emme pysty tapaamaan heitä. Hyödynnä KahviKaverin ideoita, osta lahja netistä ja oikean ajan saapuessa nauti mukavaa keskustelua kahvikupillisen äärellä parhaan ystäväsi, äitisi kanssa.

 

Hänen lempikahvinsa

Hänen lempikahvinsa

 

Kahvi on aina mahtava lahja. Yllätä äitiäsi hänen lempimauilla tai lähetä hänelle kahvin maistelusetti, joka antaa hänen sukeltua vielä syvemmälle kahvimakujen maailmaan.

 

Päivästä makeampi

 

Kahvin kanssa sopii täydellisesti herkullinen belgialainen suklaa. Valitse laajasta Galler lajitelmasta - löydät varmasti jotain, mistä äitisi tykkää! Hänen kahvitauosta tulee entistä maukkaampi!

 

Tyyliä hänen kotiinsa

 

Kahvi maistuu aina paremmalta uudesta tyylikkäästä kupista juotuna. Kirkas Loveceramics kuppi piristää epäilemättä äitisi aamuja! Lisäksi eleganttiset Stelton kahviastiat koristavat hänen kotia ja vesipullo antaa äitisi nauttia juomasta kevätlenkillä.

 

Unelmien kahvikone

 

Varmistaaksesi, että äitisi kahvi on aina maukas ja helpostivalmistettava, lähetä hänelle kompakti ja erittäin tyylikäs kapselikahvikone! Tästä lähtien äitisi voi nauttia lempikahviansa napinhipaisulla.

 

Unelmien kahvikone

Hinnat on ilmoitettu valmistajan suosittelemalla vähittäismyyntihinnalla tuotteen julkaisuvuonna. Tämä hinta voi poiketa vähittäismyyntihinnasta markkinoilla. Sama tuote voi olla ja on ehkä myyty eri hinnoilla muissa kaupoissa. Kampanjoita ja alennuksia ei voi yhdistää. Rajoitettu erä. Kampanja voimassa 11.05.2021 asti.