C. Liégeois Magnifico kahvit -40% Tutustu

Kahvikone JURA “Z10 Aluminium Dark Inox Signature Line”

  • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä

Pidennä takuuaikaa 2 vuodella (+ 419.85 €) Sen lisäksi saat PRO SERVICE takuun.

2799.00 
  • Toimitus 1-3 työpäivää

Tuotekuvaus

Uusi “JURA Z10” kahvikone esittelee mahdollisuuden nauttia sekä kuumista että kylmistä juomista. Valitse jopa 32 erilaisen juman joukosta, joista kaikkia voi valmistaa ainoastaan napinkosketuksella – täyteläisestä ja tukevasta espressosta pehmeään latteen saakka. Uusimpien intgroitujen teknologioiden ansiosta kahvikonetta voi sanoa todelliseksi Sveitsiläisen tekniikan mestariteokseksi. Elektronisella hallinnalla Product Recognising Grinder (P.R.G.) tunnistaa valitun juoman hetkessä ja valitsee tarkalleen siihen sopivan jauhatuksen. Sen lisäksi “JURA” esittelee mullistavan kylmän kahvin uuttamisteknologian Cold Extraction Process. Kylmän kahvijuoman valitessa, kylmä vesi pusketaan hitailla, korkeapaineisilla pulsseilla vastajauhetun kahvin läpi. Näin valmistetaan suositummat cold brew kahvijuomat. Sellaiset juomat antavat sinulle energialatauksen, mutta ne ovat myös virkistävät ja erittäin maukkaat.

32 JUOMAA YHDELLÄ KOSKETUKSELLA

Tämä huippuluokan kahvikone erottuu joukosta sen laajan juomien valikoiman puolesta: täyteläisistä, aromaattisista perinteisistä kahvijuomista muodikkaihin samettisella maitovaahdolla maitopohjaisiin juomiin saakka. Valitse jopa 32 erilaisen kahvijuoman joukosta ja nauti sekä kylmiä ja kuumia juomia.

P.R.G. (PRODUCT RECOGNISING GRINDER)

“JURA” esittelee uuden elektronisella hallinnalla myllyn (P.R.G.) joka tunnistaa heti mihin luokkaan valittu juomasi kuuluu. Riippuen valitusta juomasta, kahvikone valitsee tarvittavan jauhatusasteen: pienempikokoisiin tarvittavasta hienosta jauhatuksesta isojen juomien karkeampaan jauhatukseen saakka. Tämä kaikki tehdään jauhatuksen aikana automaattisesti, mutta halutessasi voit säätää jauhatusta myös manuaalisesti Aroma Selection toiminnon avulla.

VILVOITTELE VIILEÄLLÄ JUOMALLA

Kylmiä juomia valmistetaan yleensä valmistamalla kuuma kahvi ja laittamalla siihen jääkuutioita. Useimmiten kuitenkin, se pilaa juoman maun, sillä kahvia yksinkertaisesti laimennetaan. “Z10” koneessa on käytössä erittäin suosittu kylmän kahvin uuttoteknologia: juomat valmistetaan kylmää vettä käyttäen, joka pusketaan hitailla, korkeapaineisilla pulsseilla vastajauhetun kahvin läpi. Sen lisäksi P.R.G. mylly valitsee jauhatusasteen joka on tarkoitettu juuri kylmille kahvijuomille, joten vlmiin juoman maku on aivan täydellinen. Tällä tavalla valmistetut kylmät juomat antavat energiaa, virkistävät ja antavat sinua nauttia kaikista kahvin mauista. 

UUDEN SUKUPOLVEN UUTINYKSIKKÖ 3D TEKNOLOGIALLA

“JURA Z10” kahvikone on varustettu kahdeksannen sukupolven uutinyksiköllä. Innovatiivisen integroidun 3D teknologian ansiosta vesi virtaa tasaisesti jauhettujen kahvipapujen läpi. Sen tuoloksena ovat sekä kylmät että kuumat kahvijuomat erittäin aromaattiset, kuten myös ominaisen täyteläisen makuiset.

INNOVATIIVINEN KÄYTTÄJÄLIITÄNTÄ

“JURA Z10″ kahvikoneet on varustettu kaksinkertaisella nopeudella korkeresoluutioisilla 4.3” kosketusnäytöillä ja Blue Crystal kiertokytkimellä. Näytön hallinta ei ole vähemmän vaikuttava. nerokkaille hallintatoimintoille ovat omaisia selvyys ja helppokäyttöisyys. Tästä lähtien ovat kaikki lempi-kahvijuomasi tosiaan vain yhden kosketuksen takana. “Z10” kahvikonetta voi hallita myös “JURA” sovelluksen kautta, jonka voi ladata ilmaiseksi.

YLEELLISUUDEN TUNNE

“Signature” sarja tuottaa sinulle erittän yleellisen tunteen ja ensiluokkaiset huippuluokan kokemukset. Tämän kahvikoneen esi-ja yläpaneelit ovat katettu 3 mm paksuisella alumiinilla. Laitteen merkittävä viimeistely johtuu elektrokemiallisesta anodisaatiosta. Valittu väri korostaa, näyttävää, huolellisesti viimeisteltyjä koneen linjoja. Tippakaukalo on valmistettu kroomatusta sinkkiseoksesta. Huolellisesti huomioidut yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit tuottavat merkittävän esteettisen kokemuksen.

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

+ tuote(tta):

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Automaatti
Valmistaja Jura
Takuu 24 kuukautta
Käyttää Jauhettu kahvi, Kahvipavut
Näyttö Värinäyttö
Maidonvaahdottimen tyyppi Automaattinen maitoletku järjestelmä
Kahvimyllyn tyyppi Teräs
Saako koneesta kuumaa vettä? Kyllä
Valmistaako kuumaa maitoa? Kyllä
Voimakkuus 1450 W
Vesipumpun paine 15 BAR
Alkuperämaa Sveitsi
EAN 7610917153688
Korkeus-säädettävä maitosuutin 150 mm

Hallinta

Valikko kieli Englannin, Espanja, Italia, Kielen, Latvialainen, Lituan, Ranska, Ruotsi, Saksa, Venäjän, Virolainen
Ohjaustyyppi Kosketusnäyttö
Smart app Kyllä

Kapasiteetit

Vesisäiliö 2.4 l
Papusäiliön koko 280 g
Korkeus-säädettävä kahvisuutin 150 mm
Porosäiliö (annokset) 20

Asetukset

Annoksen mustalle kahville 2
Annoksen säätö maitokahville 1
Säädettävä jauhatuskarkeus (tasot) 5
Annoskoko Ohjelmoitava
Kupin valaistus Kyllä
Kahvin vahvuus (tasot) 10
Kahvin lämpötila (tasot) 3

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelma Kyllä
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma Kyllä
Puhdistusohjelma Kyllä
Automaattinen huuhtelu Kyllä
Säädettävä maitovaahto Kyllä

Mitat ja paino

Syvyys 45 cm
Korkeus 38 cm
Leveys 32 cm
Paino 12.9 kg

Reseptimäärä

Muut Kuuma maito, Kuuma vesi, Kuuma vesi vihreällä teelle, Maitovaahto
Kahvi Americano, Caffè latte, Cappuccino, Cold brew, Cortado, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Kahvikannu, Latte, Latte Macchiato, Latte macchiato extra shot, Lungo, Musta kahvi, Tuplaespresso

Pakkaus sisältää

Pakkaus sisältää Kahvilusikka, Maitojärjestelmän puhdistaja, Maitojärjestelmän puhdistusastia, Maitoletku, Puhdistustabletit, Vedenkovuuden mittausliuska, Vedensuodatin

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

+ tuote(tta):

Video

JURA Z10. Kuumat ja kylmät kahvijuomat yhdellä napinkosketuksella

Kahvikoneen tarvikkeet

Näiden kahvinkone tarvikkeiden avulla kahvin valmistusprosessi on entistä kätevämpi ja miellyttävämpi, ja valmistettu kahvi on varmasti maukkaampaa.

+ tuote(tta):

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone JURA “Z10 Aluminium Dark Inox Signature Line””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi