C. Liégeois Magnifico kahvit -40% Tutustu

Kahvikoneet kotiin

Laaja valikoima kahvikoneita niin espresson tai mustan kahvin ystäville kuin myös niille joiden valinta on maitokahvit. JURA kahvikoneet ovat laadukkaita ja soveltuvat osaksi keittiön sisustusta.

Kavos aparatai

Ammattikäyttö kahvikoneet

JURA on tunnettu tekijä baareissa, hotelleissa ja muissa yritysmaailmoissa - joissa tarvitaan kahvia ja paljon. Tutustu ammattikäyttöön tarkoitettujen kahviautomaattien valikoimaan - ammattimaisia ja valmistettu yrityskäyttöön!

Huolenpito tuotteet

Huolenpidolla on tärkeä osa kahvinkeittimen toimivuudelle ja täydellisten juomien valmistamisen varmistamiseksi. Vaikka JURA-kahvinkoneet pitävät huolta itsestään melko hyvin - maitojärjestelmän puhdistus ja säännöllinen kalkinpoisto, tulisi tehdä pitääksesi juomat huipputasolla!

Kavos aparatai

Jurasta

Jura on voittanut useita palkintoja ja mainintoja teknologia-alalla. Useimmiten - innovaatioille ja designille myönnettäviä. Sveitsiläiset kahvikoneet tunnistetaan helposti niiden tyylikkäästä ja klassisesta muotoilusta. Koneet erottuvat myös niiden helpolla ohjauksella, erityisesti suunniteltu valikko jokaiselle markkinalle (menun useat kielet).

Täydellinen espresso

Uusin teknologia takaa barista tason laatu juomat. Rakkaudella ja laadulla - Sveitsistä!

Kahvia maito resepteillä

JURA - suosituin kahvi maitoresepteillä vain yhden painalluksen päässä kahvikupistasi!
Kavos aparatai

Älykäs

JURALLA on kaikista edistynein teknologian käyttö koneissaan. Yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota ja innovaatiolla on luotu mahtavia kahvikoneita, jotka valmistavat mahtavaa kahvia!

Teknologia

Kavos aparatai

Samettinen maitovaahto teknologia

Modernilla maidonheitin teknologialla valmistat laadukkaan maitovaahdon. Maidon sävystä tulee mieto ja tiheä, kermainen ja hienovarainen.
Kavos aparatai

I.P.B.A.S.

JURA insinöörit ovat kehittäneet ja patentoineet kahvinvalmistus järjestelmän, josta saat maksimaalisen kahvimaun ja aromin erilaisista kahvipavuista. Tämä järjestelmä on asennettu kaikkiin IMPRESSA kahvikoneisiin.

„P.E.P.®“

Teknologia tuo esiin juomat kuten espresson tai sekoittuneiden makujen laadut sekä hienostuneen maitovaahto teknologian, joka vaahdottaa automaattisesti. Näin saat trendikkäitä kahvijuomia.
Kavos aparatai

CLARIS - aina tuoretta

Claris suodattimet takaa vain puhtaimman veden käytön kahvin valmistuksessa.

Maksutavat

Partneriai

Enkõ “ylimaksa” valitsemalla Jura kahvikone?

Täysiautomaattiset kahvikoneet on suunniteltu yhteen tarkoitukseen - kahvin valmistus. Joillakin…
Lue lisää

Täysiautomaattiset kahvikoneet on suunniteltu yhteen tarkoitukseen - kahvin valmistus. Joillakin tuottajilla kuitenkin on teknologioita jotka takaavat kahvijuomien laadun. Tälläisten tuottajien joukossa Jura todella erottuu joukosta. Jura kahvikoneita on erittäin helppo käyttää, täydellisen maun saa jokaiseen juomaan ja kotisi sisustus saa eksklusiivisen korostuksen. Tässä tapauksessa et maksa arvostuksen edestä, vaan toimintojen edestä - laatukahvin rakastajat eivät kadu tätä.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mikä on niin erityinen Jura kahvikoneiden maitojärjestelmässä?

Jura kahvikoneisiin integroituilla maidonvaahdtimilla on kaksi osiota, joissa maito vaahdotetaan…
Lue lisää

Jura kahvikoneisiin integroituilla maidonvaahdtimilla on kaksi osiota, joissa maito vaahdotetaan kahdesti. Tämän vaahdotusmetodin ansiosta kuplat poistetaan maitovaahdosta ja siitä tulee erittäin pehmeä, tiivis ja makeampi kuin muilla tavoilla vaahdotettuna.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Miksi Jura kahvikoneiden sanotaan olevan yksi arvostetuimmista markinnoilla olevista?

Sveitsiläinen yhtiö Jura alkoi valmistamaan kodinkoneita vuonna 1931 ja siitä…
Lue lisää

Sveitsiläinen yhtiö Jura alkoi valmistamaan kodinkoneita vuonna 1931 ja siitä tui johtava kahvikoneiden valmistaja vuonna 1980. Siksi heitä voidaan pitää yksinä vanhimpina pelaajina kahvikoneiden markkinoilla. Vielä tärkeämpää, tämä tavaramerkki ei ole vain ollut olemassa vuosikymmenen ajan, mutta myös kehittyy joka vuosi ja pyrkii aina parhaisiin tuloksiin, eli täydelliseen kahvin makuun, aromiin ja koostumukseen. Jura erikoistuu ainoastaan kahvikoneiden ja niiden lisäosien valmistukseen, siten huolehtien jokaisesta valmistuksen vaiheesta pienintä yksityiskohtaa myöten - jokainen koneen osa, toiminto, ulkonäon yksityiskohdat on harkittu huolellisesti tarjotakseen lopputuloksen käyttäjälle mahdollisimman käytännöllistä tuotetta.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän

Mikä perustelee kahvikoneen hinnan?

Kahvikoneen hinta riippuu aina toiminnoista, mitkä sillä on. Ominaisuuksien runsaus,…
Lue lisää

Kahvikoneen hinta riippuu aina toiminnoista, mitkä sillä on. Ominaisuuksien runsaus, juomavalikoima ja niiden laatu, mahdollisuus säätää omia kahvi reseptejä ja erittäin helppo käyttö - usein näistä tulee suosituimpien tavaremerkkien etuja. Toisin sanoin, monivuotinen kokemus ja keskipiste asiakkaiden tarpeilla auttavat luotettavimpien tuottajien kehittää tuotetta. Mitä edistyneempi teknologia - sitä onnellisempi asiakas on konetta käyttäessä.

Oliko tästä apua?
Näytä vähemmän