left-image right-image
Aikaa ystävänpäivään:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

Osoita rakkautta ystävänpäiväkahvillamme nimeltä
"Be My Valentine ..."
bottom-image
Ystävänpäivänä
1+1 PARALLEL kahvipavut 1 kg. Löydät ne täältä.

Näytetään 1-24 tulosta 25 tuloksesta

Tietoa JURA kahvikoneista

Sveitsistä kotoisin oleva JURA on valmistanut laadukkaimpia kotitalouslaitteita jo vuodesta 1931 lähtien. Kiinnostuksen italialaista espressokulttuuria vastaan kasvaessa Euroopassa 70-luvulla, yritys alkoi luomaan kotikäyttöön tarkoitettuja täysautomaattisia kahvikoneita, jotka pystyvät kilpailemaan ammattimaisten espressokoneiden kanssa. Jatkuva etu johti vuonna 1994 JURA:n päätökseen keskittyä ainoastaan Premium täysautomaattisten koneiden valmistamiseen. Nykyään tuhannet ihmiset yhdistävät nimen ”JURA” erinomaisiin täysautomaattisiin kahvikoneisiin, jotka ovat luotu sekä kotikäyttöön että toimistoihin.

JURA kotikäyttöön tarkoitetut kahvikoneet

Aikaisempina vuosina JURA keskittyi luomaan erilaisia sähköisiä kodinkoneita. Kun päätettiin erikoistua kahvinvalmistukseen, yhtiön pääpainopiste siirtyi Premium täysautomaattisiin kotikäyttöön tarkoitettuihin kahvikoneisiin. Nykyään JURA kahvikoneita pidetään maailman arvostetuimmiksi ja luotettavimmiksi.

JURA kotikäyttöön tarkoitetuista kahvikoneita on laaja valikoima: valitse erittäin kompakteista yhden kupin ENA koneista (“Ena 4”, “Ena 8” mallit), suosituimmista E sarjan koneista, mukaan lukien ”E6” ja ”E8” mallit (jälkimmäistä on saatavilla eri väreissä: “E8 Moonlight Silver”, “E8 Dark Inox”“E8 Piano White” ja “E8 Piano Black”), Premium-luokan ”S8” kone (kaksi eri mallia: ”Piano Black” ja ”Moonlight Silver”, palkintoja voittanut ”J6”, jota rakastavat koko maailman fashionistat, ylellinen, innovatiivinen JURA ”Z10” ja voittamaton, todella erikoinen JURA ”Giga 6”. Saat lisätietoa jokaisen mallin ominaisuuksista meidän verkkosivuilta tuoteselostuksista.

 JURA ammattimaiset kahvikoneet

Kotikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden edun rohkaisemana, JURA päätti käyttää vaikuttavia teknologioita, myös ammattimaisten koneiden valmistamiseen. Hyvin pian näitä koneita näki lukuisissa toimistoissa, myymälöissä ja hotelleissa. Niistä on tullut nyt arvovallan symboleita: JURA kahvikone toimistossa tarkoittaa maukkaan ja laadukkaan kahvin nauttimista.

Ammattimaiset JURA kahvikoneet sopivat täydellisesti paikkoihin, jossa valmistetaan päivittäin jopa 200 annosta kahvia. Voit valita eri tuottavuusasteista. Sen lisäksi suurimman osan malleista voi tarvittaessa yhdistää vesijärjestelmään.

Sveitsiläiset arvot

Sveitsissä Niederbuchsiten kaupungissa ei ole ainoastaan JURA päämaja – myös itse tavaramerkki on lujasti kiinni sveitsiläisissä arvoissa, nimenomaan innovaatiossa, tarkkuudessa, virheettömässä laadussa, luotettavuudessa, kestävyydessä ja Premium huollossa. Yhtiön kahvikoneista tulee heti ensimmäisenä mieleen täydellinen kahvi, helppokäyttöisyys, huomiota herättävä ja mahtava asiakaskokemus.

Laadukkain kahvi

JURA kahvikoneet ovat luoneet 70 erittäin kokenutta insinööriä. Heidän päämäärä on kupillinen virheetöntä kahvia, joka on valmistettu pelkällä napinkosketuksella, olkoot se sitten espresso tai trendikäs latte macchiato. Koittamalla parantaa olemassa olevia kahvinvalmistuksen teknologioita, nämä insinöörit takaavat, että JURA kahvikoneet pystyvät kilpailemaan ammattimaisten baristojen kanssa.

Helppokäyttöisyys

JURA kahvikoneiden käyttäminen on täysin intuitiivista. Unohda käyttöohjeet: valikko on selvä ja yksinkertainen, siinä on ainoastaan tarvittava. JURAn uskomus, että nerokkuus piilee yksinkertaisuudessa, on osa sen pohjimmiltaan sveitsiläistä suhtautumista. Jopa pienimpiä yksityiskohtia on harkittu huolellisesti: esimerkiksi- koneet, joissa on älykäs vesijärjestelmä, tunnistavat vesisuodattimen asennuksen automaattisesti, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään lisäsäätöjä. 

Häikäisevä Design

JURA kahvikoneet erottuvat joukosta niiden huomiota herättävien, vahvojen viivojen, minimalistisen muotoilun ja premium materiaalien ansiosta. Nämä laitteet eivät valmista ainoastaan maukasta kahvia, mutta ne ovat myös kauniit sisustuselementit jotka taatusti kaunistavat jokaista keittiötä. Sen lisäksi niitä on yhtä miellyttävä koskettaa kuin katsoakin. 

Premium huolto

Takuuaikana, JURA kahvikoneita huoltavat erikoistuneet JURA vieraskeskukset tai valtuutetut huoltopajat. Nämä paikat ovat erittäin omistautuneita JURA kahvikoneiden ja niiden omistajien auttamiseen.

Ainutlaatuiset JURA teknologiat

JURA täysautomaattisella kahvikoneella menee ainoastaan minuutti vastajauhetuista kahvipavuista kupillisen täydellisen kahvin valmistamiseen. Tämä on mahdollista ainutlaatuisten JURA kahvinvalmistamisen teknologioiden ansiosta. 

Myllyinnovaatiot: ”Aroma G2” – ”P.R.G.”

Mikä tulee maukkaaseen kahviin, kaikki alkaa papujen jauhamisesta. Siksi JURA:n missio on kehittää kahvimyllyjään. Ensimmäiset Aroma G2 myllyt vaihdettiin pian Aroma G3 myllyihin – jälkimmäiset ovat erittäin nopeita, jonka ansiosta ne pystyvät säilyttämään maksimaalisen papujen aromin. Seuraava askel eteenpäin oli Professional Aroma mylly, jonka uudistettu geometria auttaa sen säilyttää jopa 12,2 % enemmän aromia (verrattuna tavallisiin myllyihin).

JURA:n uusin innovaatio on P.R.G. (Product-Recognising Grinder). Riippuen valitusta juomasta, kahvikone valmistaa hetimmiten oikean jauhatusasteen: pienemmille juomille hienompi jauhatus ja karkeampi jauhatus, joka sopii mahtavasti isommille juomille ja cold-brew kahville.

Valitse suosikki valmistusmenetelmä: ”P.E.P.”, ”One-Touch Lungo” tai Cold Brew

Uuttoaika – veden ja jauhetun kahvin kosketuksissa olemisen aika – on hyvin kriittinen kahvia valmistaessa. Riippuen valitusta reseptistä, tarvittava uuttoaika voi olla pidempi tai lyhempi, ja tämä määrää lopputuloksena saadun juoman laadun. Juuri siksi JURA insinöörit loivat monta erilliset juomien valmistusteknologiat josta jokainen sopii tietynlaiselle juomalle.

Yhtiön Pulse Extraction Process tai P.E.P.©, takaa pienien juomien täyteläisyyden pakottaen vesi jauhetun kahvin läpi lyhyinä jaksoina. Tämä tekee juomasta täyteläisemmän ja aromaattisemman. Toisaalta taaskin, One-Touch-Lungo ominaisuus on luotu isoja juomia varten. Voit kokeilla myös cold brew uuttoa – tämä teknologia on luotu erityisesti kylmän kahvin valmistusta varten.

Älykäs vesijärjestelmä ja vesisuodattime

Jopa 98 % kahvijuomastasi on vesi, joten sen vaikutus valmiin juoman laatuun pitäisi olla ilmiselvä. Parhaan veden laadun takaamiseksi ja kahvikoneen kalkilta suojaamiseksi, JURA on luonut älykkään CLARIS Smart vesisuodattimet.

Älykäs vesijärjestelmä tai I.W.S.® tunnistaa suodattimen automaattisesti, joten siihen ei tarvitse lisäksi mitään ohjelmointia. Sen lisäksi, kunnes käytät ja vaihdat näitä suodattimia säännöllisesti, sinun ei tarvitse edes suorittaa koneellesi kalkinpoistoa.

Baristalaatuinen maitovaahto

Mikäli haluat nauttia trendikästä maitopohjaista kahvijuomaa, joka vastaa ammattimaisten baristojen standardeja, sinun täytyy taata oikea maitovaahdon koostumus. JURA Fine Foam teknologian ansiosta sinun ei tarvitse olla huolissa tästä. Tämä teknologia matkii ammattimaista baristaa, poistaen isot kuplat ja luoden täydellisen silkkisen maitovaahdon. Juuri tällaista maitovaahtoa sinulle tarjottaisiin hienossa ravintolassa!

Olet tervetullut KahviKaverin myymälään testailemaan joitakin suositumpia JURA kotikäyttöön tarkoitettuja kahvikoneita! Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäile ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, jotka ovat aina valmiita auttamaan sinua valitsemaan oikean mallin juuri sinulle.

Lue lisää