TOP-kahvitarjous

Näytetään 1-24 tulosta 32 tuloksesta

Näytä:

Tietoa JURA kahvikoneista

JURA-kahvikoneet ovat tulosta pitkäkestoisesta kehitystyöstä, josta vastaa erittäin kokenut 70 sveitsiläisen insinöörin tiimi. Tavoitteena on mahdollistaa laadukkaan kahvin valmistus yhdellä napin painalluksella, olipa kyseessä sitten espresso tai trendikäs latte macchiato. Kehittämällä nykyisiä kahvinvalmistukseen liittyviä teknologioita nämä insinöörit pyrkivät varmistamaan, että JURA-kahvikone pystyy valmistamaan yhtä laadukasta kahvia kuin ammattibarista.

JURA-kahvikoneet – laitteiden ominaisuudet

JURA-täysautomaattiset kahvikoneet ovat keränneet laajan fanikunnan, jonka jäsenet ovat yhtä mieltä siitä, että JURAn laitteilla valmistettu kahvi maistuu paljon paremmalta kuin muiden kahvikonemerkkien kahvi vaikka käytössä olisi täsmälleen samat kahvipavut! Tutustutaanpa näiden herkullisten makujen taustalla oleviin ominaisuuksiin ja teknologioihin:

Jauhatukseen liittyvät innovaatiot

JURA on arvostettu tuotemerkki ja JURA-kahvikone myllyillä tunnetaan laadukkuudestaan. Ensimmäiset Aroma G2 -kahvimyllyt korvattiin pian tehokkaammilla Aroma G3 -myllyillä, jotka säilyttävät papujen aromikkuuden paremmin. Professional Aroma -kahvimyllyn käyttöönotto oli seuraava suuri edistysaskel: se säilyttää jopa 12,2 % enemmän aromeja kuin tavalliset myllyt. JURAn merkittävin innovaatio on kuitenkin P.R.G. (Product-Recogning Grinder) -ominaisuus, joka varmistaa täydellisen kahvinautinnon valitsemalla kullekin juomalle oikean jauhatusasteen hienosta karkeaan. Piditpä sitten espressosta tai cappuccinosta, JURA-kahvikone myllyillä pitää sinusta hyvää huolta täyttämällä kaikki kahvitoiveesi.

Valitse mieleisesi uuttoprosessi

Uuttoaika on ratkaiseva kahvin laadun kannalta, ja JURA-kahvikone mahdollistaa erilaiset valmistustekniikat erityyppisille juomille. Pulse Extraction Process (P.E.P.©) -ominaisuus tuottaa ihanteelliset kahvishotit, kun taas One-Touch Lungo varmistaa runsaampien kahvijuomien laadukkuuden. JURA tarjoaa tarvittavan teknologian myös cold brew -kahvien uuttoon.

Älykäs vesijärjestelmä ja vedensuodattimet

98 % kahvista on vettä, joten veden laatu on ratkaisevan tärkeää hyvän kahvin valmistuksessa. JURAn CLARIS Smart -vedensuodattimet varmistavat veden hyvän laadun ja suojaavat konetta kalkkikertymiltä. Älykäs I.W.S.®-vesijärjestelmä tunnistaa paikalleen asetetun suodattimen automaattisesti. JURA-kahvikone ei tarvitse kalkinpoistoa, kunhan käytössä on suodatin, joka vaihdetaan säännöllisesti.

Baristalaatuinen maitovaahto

Baristalaatuisia maitopohjaisia kahvijuomia valmistettaessa maitovaahdon koostumuksella on ratkaisevan tärkeä rooli. Onneksi JURAn Fine Foam -teknologia jäljittelee ammattibaristan toimintaa ja luo koostumukseltaan silkkisen maitovaahdon poistamalla vaahdosta suuret kuplat. JURA-kahvikoneet maidonvaahdottimella tarjoavat mahdollisuuden nauttia kahvilatasoisesta, laadukkaasta maitovaahdosta.

Helppokäyttöisyys

JURA-kahvikoneet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöliittymä on intuitiivinen. Valikko on selkeä ja pelkistetty ja pienetkin yksityiskohdat, kuten automaattinen vedensuodattimen tunnistus, on otettu huomioon. Osana sveitsiläistä asennettaan JURA uskoo selkeyteen ja yksinkertaisuuteen käyttöohjeiden lukemisen ei tarvitse käyttää aikaa.

Upeaa muotoilua

JURA-kahvikone erottuu edukseen minimalistisella muotoilullaan, ilmeikkäillä linjoillaan ja korkealaatuisilla materiaaleillaan. JURAn laitteet valmistavat tietysti herkullista kahvia, mutta toimivat myös kauniina sisustuksen yksityiskohtina millaisessa keittiössä tahansa. Laitteet ovat sekä visuaalisesti upeita että miellyttävän tuntuisia.

JURA-kahvikoneet – laaja valikoima erilaisia malleja

JURA on maailmanlaajuisesti tunnettu poikkeuksellisesta kahvikoneiden valikoimastaan, joka kattaa laitteet sekä koti- että toimistokäyttöön.

JURA kahvikone kotikäyttöön

JURA kahvikoneet kotikäyttöön: valitse suosikkisi erittäin kompaktista yhden kupin JURA ENA -sarjasta (JURA Ena 4, JURA Ena 8 -mallit), jonka laitteilla voi valmistaa yhden kahviannoksen kerrallaan. Tutustu kuuluisan JURA E -sarjan suosittuihin laitteisiin (mukaan lukien JURA E6– ja JURA E8 -mallit), joissa on suuremmat säiliöt ja uutinyksiköt. Premium-luokan JURA S8 -laitteessa on kosketusnäyttö ja valmis latte-resepti. Tutustumisen arvoisia ovat myös jopa 32 erilaista kahvijuomaa (mukaan lukien cold brew -kahvi) valmistava ylellinen ja innovatiivinen JURA Z10. Aivan omaa luokkaansa on JURA GIGA -sarja, jossa on kaksi keraamista myllyä ja jolla voi valmistaa samanaikaisesti kaksi annosta maitopohjaista tai mustaa kahvia. 

Voit tutustua tarkemmin kunkin kahvikoneen ominaisuuksiin lukemalla verkkosivuiltamme laitteiden kuvaukset.

JURA kahvikone ammattikäyttöön

Jura kahviautomaatit työpaikalle sopivat erinomaisesti sellaisiin tiloihin, joissa kahvia nautitaan jopa 200 annosta päivittäin. Valittavana on tuottavuudeltaan erilaisia laitteita. Esimerkiksi JURA WE6 on kapasiteetiltaan suuri ja sisältää 3 litran vesisäiliön, 500 gramman papusäiliön ja 25 annoksen kahvinporosäiliön. Vielä sitäkin suurempi on JURA X 5 litran vesisäiliöllään, 500 gramman kahvipapusäiliöllään ja 40 annoksen kahvinporosäiliöllään. Lisäksi useimpiin malleihin voidaan tarvittaessa tehdä kiinteä vesiliitäntä.

JURA-kahvikoneen puhdistus

JURA-kahvikone pysyy puhtaana huoltotuotteilla, jotka auttavat myös varmistamaan, että kahvi on mahdollisimman maukasta. Vedensuodattimet suojaavat konetta kalkkikertymiltä ja parantavat veden makua: Claris Smart Mini sopii JURA ENA -sarjaan ja Claris Smart muihin malleihin. Kalkinpoistoaineita tarvitaan silloin, kun käytössä on kova vesi. JURAn kalkinpoistotabletteja on saatavilla pakkauksissa, jotka riittävät joko kolmeen tai kahteentoista kalkinpoistokertaan. Puhdistustablettien käyttö taas on välttämätöntä uutinyksikön ja koneen järjestelmän puhdistamiseksi 200 annoksen välein. Maitojärjestelmää puhdistavat minitabletit varmistavat, että maito vaahdottuu kuten pitääkin. Minitablettien annostelijaan on saatavilla 90 tai 180 gramman täydennyspakkauksia. Käytä erityistä maitojärjestelmän puhdistusastiaa puhdistamisen helpottamiseksi. Laitteiden pyyhkimiseen JURA suosittelee käyttämään hellävaraista mikrokuituliinaa, jotta kone ei naarmuunnu.

Voimmeko olla avuksi?

Kahvikoneet ovat saatavilla monissa eri malleissa ja hintaluokissa valikoimassamme. Älä siis pelkää etsiä ja löytää! Jos mieleesi heräsi kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan JURA-laitteen.

Lue lisää