KUUKAUDEN TARJOUS
VIIKON TARJOUS
VIIKON TARJOUS
Ilmainen toimitus

alkaen 59€ tilauksesta

9,3/10 asiakasarvio

palvelun ja laadun vuoksi

1 milj.+ tyytyväisiä asiakkaita

ympäri maailmaa

Liike Helsingissä

laajalla valikoimalla

Kahvikone Siemens ”EQ.700 TQ705R03”

  • uusi
  • vau
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10€ lahjakorttia tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Määrä
1349.00  1199.00 

Toimitus arviolta 1-4 työpäivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 työpäivän sisällä.

Tuotekuvaus

Löydä ”EQ.700” täysautomaattinen kahvikone ja pääset käsiksi lähes rajattomiin valintoihin suosikkikahviasi varten. Innovatiivisen iSelect Display -näytön avulla voit valita koneen valikosta haluamasi vaihtoehdon yksinkertaisella pyyhkäisyllä. coffeeWorld-ominaisuus tarjoaa monipuolisen valikoiman kansainvälisiä erikoiskahveja tutkittavaksi, kun taas aromaSelectin avulla voit hienosäätää näitä reseptejä oman makusi mukaan. Oletko valmis täysin uuteen kahvielämykseen ”EQ.700”:lla?

SIEMENS COFFEEWORLD: USKOMATON VALIKOIMA RESEPTEJÄ

Tämä Siemens-malli tarjoaa jopa 30 juomareseptiä joista voit valita! 11 klassista juomaa löytyy suoraan menusta: espresso, espresso doppio, caffé crema, caffé grande, caffé XL, cappuccino, latte macchiato, caffé latte, lämmin maito, maitovaahto ja kuuma vesi. Jos tämä ei riitä, Siemensin coffeeWorld-ominaisuus tuo 19 erikoiskahvin fantastisen maun suoraan kotiisi 8 eri maasta: näistä 9 on saatavilla suoraan laitteeseen (ristretto, espresso macchiato, koffie verkeerd, flat white, americano, Wiener Melange, café au lait, Verlängerter ja café con leche), kun taas muihin coffeeWorld-juomiin pääsee käsiksi Home Connect -sovelluksen kautta.

INTUITIIVINEN, HELPPO NAVIGOINTI iSELECT-NÄYTÖLLÄ

Ei ole koskaan ollut näin helppoa räätälöidä kahvia oman makusi ja mieltymystesi mukaan. iSelect-näytön intuitiivinen käyttö yhdistettynä kosketus- ja pyyhkäisytoimintoihin tekee valikon selaamisesta uskomattoman helppoa. Mukauta kahvisi helposti ja paranna kahvikokemustasi erinomaisella 5″” iSelect-kosketusnäytöllä.

AROMASELECT: KOLME ERI AROMIASETUSTA

Maku on subjektiivista. Siksi Siemens loi aromaSelectin, jonka avulla voit mukauttaa kahvisi aromin omien mieltymystesi mukaan. Valitse yksi kolmesta vaihtoehdosta: mieto, tasapainoinen tai erottuva. Jokainen niistä eroaa hienovaraisesti kahdesta muusta.

TALLENNA JOPA 20 YKSILÖLLISTÄ KAHVIA

Favourites-ominaisuuden ansiosta voit tallentaa henkilökohtaisia mieltymyksiä erikoiskahveja varten sekä luoda jopa 20 suosikin listan. Valitse ja tallenna vain haluamasi kahvin vahvuus, kuppikoko, aromiprofiili tai maidon määrä. Voit muuttaa henkilökohtaisia ​​asetuksiasi milloin tahansa napin painalluksella.

PYSY YHDISTETTYNÄ ESPRESSOKONEESEESI: HOME CONNECT

Ohjaa espressokonettasi millä tahansa älylaitteella ja löydä Home Connect -sovelluksen eksklusiivinen maailma! Kokeile coffeeWorldia lukuisine ainutlaatuisine erikoisuuksineen tai käytä coffeePlaylistia lisätäksesi useita juomia luetteloon ja valmistaaksesi ne peräkkäin. Home Connectin avulla on helppo tulla täydelliseksi isännäksi.

ÄLYKÄS VAHVUUDEN SÄÄTÖ

”EQ.700” sisältää erikoisantureita, jotka mukauttavat jauhettujen papujen määrää kullekin juomalle sopivaksi senhetkisten parametrien (määrä ja vahvuus) sekä valitun juoman tyypin mukaan. Toisin sanoen kahvisi on aina niin vahvaa kuin haluat!

AROMADOUBLE SHOT: VAHVEMPAA KAHVIA

Nyt voit nauttia erityisen vahvasta kahvista tinkimättä sen aromista. AromaDouble Shot -toiminnolla jauhetaan ja haudutetaan kaksi yksittäistä espressoa, toisin kuin valmistettaessa yhtä suurempaa espressoa. Tämä automaattinen prosessi varmistaa, että juomassa ei ole katkeraa jälkimakua. Vähemmän vettä tarkoittaa vähemmän katkeruutta, mikä takaa, että vain parhaimmat papujen ominaisuudet pääsevät kuppiisi.

CERAMDRIVE: HIENOKSI JAUHETTUA JA TÄYTELÄISEN MAKUISTA KAHVIA 

Laadukas ceramDrive-mylly jauhaa pavut erittäin tasaiseksi, jolloin kaikki erilaiset makuelementit kehittyvät haudutusprosessin aikana ja lopputuloksena on poikkeuksellisen aromaattinen kahvi. Toisin kuin teräsmyllyt, keraamiset ovat erittäin kestäviä ja pysyvät terävinä pidempään, mikä tarkoittaa, että korkealaatuinen kahvi on aina taattua.

KAKSI KUPPIA SAMAAN AIKAAN: ONETOUCH DOUBLECUP

Olipa kyseessä sitten vahva espresso, kermainen cappuccino, latte macchiato tai caffé latte, oneTouch DoubleCup -ominaisuuden avulla voit valmistaa juomasi yhdellä napin painalluksella. Ja vielä parempaa on, että voit myös valmistaa kaksi kuppia kerralla!

iAROMA-JÄRJESTELMÄ: ERI OMINAISUUKSIEN VUOROVAIKUTUS TAKAA TÄYDELLISEN MAUN

iAroma Systemin ansiosta kone takaa korkealaatuiset juomat. Se on pitkälle kehitetty tekniikka, jossa kaikki komponentit toimivat saumattomasti yhdessä saavuttaakseen perimmäisen tavoitteen, joka on sinun nautinto.

INTEGROITU MAITOSÄILIÖ AUTOMAATTISELLA PUHDISTUSTOIMINNOLLA

Aromaattisten erikoiskahvien juominen on todellista nautintoa – mutta maitojärjestelmän puhdistaminen ei taatusti ole. Tämän vuoksi Siemens kehitti autoMilk Cleanin. Tämä täysin automaattinen höyrypuhdistusjärjestelmä aktivoituu jokaisen juoman jälkeen, mikä varmistaa täydellisen hygienian ja vapauttaa sinun velvollisuudesta puhdistaa maitojärjestelmää päivittäin. Maitojäämät eivät yksinkertaisesti pääse edes kehittymään, joten voit vain rentoutua ja nauttia kupillisen hyvää kahvia. Tämä malli tarjoaa maitojärjestelmän, jossa on integroitu maitosäiliö.

HYGIENIAA JA MUKAVUUTTA IRROTETTAVALLA UUTINYKSIKÖLLÄ

Parhaan hygienian varmistamiseksi uutinyksikkö on helppo irrottaa, huuhdella juoksevan veden alla sekä vaihtaa. Tämä takaa aina hyvän maun, pidentää laitteen käyttöikää ja antaa sinun nauttia mahdollisimman pian hienoimpien erikoiskahvien puhtaasta aromista!

TOIMIVUUS YHDISTETTYNÄ KAUNIISEEN MUOTOILUUN

Tämän mallin muotoilu yhdistää täydellisen toimivuuden kauniiseen muotoiluun. Voit sijoittaa sen melkein minne tahansa, kiitos sen dynaamisen ulkonäön. ”TQ705R03” sisältää inox etuosamuotoilun ja tyylikkään valkoisen rungon.

Reseptimäärä

Cappuccino
Cappuccino
Tuplaespresso
Tuplaespresso
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Americano
Americano
Latte
Latte
Caffè crema
Caffè crema
Café au lait
Café au lait
Musta kahvi XL
Musta kahvi XL

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Automaatti
Valmistaja Siemens
Väri Ruostumaton teräs
Takuu 24 kuukautta
Käyttää Kahvipavut
Näyttö Värinäyttö
Maidonvaahdottimen tyyppi Integroitu säiliö
Terien tyyppi Keraaminen
Saako koneesta kuumaa vettä? Kyllä
Valmistaako kuumaa maitoa? Kyllä
Käyttäjän luomat reseptit 20
Voimakkuus 1500 W
Vesipumpun paine 19 BAR
Alkuperämaa Euroopan unioni
EAN 4242003859223
Maitosäiliö 0.7 l

Hallinta

Valikko kieli Englannin, Espanja, Italia, Kielen, Kiinalainen, Kreikan, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomalainen, Tanska, Tsekki, Turkki, Ukraina, Venäjän
Ohjaustyyppi Kosketusnäyttö
Smart app Kyllä

Kapasiteetit

Vesisäiliö 2.4 l
Papusäiliön koko 350 g
Korkeus-säädettävä kahvisuutin 14 cm
Porosäiliö (annokset) 12

Asetukset

Annoksen mustalle kahville 2
Annoksen säätö maitokahville 2
Säädettävä jauhatuskarkeus (tasot) 6
Annoskoko Ohjelmoitava
Kupin valaistus Kyllä
Kahvin vahvuus (tasot) 4
Kahvin lämpötila (tasot) 3

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelma Kyllä
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma Kyllä
Puhdistusohjelma Kyllä
Automaattinen huuhtelu Kyllä

Mitat ja paino

Syvyys 46.7 cm
Korkeus 38 cm
Leveys 35.2 cm
Paino 10.507 kg

Reseptimäärä

Muut Kuuma maito, Kuuma vesi, Maitovaahto
Kahvi Americano, Café au lait, Café con leche, Caffè crema, Caffé grande, Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Koffie verkeerd, Latte, Latte Macchiato, Musta kahvi XL, Ristretto, Tuplaespresso, Verlängerter, Wiener melange

Pakkaus sisältää

Pakkaus sisältää (*Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa settiin kuuluvia tuotteita ilman ennakkoilmoitusta*), Maitosäiliö, Vedenkovuuden mittausliuska, Vedensuodatin
icon
Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Euroopan unioni
icon
Smart app
icon
2.4 l Vesisäiliö
icon
12 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 35.2x38x46.7cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 14 cm
icon
Vesipumpun paine - 19 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
20 Käyttäjän luomat reseptit
icon
Kupin valaistus

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Siemens ”EQ.700 TQ705R03””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi