-40%

Kahvikone Nivona ”NICR 842”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Loppuunmyyty

Suosittelemme lisäämään myös nämä

1

Yhteensä: 353.98

Säästä

Tekniset tiedot

Mitat 48 × 24 × 33 cm (senttimetri)
Tyyppi
Valmistaja
Väri
Takuu
Käyttää
Näyttö
Valikko kieli
Vesisäiliö
Papusäiliön koko
Maidonvaahdottimen tyyppi
Terien tyyppi
Annoksen mustalle kahville
Annoksen säätö maitokahville
Saako koneesta kuumaa vettä?
Valmistaako kuumaa maitoa?
Käyttäjän luomat reseptit
Korkeus-säädettävä kahvisuutin
Kalkinpoisto-ohjelma
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma
Puhdistusohjelma
Automaattinen huuhtelu
Säädettävä kahvin määrä
Voimakkuus
Vesipumpun paine
Syvyys
Korkeus
Leveys
Alkuperämaa
EAN
Paino
Lue Lisää
Näytä vähemmän

About product

Espresso, musta kahvi, cappuccino tai latte macchiato – Nivonan NICR 842 valmistaa ne hetkessä. Mikä tärkeintä – pystytte valmistamaan suosikkijuomaanne sekä kahvipavuista että jauhetusta kahvista. Elegantti, vankka ja “puhdas” muotoilu takaavat sen, että kone sopii täydellisesti melkein kaikkiin keittiöihin.

9 YKSILÖLLISTÄ OHJELMAA

Värikkään näytön ja helppojen ohjaimien ansiosta pystytte tallentamaan 9 yksilöllistä reseptiä. Tallennuksen jälkeen (vahvuus, aromi, veden määrä) – pystytte valmistamaan reseptin mukaista juomaa milloin tahansa. Erittäin helppoa – kääntäkää ainoastaan kiertonuppia sopivan kahvin valitsemiseksi, painakaa nappia ja teille sopiva kahvi valmistuu hetkessä. Jos perheenjäsenet rakastavat erilaisia kahveja – NICR 842 on täydellinen valinta!

MAITOKAHVIT YHDELLÄ NAPINPAINALLUKSELLA

Tällä koneella on automaattinen vaahdotin. Se tarkoittaa sitä, että teidän ei tarvitse tehdä muuta kuin asettaa kuppi suuttimen alle ja pystytte valmistamaan yhdellä napinpainalluksella espresson ja mustan kahvin lisäksi myös erikoiskahveja kuten cappuccinoa ja latte macchiatoa. Ei tarvitse siirtää kuppia tai painaa muita nappeja – yksi painallus ja herkullinen latte macchiato on lasissanne!

HELPPO HUOLTO

NICR 842 käyttää patentoitua Nivonan puhdistusjärjestelmää. Se tarkoittaa sitä, että kone puhdistaa järjestelmänsä automaattisesti ja tiedottaa tarvittavasta kalkinpoistosta. Kaikki puhdistettavat osat (uutinyksikkö, vaahdotin ja maitoletku) pystyy irrottamaan helposti, joten pystytte pesemään ne lavuaarissa ilman suurempaa vaivaa.

Lue Lisää
Näytä vähemmän