Kahvikone KRUPS "EA810B" - Kahvikaveri

Ilmainen toimitus & palautus syyskuun ajan

Pyydä tarjous

Olemme sinuun yhteydessä 15 minuutissa
(aukioloaikoina)

Kiitos!

Olemme sinuun yhteydessä pikaisesti!

Toimitus 3-5 työpäivässä

Kahvikone KRUPS “EA810B”

Arvostelut
Tekniset tuotetiedot
Takuu

24 kuukautta

Käyttää

Pavut

Papusäiliön koko

260 g

Valmistaja

Krups

Voimakkuus

1450 W

Vesipumpun paine

15 bar

Veden suodatin

Kyllä

Pystyy valmistamaan samanaikaisesti

2 kuppia

Säädettävä kahvisuuttimen korkeus

Kyllä

Lisätiedot

Automaattinen huuhtelu systeemi, Automaattinen kalkinpoisto, Automaattinen virrankatkaisu, Kupin valaistus, Kupinlämmitin

Kahvimyllyn tyyppi

Teräs

Ohjelmoitava veden lämpötila

Kyllä

Mitat (KxSxL)

32 x 36.5 x 26

Maidonvaahdottimen tyyppi

Höyry

Paino

8 kg

Alkuperämaa

Unkari

Tuotekuvaus

Kompakti, ergonominen muotoilu. Erittäin pienikokoinen espressokone, mikä sopii erinomaisesti pieniin tiloihin. Ergonominen kiertosäädin ja painikkeet helpoksi ja intuitiiviseksi navigoinniksi. Automaattiset huuhtelu, puhdistus ja kalkinpoisto-ohjelmat nopeaksi ja helpoksi huolloksi. Patentoitu “Compact Thermoblock”-järjestelmä lämmittää veden nopeasti sopivaan lämpötilaan jatkuvaksi kuuman kahvin valmistukseksi. Ammattitason kahvimylly. Ruostumattomasta teräksestä kartiomaisilla terillä kahvimylly takaa tarkan ja tasaisen jauhauksen. Valikossa on kolme erilaista mustan kahvin vaihtoehtoa aidolla paksulla cremalla. 

ERGONOMINEN MUOTOILU

Tästä koneesta pitävät varmasti ne, jotka haluavat säästää tilaa, koska tämä on yksi pienimmistä markkinoilla olevista espressokoneista! Täysin musta runko sopii jokaiseen sisustukseen. Ergonominen kiertonuppi ja painikkeet helpoksi ja intuitiiviseksi käytöksi.

PATENTOITU „THERMOBLOCK“-JÄRJESTELMÄ

Patentoitu järjestelmä lämmittää veden nopeasti oikeaan lämpötilaan saakka, jotta sekä ensimmäinen että viimeinen kahvikupillinen olisi kuumaa. Tämä järjestelmä myös vähentää vesijärjestelmässä olevaa kalkkia.

AMMATILLINEN KAHVIMYLLY

Ruostumattomasta teräksestä kartiomaisilla terillä kahvimylly takaa tarkan ja tasaisen jauhauksen. Mahdollisuus säätää kahvin vahvuutta, veden määrää ja lämpötilaa – nauti kahvia, mikä on juuri sinulle sopiva!

Videoarvostelu
Arvostelut

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kysymykset ja keskustelu