VIIKON TARJOUS

Specialty tee Arti Unici ”Artisan Rou Gui”, 20 g

Tekniset tiedot Tuotekuvaus

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Tämä tumma Rou Gui oolong-tee on peräisin legendaarisista Wu Yi -vuoristometsien varannoista Fujianin maakunnasta Kiinasta. Ylellinen, rikas ja tumma tee teetä rakastaville, jotka arvostavat hienostuneita makuja. Tuoksussa voit havaita kanelin, omenoiden ja luumujen vivahteita ja maussa makean kanelin vivahteita. Jälkimaku on erityisen pitkäkestoinen ja miellyttävä.

Wu Yi -vuorten kalliot ovat tunnettuja herkullisten erikoisteiden tuottamisesta, joita arvostetaan laajalti ympäri maailmaa. Wu Yi metsäreservaatissa on kielletty epäluontaisten materiaalien käyttö maan suojaamiseksi, koska maaperässä on runsaasti mineraaleja, vitamiineja ja mikroelementtejä. Lähes kaikki, mikä kasvaa näillä vuorilla, sisältävät hyödyllisiä ominaisuuksia ja niitä käytetään jopa kiinalaisessa lääketieteessä. Tämän alueen oolong on todella arvostettu teen ystävien keskuudessa. Käsin poimittu, käsin käsitelty ja neljä kertaa paahdettu; ne voivat kypsyä vuosikymmenien ajan lisäten maun rikkautta ja syvyyttä. Tämä tee voidaan hauduttaa jopa kuusi kertaa, jolloin joka kerta saa uusia, ainutlaatuisia makujen vivahteita, jotka ovat piilossa tämän teen lehdissä. Tämä tee on valmistettu Kiinan vanhimpia teen valmistusperinteitä kunnioittaen, Arti Unicin teemestarin, Xiang Jinmaon ohjaamana.

Pakkaus sisältää: 4 teepakkausta, joissa on 5 grammaa (kun haudutat 6 kertaa, valmistat 24 kupillista teetä, 200 ml per kuppi)

Teen valmistamisrituaali:

– Käytä vain suodatettua tai lähdevettä

– Esilämmitä käytettävä kuppi (kaada kuumaa vettä kuppiin ennen aloittamista ja kaada se hetken kuluttua pois).

– Ota 5 grammaa teelehtiä pakkauksesta ja laita ne varovasti pannuun. Kaada 100 °C vettä lehtien päälle ja kaada se hetken päästä pois.

– Lisää 200 ml vettä (95 – 100 ° C) ja anna sen olla 30 sekuntia ja voit tarjoilla valmistetun teen kuppiin

– Voit käyttää samoja lehtiä haudutuksessa vielä 6 kertaa, pidennä vain keittoaikaa hieman jokaisella kerralla. Huomaat saman rikkaan maun, mutta uudet makuvivahteet ilmestyvät jokaisen haudutuksen jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Specialty tee Arti Unici ”Artisan Rou Gui”, 20 g”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi