Klassinen Galler hasselpähkinälevite “Crunchy Hazelnut” (jossa on suuri hasselpähkinöiden osuus – jopa 25%) on höystetty paisutetulla riisillä, joka antaa levitteelle rapeuden ja nauttijalle entistäkin hurmaavamman makuelämyksen.
Galler “Crunchy Hazelnut” levie on täydellinen heille, jotka arvostavat hienovaraisen makeaa ja rapeaa makua. Nauti tuoreen paahtoleivän, pannukakkujen, erilaisten välipalojen ja jälkiruokien kanssa tai … yksinkertaisesti sellaisenaan! Täydellinen aamupalalla tai milloin tahansa, kun makeanhimo iskee.
Galler levitteet tulevat ympäristöystävällisissä, uudelleen käytettävissä ja särkymättömissä lasipurkeissa.
Ainesosat: sokeri, kasviöljyt (rypsi, shea, kookos), hasselpähkinät 20%, rapea riisi 5% (riisijauho), rasvaton maitojauhe, inuliini, oligofruktoosi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi. Sattaa sisältää: muita pähkinöitä, munaa ja gluteenia sisältävää viljaa.
Säilytys: säilyta 17 – 24 °C
Ei vielä kysymyksiä.
Olga Tatarnikova 30 heinäkuun, 2021
Kommenttisi
Nimi
Sähköposti
Voit valita, mitä evästeitä haluat meidän käyttävän. Osa niistä ovat välttämättömiä, eikä niitä siksi voi kytkeä pois päältä.
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustomme toimisi oikein, eikä niitä voi kytkeä pois päältä. Ne eivät kerää käyttäjän tunnistetietoja.
Näiden evästeiden avulla voimme optimoida verkkosivustoamme ja nähdä sivuston liikenteen lähteet. Käytämme tähän tarkoitukseen Google Analytics -alustaa. Kerätyistä tiedoista ei voi tunnistaa sinua, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Näiden evästeiden salliminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää live chat -toimintoa ja vastaanottaa siten apua konsulteiltamme.
Kukaan ei pidä mainoksista internetissä – varsinkaan täysin epäolennaisista mainoksista. Näiden evästeiden avulla pystymme tunnistamaan tarpeesi ja tuomaan esille vain olennaisimmat tarjoukset. Näet mainoksia, vaikka et ottaisi näitä evästeitä käyttöön, mutta silloin niitä ei ole räätälöity tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.