TOP-kahvitarjous

Lasikansi Loveramics Brewers, 8 cm

  • uusi
Pyydä tarjous
Lasikansi Loveramics Brewers, 8 cm
Lasikansi Loveramics Brewers, 8 cm
Varastossa
6.99 

Tekniset tiedot

Video

Brewers - Coffee Dripper - Loveramics
Brewers - Coffee Dripper - Loveramics

Tuotekuvaus

Loveramicsin uusi lasikansi sopii yrityksen “Tall”, “Belly” ja “Optic” kannuihin. Se parantaa lämmönpidätyskykyä, toimii pölysuojana ja tekee kannustasi myös kauniin teekannun. Lasi, josta tämä kansi on valmistettu, on tehty paksummaksi kestävyyden lisäämiseksi hektisessä kahvilaympäristössä.

Tietoja “Brewers”-kokoelmasta:

Loveramics pyrkii aina parantamaan kahvin valmistuskokemustasi ja tarjoamaan luovia ratkaisuja arkeen. “Brewers” -kokoelma on täällä auttaaksesi sinua nauttimaan specialty -kahvistasi enemmän kuin koskaan ennen. Nyt voit paljastaa kaikki upeat maut, jotka kätkeytyvät erilaisiin papulaatuihin tai paahtoasteisiin, uuttamalla niiden maun täysin tai oman makusi mukaan. “Brewersin” hienoilla kahvin valmistuvälineillä ja astioilla voit valmistaa kahvia juuri omalla tavallasi.

Suunnittelija Simon Stevens

Simon Stevens on palkittu tuotesuunnittelija ja keraamisen suunnittelun liikkeellepaneva voima. Simon on työskennellyt joidenkin maailman arvostetuimpien keramiikan valmistajien kanssa ja on opettanut sekä luennoinut aiheesta kaikkialla Isossa-Britanniassa. Hän on johtanut designtiimejä lifestyle-brändeille ja jatkaa nyt suunnittelijan uraansa Simon Stevens Design Studiossa Lontoossa. Simonin dynaaminen luovuus johti siihen, että hänen menestyneimmät mallinsa sisällytettiin Victoria and Albert Museumin ja Frankfurtin taideteollisuusmuseon pysyviin kokoelmiin.

***

Loveramics on kansainvälisesti tunnettu keramiikkabrändi Hongkongista. Laadun ja käsityötaidon synonyymi on kasvattanut suosiotaan kaikkialla maailmassa.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Lasikansi Loveramics Brewers, 8 cm”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi