TOP-kahvitarjous

Kahvivaaka TIMEMORE Black Mirror Basic

  • Vain verkosta
Tuote ei ole enään valikoimissamme
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Kahvivaaka TIMEMORE Black Mirror Basic
Kahvivaaka TIMEMORE Black Mirror Basic
Varastossa
55.00  27.50 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

TIMEMORE on luonut täydellisen vaa’an espressoa ja pour-over juomia varten! Se on erittäin kevyt ja kompakti, joten sinulla ei ole hankaluuksia löytää sille tilaa keittiössäsi tsi ottaa sitä mukaan retkelle. Ennen markkinoille päästämistä valmistajat ovat testanneet vaa’an monta kertaa joten he voivat taata, että laitteen voimakas litiumparisto kestää ainakin 10 tuntia ennen kuin sitä pitää taas ladata.

SISÄÄNRAKENNETTU AJASTIN

Kahvipapujen, jauhetun kahvin ja jopa muiden ruokaaineiden punnitsemisen lisäksi vaa’alla on sisäänrakennettu ajastin joka on varmasti hyödyllinen kun haluat uuttaa kahvin juuri oikeassa ajassa. 

MINIMALISTINEN DESIGN JA ERITTÄIN TARKKA

0,1 g tarkkuudella, tämä vaaka antaa sinulle varmasti maksimaalisen tarkkuuden. Minimaalinen paino on 0,5 g ja maksimaalinen paino on 2 kg, joten se varmasti vastaa kahvinvalmistuksen vaatimuksiasi. Tämä vaaka ei ole ainoastaan erittäin käytännöllinen, nutta se myös näyttää kauniilta: elegantti, minimalistinen kuutiomainen muoto ja kiiltävä musta pinta muuttuvat upeaksi sistuselementiksi. 

NAARMUUNTUMATON RAKENNE

Hienovarainen vaa’an rakenne pyytää tulla kosketetuksi. Voit tehdä sen luottavaisin mielin koska vaa’an pinta on naarmuuntumaton eikä siihen jää näkyviä sormenjälkiä.

SÄÄDETTÄVÄ LED NÄYTTÖ

Tällä vaa’alla on kätevä LED näyttö, jolla näkyvä tieto on selvää ja yksinkertaista. Tietoja on helppoa lukea, kun näytön kirkkautta pystyy säätämään, tehden siitä kirkkaamman tai himmeämmän riippuen tarpeistasi. 

HELPOSTI PUHDISTETTAVA

Vaa’an puhdistaminen ei voisi olla helpompaa: sen pinta on vedenkestävä, joten sinun täytyy vain pestä se hanan alla ja sitten kuivata se.

TIMEMORE: ANTAA SINULLE ENEMMÄN AIKAA NAUTTIA MAUKASTA KAHVIA

Muutaman kahvin ystävän vuonna 2012 perustettu TIMEMORE on aika nuori kiinalainen yhtiö joka on jo lyönyt laineita kahvimaailmassa. Heidän tuotteet on luotu specialty kahvin faneille, ketkä haluavat valmistaa kahvia kotonaan. Manuaalisista myllyistä ja vaaoista vedenkeittimiin ja ranskalaisiin kahvinkeittimiin saakka, TIMEMORE yhdistää huolellisen designin ja harkitun ammattitaidon jokaisessa valmistetussa kahvinkeittimessä ja lisäosassa. TIMEMORE näkee tätä työtä taiteena. Heidän tuotteet antavat kahvin ystäville kaikkialla maailmassa mahdollisuuden relata hetken ja ottaa aikaa maukkaan asiantuntevasti valmistetun juoman nauttimiseksi.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvivaaka TIMEMORE Black Mirror Basic”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi